São Miguel
Sao Miguel, søer og hyacinter
Du er her:
Den grønne vulkan ø med den smukke natur.
São Miguel er den største og den mest besøgte ø i Azorerne. Øen er særligt kendt for de vulkanske søer, der er drysset kærligt ud over et grønt landskab. Men São Miguel byder også på historie og arkitektur, aktiv ferie og lækre strande.

En vandretur rundt for at opleve nogle af de smukke søer er et absolut must på São Miguel. Et højdepunkt er Vale das Furnas, som rummer et vildt landskab i bunden af et vulkansk krater. Her bobler varmt vand op af jordens sprækker og giver mulighed for at tropiske planter kan vokse tæt op af planter, der hører til i et koldere klima. Øen er også hjemsted for Europas eneste ananas- og teplantager. Mange forbinder også Azorerne med den vilde hortensia blomst, der dækker øgruppen i smukke farver, når de er i flor. Hortensiaen får man også rig lejlighed til at opleve på São Miguel.

Der er gode muligheder for en aktiv ferie på São Miguel, f.eks. dybhavsfiskeri, vandreruter på vulkaner, bakkede cykelture i et frodigt landskab, flotte dykkersteder, naturruter til quadbike ture og hval- og delfinsafari.

Ponta Delgada strækker sig ud over en bred havn og byen er blevet centrum for øens turisme. Ponta Delgada er en fin blanding af hyggelige, snævre brostensbelagte gader og den moderne havnepromenade. Her kan man blandt andet besøge museer, monumenter, historiske gader, gode restauranter og et væld af butikker. Man bør gøre sig den tjeneste at smage på de frugter som dyrkes lokalt, bl.a. passionsfrugter, bananer, appelsiner og ananas.

Vejret på São Miguel er omskifteligt og det er en del af charmen, for når der skal være så grønt, så er det nødvendigt med nogle byger. Man har ikke været rigtigt på Azorerne, hvis man ikke har oplevet både forår, sommer og efterår på den samme dag. Temperaturerne i luften og i vandet er behagelige takket være den varme Golfstrøm og ligger almindeligvis 5-10 grader højere end temperaturen i Danmark på samme tidspunkt. Det gør også at det hverken bliver ulideligt varm eller frostkoldt.

Udvalgte rejseforslag på São Miguel

isa-jokela-gomes-_yixyw60G8U-unsplash
Oplev 2 øer på Azorerne
david-magalhaes-Q6gSnmk_6oU-unsplash
Oplev 3 øer på Azorerne
kevin-et-laurianne-langlais-V-2ccMVYslE-unsplash
Oplev 4 øer på Azorerne
yves-alarie-kgL3KMjRNnY-unsplash
Oplev 5 øer på Azorerne

Udvalgte udflugter på São Miguel

jonas-von-werne-wN6EybHR2x8-unsplash
Svøm med delfiner

Udvalgte hoteller på São Miguel

hotellet fra gaden
Turistklasse hotel
Casa Das Palmaeiras
Parque-Terra-Nostra-Casa
Boutique hotel
Terra Nostra Garden Hotel

Billeder fra São Miguel

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/