Barfodsluksus på Príncipe

Rejs til verdens navle og oplev smukke strande, et rigt naturliv, tropisk regnskov og en venlige mennesker.
Praslin, Seychellerne
Du er her:
 • Barfodluksus På Príncipe
location São Tomé & Príncipe
location Badeferier og eksotiske øer, Familierejser, Naturrejser, Pak & Rejs
location 10 dage / 9 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 34.335 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

De skønne, små, afrikanske vulkanøer, Sao Tomé og Principe, ligger i verdens navle med smukke strande, et rigt naturliv, tropisk regnskov og en venlige mennesker. Oplev begge øer på denne skønne rejse, hvor I bl.a. skal bo på 2 skønne hoteller på Príncipe, Roca Sundy og Sundy Praia. Dagligt har I mulighed for at tage med hotellet på halvdagsudflugter, hvor I både kan udforske øen til fods, i bil eller i båd. På den måde får I direkte adgang til alle perspektiver på den unikke, vulkanske natur, der er her på øen. Glæd jer til en blanding af nye, spændende oplevelser og fredfyldt afslapning, når I rejser til vidunderlige São Tomé & Príncipe.Detaljeret program

 • São Tomé bybillede

  Dag 1 : São Tomé

  I køres fra lufthavnen til hotellet. Omali Lodge Omali betyder "ocean" og "source of life". Hotellets skønne beliggenhed lige ved stranden Lagarto og samtidig kun 1,5 km fra lufthavnen gør det til et perfekt sted at overnatte, når området skal opleves. Alle værelser er elegant indrettet og har aircondition, tv, eget badeværelse samt gratis WiFi. Derudover er der en udendørs swimmingpool, en terrasse med liggestole og en tennisbane. Restauranten tilbyder både lokale og internationale specialiteter, og man kan også nyde en drink i baren, der har en terrasse med udsigt over stranden. Aktiviteter i området omfatter naturture, dykning, vandreture og hvalsafari.
 • Dag 2 : São Tomé - Príncipe

  I køres fra hotellet til lufthavnen og flyver med indenrigsfly til Principe og indkvarteres på hotellet. Roca Sundy Med kun 11 km til Zona Ecologica Principe nyder dette hotel en fantastisk beliggenhed. Denne tidligere plantage har 12 autentisk dekorerede værelser med en fantastisk tropisk udsigt. Hotellets gæster kan slappe af på deres værelser med wifi, air condition, adgang til have, TV og privat badeværelse med toiletartikler. Derudover er der både morgenmads buffet og restaurant tilgængelig når sulten rammer. Udflugt på Cacao Ruten, hvor man hører om øens historie med chokoladeproduktionen helt fra kakaotræet og til det står på bordet.
 • Dag 3 : Príncipe

  Efter morgenmad tages et let vandretur fra regnskoven og ned til en afsondret strand. Her spise en let frokost og der er mulighed for at dyppe tæerne i havet inden man går tilbage til Roca Sundy.
 • Dag 4 : Príncipe

  Efter morgenmaden sejles man ud til Bay of Needles på øens vestside. Her findes et spektakulært sted med tid og plads til undersøge de mange strande eller svømme i bugten. Man ser tilbage på Roca Sundy til frokost.
 • Dag 5 : Príncipe

  Køretur til Sundy Praia med scenisk havudsigt. Ved ankomst til Sundy Praia spadserer man på stien igennem skoven til den forsvundne by Ribeira Izé. På vej tilbage slendrer man langs stranden og kan tage et hurtigt dyp i havet. Sundy Praia Sundy Príncipe ligger kun 1 min fra stranden, hvor man kan dykke, snorkle, fiske eller ro kajak eller kano. Med sine 15 telt villaer byder hotellet sine gæster på rummelige uden- og indendørs områder med egen terrasse og nogen med privat pool. På hotellet kan man tage en dukkert i infinity poolen med udsigt til Atlanterhavet, eller man kan nyde udsigten til den tilhørende have. Derudover er alle værelser udstyret med satellit tv, kaffe og te faciliteter, aircondition, terrasse og privat badeværelse med badekar. I hotellets unikke restaurant kan man nyde en uforglemmelig kulinarisk oplevelse. Dette sted er så fantastisk, at National Geographics har optaget det på deres liste over 'Unique Lodges of the World'.
 • strand med palmer

  Dag 6 : Príncipe

  Heldagsudflugt, hvor der sejles til de isolerede strande på nordøstkysten. Oplev Principes naturlige skønhed og besøg en lille fisker landsby, hvor man hører en livet og traditionerne på øen. Man er tilbage på Sundy Praia sidste på eftermiddagen.
 • Dag 7 : Príncipe

  Efter morgenmaden tager man på en tidlig vandring til Oquê Pipi vandfaldet, som er det største vandfald på øen. Der er mulighed for at svømme i den naturlige, krystal klare 'pool'. For at komme til vandfaldet går man igennem den frodige regnskov.
 • Dag 8 : Príncipe

  I dag opleves Principe i bil. Man kører igennem nogle af øens gamle marker. Der gøres stop ved nogle af de mange udsigtspunkter og man møder og ser hvordan de lokale håndværkere arbejder. Turen slutter i den lille by Santo António, hvor der spises frokost.
 • Dag 9 : Príncipe - São Tomé

  I køres til lufthavnen og flyves tilbage til Sâo Tomé, hvor I indkvarteres på hotellet. Omali Lodge Omali betyder "ocean" og "source of life". Hotellets skønne beliggenhed lige ved stranden Lagarto og samtidig kun 1,5 km fra lufthavnen gør det til et perfekt sted at overnatte, når området skal opleves. Alle værelser er elegant indrettet og har aircondition, tv, eget badeværelse samt gratis WiFi. Derudover er der en udendørs swimmingpool, en terrasse med liggestole og en tennisbane. Restauranten tilbyder både lokale og internationale specialiteter, og man kan også nyde en drink i baren, der har en terrasse med udsigt over stranden. Aktiviteter i området omfatter naturture, dykning, vandreture og hvalsafari.
 • Dag 10 : São Tomé

  Dagen er afsat til at man kan oplevel Sâo Tomé på egen hånd.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 34.335 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
10 dage / 9 nætter

Inkluderet

* 2 nætter på Omali Lodge, Sâo Tomé inkl. morgenmad
* 2 nætter på Roca Sundy, Principe inkl.  halvpension, udvalgte drikkevarer og daglig halvdagsture
* 5 nætter Sundy Praia, Principe inkl. halvpension, udvalgte drikkevarer og daglige halvdagsture
* 30 minutters velkomst massage på Sundy Praia
* Alt lufthavnstransport
* Alt landtransport imellem destinationer
* Indenrigsfly t/r mellem Sâo Tomé og Principe

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visum udgifter
* RejseforsikringBemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.


18060 090224 KJ

hannibal

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.