Rejse- og afbestillingsforsikring

På rejser udenfor Europa er du ikke dækket af Den Offentlige Sygesikring, og en rejseforsikring anbefales derfor kraftigt.

Vi tilbyder muligheden for at bestille både rejse- og afbestillingsforsikring.

 

Afbestillingsforsikring

Det anbefales, at der tegnes en afbestillingsforsikring. Vær opmærksom på at afbestillingsforsikringen skal købes samme dag, som du bestiller din rejse eller senest ved indbetaling af rejsens depositum.

Den dækker udgifter i forbindelse med afbestilling grundet akut sygdom, ulykkestilfælde og dødsfald, der indtræffer inden afrejsen, og som rammer rejsedeltageren selv, ægtefælle, samlever, børn, forældre og søskende.

Find yderligere oplysninger om afbestillingsforsikring her

 

Rejseforsikring

Uanset hvor du skal hen, har Gouda Rejseforsikring en forsikring, der passer til dine behov. De tilbyder rejseforsikringer til Europa eller oversøiske destinationer, årsrejseforsikring, ungdomsrejseforsikring eller rejseforsikring til skituren.

Kontakt os endelig, hvis I har spørgsmål eller brug for yderligere information.

Køb din Gouda Rejseforsikring her

 

Vær opmærksom på at du allerede kan være dækket af en rejse- eller afbestillingsforsikring via dit indboforsikringsselskab, kreditkort eller lignende. Vær dog opmærksom på, at der kan være forskelle i forsikringsdækningen.

Hannibal Travel modtager provision ved salg af Goudas rejse- og afbestillingsforsikringsprodukter.