Lombok, Gili, Komodo & Flores
Gili, Indonesien
Du er her:
  • Lombok, Gili, Komodo & Flores
Lombok adskiller sig meget fra sin velbesøgte nabo, Bali.

Befolkningen, kulturen og naturen er meget anderledes her, hvilket gør en kombination af Bali og Lombok oplagt. Lombok er ofte også udgangspunkt for besøg på de mest kendte øer her i det vestlige Indonesien; Komodo, Gili og Flores.

Udvalgte rejseforslag på Lombok, Gili, Komodo & Flores

Gili-Islands-Scuba-Diving-Trawangan-Air-Lombok-4
Bali & Gili Familieeventyr
cassie-gallegos-6wCWCPwmRJY-unsplash
Bali & Gili Backpackerrejse

Byer på Lombok, Gili, Komodo & Flores

Gili, Indonesien

Oplev dagligdagen på Lombok


På Lombok domineres landskabet mod nord af bjerge, dækket af frodig regnskov og den stadig aktive vulkan Mt. Rinjani. Mellem bjergene i nord og en bjergkæde i syd ligger et 25 km bredt og meget frodigt bælte, hvor størstedelen af Lomboks indbyggere lever. På de lokale markeder finder man håndvævede stoffer, ler-varer og kurve foruden mange frugter, grøntsager og fisk. Den lokale befolkningsgruppe på Lombok kaldes Sasak. Sasak kulturen er stort set ubeskrevet frem til det 16. århunderede hvor Islam blev introduceret på øen. Lombok blev senere invaderet af Bali kongen i det 18. århunderede. Herved blandede Lomboks mulimske tro sig med den baliniske hindu. Dette har skabt en unik trosretning indenfor islam kaldet Wektu Telu. På Mt. Rinjanis nordside kan man finde Bodha'erne. En lille gruppe, cirka 8.000, der tilbeder en hel tredje trosretning baseret på 5 hovedguder.


Modsat Bali er Lombok ikke et stort turistmål, og dette giver dig mulighed for at opleve livets daglige gang på klods hold.

Komodo varan, Komodo, Indonesien

Komodo, Flores og GiliPå Komodo er det natiurligvis mødet med de store varaner, som trækker, mens det på Flores er den enestående natur.


Gili-øerne besøges primært for livet under vandet. Det er her, man tager til for at dykke.Indonesiens vestlige øer er et sandt overflødighedshorn af naturoplevelser!

Billeder fra Lombok, Gili, Komodo & Flores

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/