Sucre
plaza
Sucre er Bolivias konstitutionelle og officielle hovedstad, beliggende i en smuk dal omringet af bjerge. Grundlagt i 1624 og med de smukke hvidkalkede bygninger med røde tegltage har byen formået at bevare sin koloniale charme, hvilket rent faktisk er et lovmæssigt krav. Byen nydes bedst til fods eller fra en bænk på den palmeomkransede plaza midt i byen, hvor man kan nyde de smukke bygninger. Sucre byder på mange museer og der er flere man bør slå et smut forbi. Sucre er i sandhed en af Sydamerikas perler.

Sucre er hjemsted for det ældste universitet i Amerika og byen summer af en typisk universitetsstemning med mange unge mennesker i den periode af året, hvor universitetet er åbent. Klimaet er noget mildere end oppe på Altiplano, hvor temperaturen let kommer op på 25 C° om dagen.

Udvalgte rejseforslag i Sucre

Bolivias flag med udsigt til bjergene
Bolivias Højdepunkter

Udvalgte udflugter i Sucre

SUCRE PLAZA 2
Byrundtur I Sucre
procession

Seværdigheder i Sucre


Metropolitana katedralen: Katedralen er fra det 16 århundrede og udsmykket med engle svævende i lofterne. Katedralens museum har en juvelbesat helgen af Guadalupe udstillet.


San Miguel kirken: Jesuit kirken der genåbnede efter 120 år. Den imponerer med sine udskårne og bemalede lofter, hvidt sølvarbejde, guld og sølv alter samt arbejde i alabast.


Cerro Churuquella: Fra den fornemme lille plads fås den bedste udsigt over Sucre gennem søjlegangen. Bag pladsen står en Kristus statue.


Tarabuco-markedet: omkring 60 km fra Sucre ligger det berømte søndagsmarked, hvor man finder alt, hvad hjertet begærer med hensyn til farverige tekstiler, masker, læder mm. Og så er det endda overkommeligt for pengepungen. Markedet tiltrækker de lokale bønder fra oplandet, som alle bærer de berømte conquistadores læderhjelme og flerfarvede håndvævede ponchoer.

Billeder fra Sucre

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/