Beni & Amazonjunglen
junglen bolivia
Du er her:
Bolivias bid af Amazona-junglen, hvor hovedvejen er bifloderne der senere bliver til Amazonfloden. Det var i disse frodige egne af Bolivia hvor inkaerne hentede deres eksotiske frugte og i dag er det stadig den kilden i kontrast til Bolivias kolde højland.

Bolivias Amazons


Bolivias del af Amazon junglen repræsenterer det romantiske og drømmende billede som de fleste rejsende forbinder med den store jungle. Det specielle ved Bolivias jungle er, at regnskoven ikke har forandret sig meget og fortsat lever op til rejsendes romantiske billede. Her finder man stadig den dybe, mystiske og tyndtbefolkede Edens Have, som man ser på film og i fotoreportager. Den store og relativt uopdagede del af Bolivias Amazonas dækker 20 % af Bolivias samlede territorium fra den tørre del af lavlandet mod øst til den tætte jungle i nybyggerlandet.

Hovedfærdselsårene i Beni er bifloderne til Amazonfloden; Mamoré, Ichilo, Beni Madre de Dios og Guaporé for kun at nævne et par stykker. Disse fungerer som den primære transportvej for passagerer, gods, biler og kvæg, hvormed floderne myldrer med alternative transportmuligheder såsom både, pramme, spande og badekar. Kun få landsbyer bryder billedet og der er enkelte indianerstammer, der har meget lidt kontakt med den civiliserede verden. Dyrelivet er meget rigt og 53 % af alle Bolivias fugle og 50 % af dets pattedyr og vegetation bebor dette frodige område. Klimaet og den frugtbare jord betyder at området er det næststørste landbrugsområde efter Santa Cruz, der producerer citrusfrugter, bananer, kaffe og paranødder

Udvalgte rejseforslag i Beni & Amazonjunglen

Båd i Titicaca-søen
Bolivias Natur & Kultur

Byer i Beni & Amazonjunglen

Billeder fra Beni & Amazonjunglen

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/