Rejser til Santorini


Når du rejser til Santorini, bliver du straks betaget af de karakteristiske hvide huse med blå døre og farverige blomster. På slentreturen gennem de hyggelige gader kan du samtidig ane det krystalklare vand ned af bjergskråningen på den smukke vulkanø. Når man rejser til Santorini er det oplagt at tage på vandretur på en af øens vulkaner eller tage på en gåtur på østkystens strande med sort lavasand.

Oplev hyggelige landsbyer og vingårde når du rejser til Santorini
Man kan komme rigtig ind i den græske ø-kultur på Santorini, der har flere små og charmerende byer med smågader, hyggelige pladser og lækre lokale spisesteder langs strandpromenaderne. Blandt andre kan du opleve byerne Oia, Kamari og Perissa, når du rejser til Santorini. De to sidstenævne byer indbyder især også til gode strandoplevelser ved det flotte Middelhav.
Udenfor Kamari kan man desuden besøge vingården Gaia, der blev etableret i 1994 og ligger placeret helt ned til den sorte sandstrande. Hvis du er vinkender, kender du måske den gode hvidvin Thalassitis, som er produceret her, og derfor kan det også anbefales at tage omkring denne vingård. Hvis du rejser til Santorini, kan det også anbefales at tage omkring vingården Boutari, der ligger på øens vestlige side eller Domaine Sigalas, der ligger i det nordlige Santorini. Rejser til Santorini er for rigtig mange lig med besøg på flere af de hyggelige og gode vingårde.

Rejser til Santorini kan med fordel kominieres med rejser til Ios, der kun ligger en times sejltur fra hinanden.
Se flere af vores rejser til Grækenland.