Stillehavskysten i Costa Rica & Panama

Oplev Costa Rica & Panamas højdepunkter ved stillehavskysten, de centrale regnskovområder og slut af med de caribiske perleøer; San Blas!
Den smukke quetzal er en fryd for øjet, Costa Rica
Du er her:
 • Stillehavskysten i Costa Rica & Panama
location Costa Rica, Panama
location Èn rejse - flere lande, Kør-selv rejser
location 17 dage / 16 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 19.710 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Costa Rica har i årevis været en attraktiv destination for den rejsende, der søger smuk natur og rigt dyreliv. Landet har en god infrastruktur og er tryg at rejse i, hvilket gør det til det oplagte rejsemål i Mellemamerika.

Panama er derimod et nyere rejsemål for mange, men er absolut en rejsedestination man ikke må snyde sig selv for. Ligesom Costa Rica har Panama smuk natur og en god infrastruktur med deres stærke økonomi. Derudover finder man den berømte Panama kanal, samt en utrolig velbevaret kulturhistorie med flere indianske samfund, ikke mindst de interessante Kuna områder.

'Stillehavskysten i Costa Rica & Panama' kan både opleves med friheden af en lejebil, hvor I selv kan indlægge alle de stops undervejs I ønsker. Vil I hellere læne jer tilbage, uden at skulle tænke på om man nu fandt den rigtige afkørsel? Vi sørger også gerne for transporten i shuttlebusser, hvor I bliver kørt fra A til B af en lokal chauffør.

Rejsen kan som altid skræddersys, så den passer perfekt til jeres behov og antal feriedage!

Billeder fra Stillehavskysten i Costa Rica & Panama

Detaljeret program

 • National teatret, San Jose, Costa Rica

  Dag 1 : Ankomst San Jose

  Velkommen til Costa Rica! Ved ankomst til San Jose bliver I modtaget af vores lokale samarbejdspartner, som sørger for transfer til hotellet.
 • Dag 2 : San Jose til Monteverde

  Der er delt transport fra San Jose til Monteverde, hvor I indlogeres for tre nætter på et naturskønt hotel. Tågeregnskove modtager mindre regn end regnskove, men da tågeregnskoven er beliggende i højderne, så er luftfugtigheden højere, og der er derfor mere skyet. Monteverde er beliggende i 1200 - 1600 meter højde.
 • Dag 3 : Monteverde

  Dagene i Monteverde er fri til at udforske det fantastiske område omkring tågeregnskoven og nationalparken Monteverde. Mod tillæg kan vi arrangere en lang række udflugter som f.eks. guidede vandreture i skoven, besøg ved kaffeplantager, canopytours/zip lines i trætoppene og meget mere.
 • Dag 4 : Monteverde

  Dagen er til fri disposition i Monteverde.
 • Dag 5 : Monteverde til Manuel Antonio

  Transport i delt bus fra Monteverde to Manuel Antonio, hvor I overnatter i to nætter på et hyggeligt hotel nær vandet.
 • Fantastisk flot solnedgang i Manuel Antonio, Costa Rica

  Dag 6 : Manuel Antonio

  Fridag til at udforske den smukke strand eller nationalparken lige bagved. Her kan vi selvfølgelig også tilbyde en lang række udflugter, ex på hesteryg.
 • Dag 7 : Manuel Antonio til Corcovado

  Dagens transport fører fra hotellet i Manuel Antonio til Sierpe. Herfra bliver I samlet op med en bus-båd transfer, der tager jer til Bahia Drake, et af Costa Ricas mest isolerede områder. Både Bahia Drake og den nærtliggende Corcovado Nationalpark er kendt for at være et af Costa Ricas absolutte bedste steder at opleve dyrelivet - og her uden at skulle dele det med ret mange andre turister.
 • Dag 8 : Corcovado Nationalpark tur

  I dag er der arrangeret en spændende, delt udflugt i nationalparken Corcovado fra Sirena station.
 • Dag 9 : Isla Caño snorkeltur

  Dagen indeholder en delt udflugt til den eksotiske ø Cano Island, med en fantastisk snorkeltur.
 • Dag 10 : Fra Corcovado til Boquete, Panama

  Transport over grænsen ved Paso Canoas til bjergbyen Boquete. Stedet er smukt placeret i Panamas højland og er omringet af naturlig skønhed i et varieret terræn.
 • boquete00004

  Dag 11 : Boquete

  De Hængende Broer. I dag får I mulighed for at opleve de utrolige udsigter over floder, vandfald og til den høje vulkan, Baru. Ledsaget af en lokal guide vil I få den bedste oplevelse rundt i den frodige flora og fauna i højder, der strækker sig fra 10 til 75 meter over jorden.
 • Dag 12 : Boquete

  Dagen er til fri disposition i Boquete.
 • Dag 13 : Boquete til Panama City

  I køres fra Boquete til David lufthavnen hvortil I flyver på et indenrigsfly til hovedstaden Panama City.
 • Dag 14 : Panama City udflugt

  Udflugt i delt gruppe gennem Panama City, som har en fantastisk velbevaret gammel bydel og en ny bydel, der næsten ligner Miami. Man besøger også Miraflores Slusen, hvorfra man har en glimrende udsigt over Panama kanalen og desuden et museum om samme.
 • Dag 15 : Panama City

  Dagen er til fri disposition i Panama city.
 • san blas00002

  Dag 16 : Panama City til San Blas

  Transport til lufthavn og fly til San Blas, hvorfra der er bådtransport til Yandup Island Lodge, hvor der overnattes i to nætter. Samme eftermiddag er der lokal udflugt inkluderet af lodget. Yandup er et familieejet lodge med privat tropisk strand og hytter bygget over vand på en lille privat ø i nærheden af Playon Chico samfundet i Kuna Yala. Øen er omgivet af koralrev og har en lille strand med hvidt sand og krystalklart vand. Lodgen tilbyder ture til regnskoven, floden, mangrover, vandfald, Uhapseni (Playon Chico) samfund, kirkegården og andre ubeboede øer med palmer og hvidt sand strand. Ture og måltider er inkluderet i pakken.
 • Dag 17 : San Blas

  Udflugter inkluderet af Yandup lodge formiddag og eftermiddag. Det vil typisk være bådture til ubeboede øer med mulighed for snokelture i det klare, Caribiske vand.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 19.710 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
17 dage / 16 nætter

Inkluderet

* 16x overnatninger på 3* hoteller
* 15x morgenmad, samt helpension ved Corcovado
* 5x udflugter
* Alt lufthavnstransport
* 9x dages billeje i Costa Rica
* Alt yderligere landtransport imellem destinationer

* Nogle nationalparkskatter og entréer

* 1x indenrigsflyBemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visum udgifter
* Rejseforsikring

* Nogle nationalparkskatter og entréerBemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.

10915 200324 CRS+GAPA

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/