Colombia har 1.350 km kystlinje langs Stillehavet; et område der næsten er ukendt som feriedestination, selv blandt colombianere. Det er her man finder bugten Bahía Solano og den lille landsby El Valle samt øen Isla Gorgona.

På Stillehavskysten har de to bosættelser Bahía Solano og El Valle gradvist udviklet sig til ferie resorts. Specielt El Valle har gode strande med mørkt sand, der er karakteristisk for de fleste strande på Stillehavskysten. Den eneste forbindelse mellem de to byer er en 18 km lang grusvej.

Ikke langt herfra ligger nationalparken Parque Nacional Ensenada de Utría, som blev oprettet i 1987. Nationalparkens nordlige grænse går kun 6 km syd for El Valle og eneste adgang til parken er med båd eller til fods - en tur på ca. 2 1/2 time. Ensenada de Utría byder på gode muligheder for at svømme, snorkle og dykke samt vandreture i den tropiske regnskov. Den eneste rigtige hvide sandstrand i området ligger inde i parken på Isla Salomon. Ved kysten kan man ofte se hvaler og delfiner (specielt fra august til oktober) samt havskildpadder, der i ynglesæsonen kommer op på stranden for at lægge æg.

Adgang til Bahía Solano foregår kun med fly fra Medellín, Cali eller Bogotá.