Strandferie på Curacao & Aruba

Rejs med til smukke Caribien, og nyd de skønne strande på Curaçao og Aruba! PRISEN ER INKL. FLY!
Grote Knip, Curaca
Du er her:
 • Strandferie på Curacao & Aruba
location ABC øerne
location Badeferier og eksotiske øer
location 11 dage / 10 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 16.261 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Denne rejse er en perfekt kombination af de to caribiske øer - Curaçao og Aruba.

Rejsen starter Curaçao. Øen er kendt for sine fantastiske dykker- og snorkeloplevelser. Man kan b.la. opleve barracudaer, farverige koraller og havskildpadder. På Curaçao finder man også Christoffelpark, der er den største nationalpak på øen. Parken summer af liv fra fugle og planter, der ikke er at finde andre steder i verden. Efter 5 dage i Curacaos paradis fortsætter turen til Aruba beliggende i den sydlige del af Det Caribiske Hav som en del af ø-kæden, De Små Antiller. Aruba har hverken bjerge eller floder, men er berømt for sine imponerende kridhvide bountystrande, der fra flere sider anses som nogle af verdens smukkeste.

Dag 1: Ankomst Curaçao
Dag 2-5: Curaçao
Dag 5: Fly til Aruba
Dag 6-10: Aruba
Dag 11: Afrejse fra Aruba

Vi har sammensat pakken med tre gode forslag til fantastiske hoteller på de to paradisøer, men vi kan som sædvanligt altid sammensætte rejsen præcis, som I ønsker det!

Brion City Hotel, Curacao
Brion City Hotel er et dejligt hotel i Curaçao med en førsteklasses beliggenhed, æstetisk indretning og moderne faciliteter. Nyd oplevelsen af at sove lige på Brion-pladsen, foran den berømte Dronning Emma-bro med en fantastisk udsigt. Hotellet ligger i gåafstand fra fantastiske shopping- og spisesteder, og byder desuden på både pool samt afslappende wellness- og spaoplevelser.

Bubali Bliss Studio, Aruba
Bubali Bliss Studios er en samling af moderne lejligheder beliggende i en smuk tropisk oase, kun få skridt fra det kridhvide sand på den berømte Eagle Beach. Hotellet byder på intime rammer og tilbyder et dejligt poolområde med hængekøjer, som giver den helt rette caribiske ferieoplevelse.

Pietermaai Boutique Hotel, Curacao
Bayside Boutique Hotel ligger kun 200 meter fra en dejlig caribisk sandstrand, der byder på en masse forskellige vandsportsaktiviteter. På hotellet finder I et dejligt stort fællesområde med pool og liggestole, samt en restaurant, bar og et fitnesscenter.

Divi Dutch Village Beach Resort, Aruba
Velkommen til paradis. Divi Dutch Village ligger kun få skridt fra den glitrende Druif Beach og tilbyder et luksuriøst resort med stort poolområde, dejlige spisesteder og en lang række sjove aktiviteter. Hos Divi Dutch Village Beach Resort finder du tilmed en wellness- og spaafdeling, samt et fitnesscenter ved stranden og både tennis- og golfbane.

Bayside Boutique Hotel, Curacao
Bayside Boutique Hotel ligger kun 200 meter fra den dejligste caribiske sandstrand, der byder på en masse forskellige vandsportsaktiviteter. På hotellet finder I et dejligt stort fællesområde med pool og liggestole, samt en restaurant, bar og et fitnesscenter.

Manchebo Beach Resort, Aruba
Manchebo Beach Resort & Spa har den perfekte beliggenhed på Arubas intime og spektakulært smukke Eagle Beach. I over et halvt århundrede har dette luksuriøse boutique-hotel været stedet for en helt uforglemmelig caribisk ferie. Resortet er indrammet af tropiske haver, svajende palmer og lokalt inspireret stråtagsarkitektur, som fungerer som det helt perfekte tilflugtssted ved havet. Resortet er Green Globe Platinum Certified og medvirker i en lang række miljøvenlige initiativer, der beskytter og bevarer Arubas naturressourcer. Resortet byder på fantastiske kulinariske oplevelser i deres restauranter og et stort udvalg af spa- og wellnessoplevelser.


Alternative kombinationer med forskellig beliggenhed og standard:
Billeder fra Strandferie på Curacao & Aruba

Detaljeret program

 • Azurblåt vand ved Curacaos kyst

  Dag 1 : Ankomst Curaçao

  Velkommen til Curaçao! Når I ankommer i lufthavnen, bliver I hentet og kørt til jeres hotel.
 • Dag 2 : Curaçao

  De næste 4 dage (dag 2-5) er til fri disposition. Her har I mulighed for at opleve det, I har lyst til i jeres eget tempo.
 • Dag 3 : Curaçao

  Curaçao er kendt for sine fantastiske snorkling- og dykkeroplevelser, og byder på 65 forskellige områder at udforske. Hvis I tager en tur ud i det turkisblå hav, kan I bl.a. opleve barracudaer, havskildpadder og farverige koraler.
 • Dag 4 :

  Christoffelpark er den største nationalpark på Curaçao og et must for alle der besøger øen. Parken har et rigt udvalg af lokal flora og fauna og summer af lokale fugle og planter. Hvis I er det mindste interesserede i natur, vil dette være en oplagt dagstur.
 • Dag 5 : Curaçao

  I bliver kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver til Curaçao.
 • Bucuti Beach Lounging

  Dag 6 : Aruba

  Når I ankommer i lufthavnen, bliver I hentet og kørt til jeres hotel.
 • Dag 7 : Aruba

  De næste 4 dage (dag 8-11) er til fri disposition. Her har I mulighed for at opleve det, I har lyst til i jeres eget tempo.
 • Dag 8 : Aruba

  I dag kan I, hvis I har lyst, udforske Eagle Beach. Stranden er en af verdens bedste strande og ligger lige på den anden side af vejen af jeres hotel. Eagle Beach er berømt for dets uberørte og bløde hvide sand, der består af bittesmå fragmenter fra koraller. Her kan I, hvis I er heldige, møde havskildpadder, der bygger reder, hvor æggene klækkes omkring solnedgang et par måneder om året.
 • Dag 9 : Aruba

  Jeres caribiske eventyr byder på endnu en dag, og igen er det helt op til jer, hvilke tempo det skal foregå i, og hvad der skal opleves.
 • Dag 10 : Aruba

  Nyd det sidste af Aruba, inden hjemrejsen i morgen!
 • Bucuti Beach Lounging

  Dag 11 : Aruba

  Det er tid til at tage afsked med Aruba. I bliver hentet på jeres hotel og kørt i lufthavnen.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 16.261 pr. person
11 dage / 10 nætter

Inkluderet

* Oversøiske fly og fly mellem øerne
* 5 overnatninger på Curaçao
* 5 overnatninger på Aruba


Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Brion City Hotel & Bubali Bliss Studio
Pris pr. person fra 16.260 kr.,- inklusiv fly

Pietermaai Boutique Hotel og Divi Dutch Village Beach Resort
Pris pr. person fra 18.120 kr.,- inklusiv fly

Bayside Boutique Hotel & Manchebo Beach Resort
Pris pr. person fra 21.168 kr.,- inklusiv fly

Ikke inkluderet

* Drikkepenge
* Forsikringer
* Måltider og drikkevarer
* Tranfers mellem lufthavn og hotel t/r

14277 260220 AT

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/