Luksusrejse I Ecuador

Oplev Ecuador på denne ultimative luksusrejse. Rejsen er for jer, som ikke vil gå på kompromis - alt fra hotellerne, til maden, til de udflugter I kommer på - så er kvaliteten skruet helt i top!
kiyoshi-WhB714oKZ7I-unsplash
Du er her:
 • Luksusrejse I Ecuador
location Ecuador
location dage / nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 26.575 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Tag med på en luksusrejse til i Ecuador - og kombinér evt. med en luksusbåd til Galapagosøerne. I starter i den historiske by Quito, hvor I besøger en række museer, kirker og pladser fra en gylden tid. Ikke langt fra byen besøger I ækvator og kan med egen krop stå med det ene ben på den nordlige halvkugle og det andet ben på den sydlige halvkugle. I kommer forbi Otavalomarkedet, som er det største og mest kendte af de mange oprindelige markeder i Ecuador - her er der alt fra farverige tekstiler til lækker lokal mad - og ikke mindst gæstfrie lokale ecuadorianere. Videre til Cuenca som vil charmere jer med sin smukke arkitektur og Saraguro, en by der ligger i bjergene, hvor der venter jer endnu flere kulinariske oplevelser. I besøger Cajas National Park hvor som vil betage jer med sin skønne natur og syngende fugle. I slutter af i Guayaquil, hvor I vil lære mere om Ecuadors rige historie.

Billeder fra Luksusrejse I Ecuador

Detaljeret program

 • IMG_3464

  Dag 1 : Ankomst til Quito

  I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel.
 • Dag 2 : Historiske Centrum & Aekvator

  Tidligt om morgenen starter jeres byrundtur i den imponerende hovedstad, Quito. I starter dagen i "kirkernes spor" ved først at besøge en majestætisk katedral, hvor jeres guide vil forklare om dens design og historie. Derefter tager I La Compania, som har en betagende guldudsmykning og senere San Francisco kirken, som tårner op over et af de mange karakteristiske "plazas". Efter besøget i Quito fortsætter turen til Mitad del Mundo (dansk: verdens midte). Ækvator løber gennem Ecuador 22 km nord for Quito og i dag vil I kunne opleve at stå med et ben på hver verdenshalvdel - ret sejt! Senere på dagen vender I tilbage til jeres hotel, hvor der venter jer en kulinarisk oplevelse til aftensmad.
 • Dag 3 : Guayasamin Museum / Casa Del Hombre

  Dagen i dag står på en kulturel og kunstnerisk oplevelse i San Marcos-kvarteret. Oswaldo Guayasamín var ecuadoriansk maler og billedhugger af Kichwa folket, som dedikerede sit liv til kunst: og fik en pris for "et helt liv med arbejde for fred" af UNESCO. Hans død i 1999 var et stort tab for Ecuador og fandt sted i midt i en politisk og socioøkonomisk krise, en tid præget af strejker fra det oprindelige folk, som han brugte sit liv på at støtte. Kapellet er beregnet til at dokumentere ikke kun menneskets grusomhed, men også dets iboende potentiale for storhed. Sidst på eftermiddagen vil I se det moderne Quito, hvor I besøger "La Floresta"-kvarteret, et af de mest forførende kvarterer, hvor I vil nyde en middag med lokale råvarer fra landmænd og fiskere.
 • Dag 4 : Heldagstur Otavalo Markedet

  Efter morgenmad bliver I kørt til Otavalo, hvor I skal besøge et meget berømt marked; her sælger de lokale traditionel håndværk og klæder i massevis. På vej dertil vil I stoppe ved San Pablo Lake, hvor I besøger et tekstilmarked ved navn "Plaza of Ponchos". Der vil også være et stop for at beundre det smukke landskab og de sneklædte bjerge. Efter en hel dag i Otavalo vender I tilbage til Quito sent på eftermiddagen. I vil nyde jeres sidste middag i Quito på restaurant Foresta, hvor I vil lære mere om ecuadoriansk mad og dem, der laver det.
 • Dag 5 : Quito - fly til Cuenca

  Fra Quito bliver I kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver til Cuenca. Her har I resten af dagen på egen hånd.
 • CUENCA 3

  Dag 6 : Heldagstur i Cuenca

  Cuenca er Ecuadors tredjestørste by, men den bevarer stadig en behagelig provinsfølelse og betragtes af mange som den smukkeste i hele Ecuador. Dens røde tage, brostensbelagte gader, livlige pladser og museer gør den meget speciel. I dag vil I opleve dens skønhed og charme i et roligt tempo. I tager hen til Calle Larga, og besøger La Iglesia de Todos Los Santos og nogle vigtige katedraler. Om aftenen spiser I middag på Itza Boutique Hotel restaurant, hvor kokken virkelig går op I sit håndværk - og det er til at smage!
 • Dag 7 : Heldagstur Saraguro

  Turen starter med at tage sydpå, hvor I kan nyde de flotte landskaber med snæklædte bjerge og maleriske byer, som I passerer forbi. I Saraguro er det etniske folk af samme navn og her vil I kunne beundre deres håndværk i rustik keramik og farverige håndvævede tekstiler. I spiser frokost på ShamuiCo, hvor der er udsøgte kombinationer af smage og en upåklagelig præsentation af hver ret. Samuel Ortega er jeres kok og har stor erfaring fra Michelin-restauranter verden over. Senere vender I tilbage til Cuenca for at nyde middag på El Mercado, et rustikt køkkenmarked, hvor der er noget for enhver smag. Deres retter indeholder lokale og friske sæsonråvarer, der er tilberedt med enkle og traditionelle teknikker.
 • Dag 8 : Cajas Nationalpark & Guayaquil

  Lige efter morgenmaden går turen med kurs nordvest mod Cajas National Park. Efter en kort køretur, ankommer I til Cajas National Park, hvor I vil kunne deltage i forskellige aktiviteter som f.eks vandreture, fiskeri, fuglekiggeri, se flora og fauna og mere. I ankommer til Guayaquil ved middagstid, hvor der venter jer en byrundtur. På turen vil I bl.a. se en statue af den verdensberømte frihedskæmper Simon Bolivar. I kan også aflægge visit hos Botanisk Have, hvor I vil se masser af tropiske planter. Herefter går turen til Peña kvarteret, som er den ældste del af byen, hvor I vil have mulighed for at bestige Cerro Santa Ana; her er der er en vidunderlig udsigt over byen og Guayas floden. Til sidst tager I tilbage jeres hotel og nyder aftensmaden på Casa Julian, som serverer alverdens delikatesser fra Stillehavskysten.
 • Dag 9 : Afrejse fra Guayaquil

  Jeres landrejse i Ecuador er ved at nå sin ende. I bliver hentet på jeres hotel og kørt til lufthavnen.
 • Dag 10 : Evt. luksusbåd på Galapagos

  Har I mere tid? Så tag med på en af vores luksusbåde til Galapagos - det er i sandhed en perle man aldrig vil glemme!

Priser og info

Priser

Superior
Fra kr. 26.575 pr. person
dage / nætter

Inkluderet

* Fly fra Quito til Cuenca
* Indlogering i dobbeltværelser
* Nævnte måltider og udflugter
* Transport
* Engelsktalende guider

Ikke inkluderet

* Fly
* Drikkevarer og alkoholiske drikke
* Drikkepenge
* Måltider som ikke er nævnt

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/