Kerala & Det Sydvestlige Indien

Udforsk det sydlige Indien, der kombinerer spektakulære natur oplevelser med dejlig afslapning på smukke sandstrande.
anil-xavier-Tp-kViKErbw-unsplash
Du er her:
 • Kerala & Det Sydvestlige Indien
location Indien
location Badeferier og eksotiske øer, Naturrejser
location 14 dage / 13 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 7.860 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Denne 2-ugers rejse til Kerala & Det Sydvestlige Indien begynder i Cochin, en by fyldt med historisk arv. I vil udforske de gamle gader i Fort Kochi og beundre de ikoniske kinesiske fiskernet langs havnen. Efter Cochin går turen til det forfriskende Munnar, hvor I vil blive betaget af de frodige teplantager og maleriske udsigter. Så fortsætter I til Periyar, hvor I kan opleve den unikke natur i nationalparken. Herefter går turen til det fortryllende Allepey, hvor I vil bo ombord på en husbåd og glide igennem de berømte backwaters - en uforglemmelig oplevelse med naturens skønhed omkring jer. I vil nyde en afslappende tid i Kumarakom, hvor I kan forkæle jer selv med afslappende øjeblikke ved Vembanad søen. Rejsen slutter i det solbeskinnede Kovalam, hvor I kan nyde de smukke strande.

Sydindien adskiller sig fra Nordindien på mange måder for turister. Klimaet er generelt mere tropisk og behageligt året rundt i Sydindien, hvilket tiltrækker besøgende på udkig efter afslappende ferieoplevelser.

Billeder fra Kerala & Det Sydvestlige Indien

Detaljeret program

 • lokal kvinde

  Dag 1 : Ankomst til Cochin

  Velkommen til det sydlige Indien! Ved ankomst bliver I mødt af en af vores repræsentanter, som vil køre jer til hotellet. Efter check-in har I fri til at slappe af, og nyde et måltid på hotellet eller i byen. Om aftenen skal I opleve det kendte Kathakali danseshow, der er en af de helt store danse indenfor klassisk indisk dans.
 • Dag 2 : Cochin: Byrundtur & madlavningskursus

  I dag tager I hul på de kulturelle oplevelser med en byrundtur i Cochin. Her skal I se nogle af de største attraktioner byen har at byde på som Santacruz Basilica og St. Francis Church, den ældste europæiske kirke i Indien. I skal opleve den lokale fiskemetode, som er en mekanisk måde at fange fisk på. Inden turen går tilbage til hotellet, skal I besøge det smukke Dutch Palace og den fascinerende jødiske synagoge. Formiddagen står på en inspirerende madlavningsdemonstration, hvor I oplever den ayurvediske måde at lave mad på. I vil blive undervist i at lave mange typer af mad og I afslutter selvfølgelig med at smage på retterne.
 • Dag 3 : Chochin -> Munnar

  I dag skal I fra Cochin til det naturskønne Munnar. Stedet er specielt kendt for sin naturlige skønhed og sin te-produktion; og I skal selvfølgelig ikke snydes for et helt unikt indblik i dette. Om eftermiddagen skal I nemlig til tesmagning, hvor I både får lov at dufte og smage på te.
 • Dag 4 : Munnar: Trekking i Letchimi bakkerne

  Efter morgenmaden skal I opleve det smukke Munnar til fods. I bliver hentet på hotellet, og kører derefter til startstedet. I starter i 1420 meters højde med trek gennem teplantagerne. Når I kommer til toppen, vil resten af turen bestå af trekking på den smukke højderyg, hvilket byder på en utrolig udsigt over området. I skal trekke igennem græsarealer, stenet bjergskråning og dele af den enestående Shola skov, og hvis vejret er klart, er det muligt at se Sydindiens højeste punkt, Anaimudi.
 • Dag 5 : Munnar -> Periyar

  Fra ét naturskønt område til et andet - jeres rejse fortsætter til Periyar. Periyar er kendt for sin helt unikke flora og fauna. Efter ankomst skal I på tur til en krydderiplantage, hvor I får mulighed for at vandre igennem kardemomme, peber, nelliker, kanel, muskatnødder og vanilje. I får også lov at opleve, hvordan de lokale gror medicinske planter, og hvordan de bliver høstet og efterbehandlet.
 • Periyar

  Dag 6 : Periyar: Sejltur i Nationalparken

  Dagen står i naturens tegn - I skal udforske Periyars flora og fauna i Periyars nationalpark, hvor I ser den smukke og fascinerende udsigt fra båd. Med beliggenhed i de vestlige Ghats i sydindiske stat Kerala er nationalparken og tigerreservatet en af verdens mest fortryllende dyreparker. I hjertet af parken finder I en malerisk sø, hvor elefanter, sambarhjorte, gaurer og vilde grise vandrer til. Andre steder i parken kan I observere leoparder, vilde hunde, muntjakker og dværghjorte.
 • Dag 7 : Husbåd på Keralas Backwaters

  Fra Periyar skal I videre til Kumarakom, hvor der venter en husbåd, som I skal tilbringe en overnatning på. En tur på en husbåd kan være den mest romantiske tur, I nogensinde har været på. Turen består af en nat midt i Vembanad søen, som ligger i hjertet af Keralas backwaters. Backwaters består af en unik sammensætning af floder, søer, bugte, laguner og kanaler. Turen går gennem smalle kanaler og udsøgte små byer i Kerala. Området er udsmykket med frodige grønne rismarker og høje kokos lunde, hvilket gør det til et fortryllende sted.
 • Dag 8 : Alleppey -> Kumarakom

  Ved ankomst i Alleppey går turen tilbage til Kumarakom - denne gang til lands. Ved ankomst tjekker I ind på et skønt og afslappende hotel.
 • Dag 9 : Kumarakom -> Mararikulam

  Efter morgenmaden skifter I den grønne natur ud med hvide sandstrande og tropisk badeferie i Mararikulam. Mararikulam er en stille fiskerby med sol, strand og vand, ideel for et par hyggelige og afslappende dage.
 • Dag 10 : Mararikulam: Afslapning

  Dagen er fri til at slappe af på hotellet eller ved stranden. Hvis I har lyst, er der også mulighed for at gå på opdagelse i byen og opleve det simple fiskerliv.
 • Dag 11 : Mararikulam -> Kovalam

  Fra et sted med smukke sandstrande til et andet. I dag skal i videre til Kovalam. Med hvide strande med blåt vand og svajende palmer, danner Kovalam en malerisk baggrund for afslappende dage i solen.
 • Dag 12 : Kovalam: Afslapning

  Programmet for dagen er helt frit. I kan for eksempel nyde en stille dag på hotellet, eller tage en tur ned til den smukke strand.
 • Dag 13 : Kovalam: Afslapning

  Turens sidste dag skal bruges lige efter jeres behov. I kan booke udflugter, slappe af på hotellet, eller bade ved stranden - kun fantasien sætter grænser.
 • Dag 14 : Hjemrejse

  Når det er tid til at vende hjem til Danmark, vil I blive kørt fra hotellet til lufthavnen.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 7.860 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
14 dage / 13 nætter

Inkluderet

Inkluderet
* 13x overnatninger på 4* hoteller
* 13x morgenmad, 1x frokost, 1x aftensmad
* 7x udflugter
* Alt lufthavnstransport
* Alt landtransport imellem destinationer

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet

Ikke inkluderet
* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visum udgifter
* Rejseforsikring

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.

15309 190723 SITA

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/