Unik Safari På Danskejede Mpala Safari Lodge

Tag med på denne eksklusive safari, hvor I får muligheden for at komme helt tæt på Sydafrikas storslåede natur.
ante-hamersmit-81MpVO6OE7c-unsplash
Du er her:
 • Unik Safari På Danskejede Mpala Safari Lodge
location Sydafrika
location Familierejser, Særlige lodges og hoteller, Safari
location 8 dage / 7 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 13.200 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

På denne tur får I hele pakken med ophold på luksuslodge, helpension og stort udflugtsprogram med blandt andet safariture på ATV’er og i åbne safaribiler, middag under åben himmel i bushen og overnatning i selve Krüger Nationalpark.

Mpala Safari Lodge skaber rammen om et fantastisk ophold med spændende udflugter, eventyrlige middage og fredfyldte morgenmåltider på terrassen med udsigt over floden. Udenfor kan du høre lyden af de vilde dyr og fugle og den svage rislen af floden.

På denne tur kommer I ud i bushen - langt fra civilisation og i det autentiske Afrika, som du har set på film, men dog i luksuriøse og trygge rammer.

Denne pakke er også velegnet til familer med børn.

Dag 1: Ankomst & indlogering
Dag 2: Bush Walk, Game Drive & Bush Braii
Dag 3: Bush Walk, Game Drive og middag i bomaen
Dag 4: Kruger Nationalpark
Dag 5: Kruger Nationalpark
Dag 6: Afslapning eller oplevelser på egen hånd
Dag 7: Game Drive & Sundowner
Dag 8: Afrejse

Billeder fra Unik Safari På Danskejede Mpala Safari Lodge

Detaljeret program

 • Gepard, Endangered Species Centre, Hoedspruit, Sydafrika

  Dag 1 : Ankomst & indlogering

  Mandag er ankomstdagen til Mpala. Du bliver hentet i Hoedspruit lufthavn af lodgens rangere. På lodgen venter de dig med en forfriskning og du får dit værelse med det samme. Du kan lige nå en tur i poolen, eller du tager det roligt og pakker ud. Måske er der allerede spændende dyr at se fra din terrasse med udsigt til floden, så du glemmer alt andet. Ved 17-tiden kommer den lokale Sotho-stamme og hilser dig velkommen med deres traditionelle sange og danse. Herefter er der dækket op til aftensmaden og rangerne giver informationer om ugen der kommer.
 • Dag 2 : Bush Walk, Game Drive På Atv Og Bush-Braai

  Denne morgen er der Bush Walk på programmet. Man går ud naturen, ledsaget af Mpalas erfarne rangere. Her lærer I om dyrenes levevis, planternes hemmeligheder og om hvordan mennesker kan overleve i bushen. Det er fantastisk at opleve, hvordan en trænet ranger kan opdage små spor i terrænet, som vi andre ikke ser, før de udpeger dem for os. (For børn mellem 6 og 12 år og for dem som synes at en vandretur er for anstrengende arrangeres der game drive i stedet for en bush walk). Vel tilbage til lodgen fra morgenens aktiviteter bliver der serveret morgenmad på terrassen med udsigt til floden. Herefter går det allerede videre ud i bushen, for der er arrangeret noget så specielt, som game drive på egen ATV. Hver person over 14 år (12-14 årige hvis lodgen bedømmer at barnet er i stand til det) får muligheden for at køre på sin helt egen ATV, som er uden gear og rimelig nem at køre. Der køres forsigtigt i en lang række ad snoede stier gennem bushen, hvor der undervejs er chance for at se dyrene. Hvis I har heldet med jer kan I møde flokke af strejfende zebraer, bøfler, elefanter, vortesvin og andre spændende dyr. Undervejs finder rangeren et godt sted at stoppe og der er mulighed for at slukke tørsten. Hvis man foretrækker ikke at køre på ATV, tilbyder lodgen også game drive i åben safaribil, hvor man bare kan læne sig tilbage og nyde den storslåede natur, og mødet med de vilde dyr. Frokosten serveres hjemme på lodgen, hvor I kan være heldige at se elefanter der drikker ved floden, flodheste og krokodiller i vandet og aber der svinger sig i træerne. Hvis I er glade for at se på fugle kan I glæde jer over at det er muligt på lodgen at se mange af de næsten 500 fuglearter, som findes i Great Kruger National Park. Sidst på eftermiddagen er der game drive ud i det store naturreservat. Denne aften dækkes der op til middag i bushen, traditionelt kendt som ’Bush Braai’, i lodgens private del af Great Kruger National Park, hvor ingen andre end lodgens gæster og alle dyrene har adgang. Derfor er der totalt stille omkring lodgens smukke camp, altså lige bortset fra dyrenes lyde og bålpladsen knitren. Der er dækket op med dug og levende lys på bordet, i rigtig eventyr stil. Kokken tilbereder maden i store jerngryder over åben ild på gammeldags safaristil og der serveres forfriskende sydafrikansk champagne, alt imens mørket falder på og millioner af stjerner tændes på himlen. En oplevelse man sent glemmer. På vej tilbage til Mpala Safari Lodge, når mørket er faldet på, skal I på en aften game drive, hvor der er mulighed for at se de dyr der holder sig skjult om dagen, men nu er på jagt efter sit næste måltid. Ikke så sjældent kan man se løver eller leoparder. Tag godt med varmt tøj på, da aften- og nattetimerne i Afrika kan være ganske kølige.
 • Dag 3 : Bush Walk, Game Drive Og Middag I Bomaen

