Naturvidundere På São Tomé & Príncipe

Oplev det autentiske São Tomé og Príncipe - uberørt regnskov, gamle plantager og smukke strande venter jer.
Turkisblåt vand og frodig regnskov på Sao Tome og Principe
Du er her:
 • Det autentiske São Tomé og Príncipe
location São Tomé & Príncipe
location Badeferier og eksotiske øer, Særlige lodges og hoteller
location 14 dage / 13 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 32.228 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)
São Tomé og Príncipe - det lille ørige vækker umiddelbart ikke genklang i danskernes ører. Landet er fortsat relativt ukendt territorium og står derfor også uberørt hen. Derfor kan man få en fantastisk oplevelse på Afrikas Galapagos!Regnskove, der strækker sig ned til de gyldne kyster, dyr og fugle, man ikke finder noget andet sted i verden, og en sød og smilende befolkning, der tager imod besøgende med åbne arme. São Tomé og Príncipe har det hele. På denne rejse oplever I nogle af de mest spændende og luksuriøse hoteller - restaurerede plantagehuse og smukke strandhoteller - og I drager på opdagelse rundt til ørigets naturskatte.


Billeder fra Det autentiske São Tomé og Príncipe

Detaljeret program

 • São Tomé bybillede

  Dag 1 : Ankomst til São Tomé

  Når I ankommer til São Tomé bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel på øen Omali. Omali er et boutique hotel, hvorfra der er god mulighed for at opleve øen.
 • Dag 2 : På opdagelse på Sao Tome

  I dag har I hele dagen til at opleve São Tomé, der både er navnet på ørigets største ø samt hovedstaden. Oplev den charmerende stemning i byen, øens dramatiske landskaber og den spændende historie på dagens udflugt.
 • Dag 3 : São Tomé - Príncipe

  I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver til Príncipe. Vel fremme bliver I kørt til jeres hotel, Roca Sundy, hvor I skal overnatte de næste to nætter. Roca Sundy er en tidligere plantage, der er blevet smukt restaureret. Her bor I tæt ved de lokale i smukke omgivelser.
 • Dag 4 : Príncipe, en gammel plantage

  Dagen er fri, så I kan gå på opdagelse på plantagen, tage en snakke med de lokale eller blot slappe af i en gyngestol.
 • Dag 5 : På opdagelse på Principe

  I dag skal I på udflugt for at opleve Principe, der er kendt for sine enorme naturlige skatte. Øen er fyldt med frodig regnskov, hvor der gemmer sig et væld af forskellige dyrearter og farverige fugle.
 • Dag 6 : Príncipe

  Fra den gamle plantage, Roca Sundy, fortsætter I til havet og det luksuriøse hotel Bom Bom. Her skal I bo helt ned til vandet omgivet af frodig regnskov.
 • Dag 7 : Príncipe

  Det er tid til at komme helt ned i tempo. Nyd naturen og det azurblå hav.
 • Dag 8 : Príncipe - São Tomé

  Det er desværre tid til at vende næsen hjemad. I flyver fra Principe til Sao Tome, hvor jeres oversøiske hjemrejse kan begynde.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 32.228 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
14 dage / 13 nætter

Inkluderet

* 13x overnatninger på 3* hoteller
* 8x morgenmad, 6x aftensmad
* Daglige halvdagsudflugter under opholdet på Roca Sundy
* 2x udflugter
* Alt lufthavnstransport
* Alt landtransport imellem destinationer
* Indenrigsfly t/r São Tomé - Príncipe

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visum udgifter
* Rejseforsikring


Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.

14965 130224 KJ

hannibal

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.