ABC øerne
diwi tree
Du er her:
  • ABC øerne

Rejser til ABC-øerne


Drømmer I om en rejse til Carbien, hvor sandet skal være hvidt, vandet skal være turkisblåt og solen helst skinne fra en skyfri himmel? Så skal I overveje en rejse til ABC-øerne.

ABC-øerne - der også tidligere var kendt som De Hollandske Antiller - består af Aruba, Bonaire og Curacao. Man kan rejse til ABC-øerne året rundt, da øerne ligger udenfor orkanbæltet, og året rundt er her en gennemsnitstemperatur på godt 25 grader. Det er regntid fra oktober til februar, men de korte (men til tider kraftige) regnbyger vil dog ofte bare være en dejlig forfriskning. kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse til ABC øerne.

Udvalgte rejseforslag på ABC øerne

Grote Knip, Curacao
Strandferie på Curacao & Aruba

Områder på ABC øerne

Rejser til Aruba


Man skal rejse til Aruba, hvis man drømmer om en rigtig caribisk badeferie. Her finder man nogle af verdens flotteste sandstrande og øernes bedste shoppingmuligheder. Derudover finder du en smuk og farverig hovedstad i Oranjestad. Begiv dig væk fra feriestederne og du vil finde steder der er perfekte til vandreture og ridning. Du vil også opleve Arubas krystalklare vand som er sprængfyldt med havliv og skibsvrag (og et flyvrag eller to), hvilket giver utrolige muligheder for snorkling og dykning. Og nonstop brise skaber næsten perfekte forhold til windsurfing og kiteboarding.


Så uanset om du længes efter at slappe af på en strand eller dykke ned i naturen, har Aruba dig dækket.

Rejser til Bonaire


Bonaire er for dem, som sætter store naturoplevelser i højsædet. En stor del af Bonaire er udlagt som naturreservat og havene omkring Bonaire er kendt for verdensklasse dykning. Dette skyldes det smukke koralrev der er udpeget som en nationalpark, ligger kun få meter fra kysten. Snesevis af exceptionelle dykkersteder er let tilgængelige fra kysten og myldrer med liv, hvilket gør denne ø til et uafhængigt dykke- og snorkelparadis.


Over overfladen er der windsurfing i verdensklasse på Lac Bay og fremragende kajaksejlads blandt mangroverne. Cykelstier snor sig gennem de tørre bakker, mens køreruter viser øens historiske og naturlige seværdigheder. Klassiske, men afdæmpede feriesteder og et par lokkende restauranter fuldender billedet – perfekt til rejsende, der foretrækker deres eventyr med nogle faciliteter.

Rejser til Curacao


Curacao er den største af øerne og tilbyder dermed også de mest forskelligartede oplevelser. Øen er omgivet af omgivet af kridhvide strande og azurblåt vand. Det er da også havet, der danner grobund for en af øens vigtigste aktiviteter - nemlig dykning og snorkling. Under havoverfladen gemmer der sig smukke koraller, farvestrålende fisk og store havskildpadder. Curacao byder dog også på fantastisk natur, blandt andet i Christoffel National Park, og caribisk kultur i øens charmerende hovedstad Willemstad.


Vi tilbyder skræddersyede rejser til ABC-øerne - kontakt os for at høre mere.

Billeder fra ABC øerne

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/