  Tidlig morgen, før solen bliver for kraftig, går I til fods gennem bushen på endnu en bush walk (eller en game drive hvis I foretrækker det). Rangerne har måske udset sig et nyt område, hvor de ved der er andre spændende oplevelser at finde. Ofte inkluderer det også en game drive derhen. Efter den friske morgenvandring bliver der serveret dejlig morgenmad på lodgen. Dagen byder herefter på afslapning, mulighed for en forfriskende dukkert i poolen og betragtning af dyrene der kommer og drikker langs floden. Bare det at gå rundt i lodgens have, hvor du selv må vandre rundt, eller at sidde afslappet på din egen terrasse, byder ofte på mange spændende ting at se, f.eks. antiloper, aber og fugle, eller dyr langs floden. Frokost serveres på den store terrasse med fantastisk udsigt til floden. Om eftermiddagen skal I på endnu en game drive, hvor I skal ud og udforske nye områder. Til aften dækkes der op til endnu en romantisk middag undendørs under de store træer i lodgens boma.
 • Dag 4 : Kruger Nationalpark

  Tidlig morgen afgang fra lodgen. Der skal medbringes en lille taske med det nødvendige safariudstyr, for turen går i dag til Kruger Nationalpark, hvor der også overnattes. I Kruger Nationalpark kan man på en anden spændende måde se alle de fascinerende dyr i deres naturlige omgivelser. Dyrene er slet ikke bange for bilen, så man må ofte stoppe op for at lade elefanter, giraffer eller endda måske en gruppe løver passere vejen lige foran. Kruger Nationalpark har et enestående dyre- og fugleliv, der gør naturreservatet berømt hele verden over. Især fordi disse 2 dage strækker sig over meget store områder, er der endnu flere muligheder for at se flere landskabstyper og opleve hvordan dyrene har tilpasset sig de forskellige biotoper. I Kruger National Park findes stort set alle de arter af dyr, som findes i Sydafrika og det er ikke så få endda. Her er der mulighede for at komme helt tæt på den sydafrikanske vilde natur og møde blandt andet giraffer, zebraer, antiloper, løver, leopader, næsehorn, hyæner, flodheste, krokodiller og mange flere. Der findes også 500 forskellige fuglearter i Kruger National Park. Blandt dem man ofte møder er det de smukke isfugle, de sjove næsehornsfugle og store ørne og gribbe samt mange flere. Undervejs holder I pauser, hvor der serveres mad i picnickurve, som kokken har pakket til jer hjemmefra. I overnatter i en af parkens rest camps, så I får muligheden for nogle uforglemmelige naturoplevelser i aften- og morgentimerne, end på de normale endagsture. Blandet andet er rovdyrene primært aktive i disse timer og er derfor sjældne at se i dagstimerne. Og så er der naturligvis bedre mulighed for at se hele Big Five - løve, leopard, elefant, bøffel og næsehorn. Et udtryk fra gamle dage, hvor storvildtsjægerne betragtede disse dyr som de farligste blandt alle at jage. Om aftenen tilberedes maden på grillen, mens I betragter stjernehimlen, lytter til de mange lyde fra bushen, nyder en forfriskning og snakker om dagens mange nye oplevelser.
 • Dag 5 : Kruger Nationalpark

