Pemuteran
Bali, Solnedgang
Den smalle landevej bugter sig langs kysten, mens landskabet og vegetationen på modsatte side konstant skifter karakter. De store områder med vinmarker afløses af frodig vildtvoksende vegetation, som til sidst opsluges af bjergkammen, der markerer den ydre ramme om Taman National Park. Efter halvanden times kørsel gennem dette smukke natursceneri ankommer man til Pemuteran. Et område der endnu ikke har oplevet turister i større antal og udelukkende appellerer til de rejsende, som ønsker rolige omgivelser. Den smukke natur og den dejlige strand kompenserer til fulde for et begrænset udbud af restauranter og andre faciliteter.

Udvalgte rejseforslag i Pemuteran

Bali, Solnedgang

Dykning og snorkling

Koralrevet foran Taman Sari og havet omkring Pemuteran har ry for at være et unikt sted at snorkle, fordi intet andet område på Bali har så store koralrev med lavvande. Revene er nemme at dykke og snorkle i, fordi der ikke er stærk strøm og bølger, som ellers er karakteristisk for mange andre koralrev på Bali. Koralrevet har lidt skade af fiskeri med bomber, og der bliver gjort meget for at holde koralerne i live. Udvis derfor forsigtighed, hvis I dykker eller snorkler her.

Billeder fra Pemuteran

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/