  Om morgenen er der endnu tid til at opleve dyrene og bushen, der langsomt vågner. Kruger National Park forlades midt på dagen, i god tid til at nå hjem til Mpala Safari Lodge til en afslappende eftermiddag og måske et forfriskende dyp i poolen.
 • Girafferne er nysgerrige, Sydafrika

  Dag 6 : Afslapning eller oplevelser på egen hånd

  Dagen er til fri disposition. I kan nyde de smukke omgivelser ved lodgen og slappe af til bushens lyde. I har også mulighed for at tilkøbe en række forskellige udflugter, alt lige fra river cruise, tur i varmluftsballon, riverrafting, golf eller ridning.
 • Dag 7 : Game Drive & Sundowner

  I har morgenen og formiddagen til fri disposition med valgmuligheder blandt lodgens mange ekstra udflugter. Stå evt tidligt op med solen og nyd de tidlige lyde fra bushen som vågner og solen der stiger op over savannen. Om eftermiddagen skal I på ugens sidste game drive i de åbne safaribiler. Når solen så småt begynder at gå ned serveres der sundowner drinks på lodgens udsigtssted Koppien, hvor der er den mest fantastiske udsigt ud over bushen og floden. Middagen serveres udendørs i lodgens boma.
 • Dag 8 : Mpala Safari Lodge - Hoedspruit

  Mandagen er hjemrejsedag hvis I har valgt et 7 dages ophold (ellers er hjemrejsen om lørdagen). Lodgens rangere kører jer til lufthavnen i Hoedspruit. Men hvis I har valgt 2 ugers ophold, og det er der mange som gør, så venter der sig en ny uge med det samme indhold, uden dog at 2 dage i naturen helt er de samme. Husk at prisen for den følgende uge kun er halv pris og at I næppe fortryder at skulle genopleve naturoplevelserne en uge mere. Safari er helt igennem en unik oplevelse, som man kan bllive afhængig af.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 13.200 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
8 dage / 7 nætter

Inkluderet

* Lufthavnstransfers til Mpala Lodge t/r
* 6 nætters ophold på Mpala Lodge med helpension + 1 nat på camp i Kruger Nationalpark
* Drikkevand på flaske, kaffe og te
* Dansk rejselederassistent på stedet
* Sotho-stammedans
* Bush Walks (safari til fods)
* Game drives i åben safaribil
* Aftensafari med spotlight
* Safari på ATV'er
* Traditional "bush braii"-middag under åben himmel
* 2 dages safari i Kruger Nationalpark med overnatning, inkl. parkskat
* Game Drive med "sundowner drink"

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Mpala Lodge har ofte børnerabat - dog skal børn være over 6 år.

TILBUD!
Spar 35% i maj og juni 2024 på eksklusiv safari i Greater Krüger Nationalpark, Sydafrika, med overnatning på luksuslodge Mpala Safari Lodge.
OBS: Prisen er gældende for den første uges ophold og kan ikke kombineres med andre rabatter.


SPAR!
Spar 50% på den 2.uge, når I booker to sammenhængende uger!
14 nætter med fuldt program for DKK 17.470,00 pr. person i delt dobbeltværelse.
Tillæg for enkeltværelse kr. 2.750,-.
Bemærk: Tilbuddet gælder ikke i oktober, november og jul/nytår.

Børnerabat!
I juni, juli og august får børn mellem 6 og 17 år 50% rabat for uge nr. 1 og 2. Rabatten ydes også ved to uger, hvor der i forvejen er rabat på 2. uge! Det betyder, at et barn i to uger i juli måned kan bo på Mpala for kr. 7.985,-.
En familie på to voksne og to børn kan altså tage på sommerferie i Syafrika i to uger for kun kr. 11.980,- pr. person ALT INKL:!

Ikke inkluderet

* Flybillet Danmark - Sydafrika t/r
* Rejseforsikring - kontakt os venligst for tilbud på Gouda Rejseforsikring
* Ekstra udflugter (bestilles og betales på Mpala Lodge)
* Drikkevarer, drikkepenge samt andre personlige udgifter

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

3165 120723 KJ

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/