Praia

platueau
Du er her:
  • Praia

Udvalgte rejseforslag i Praia

P1080738
Kap Verde - Den sydlige rundrejse
Kap Verde - Den sydlige rundrejse
P1080186
Kap Verde - Den ultimative rundrejse
Kap Verde - Den ultimative rundrejse
varietycruises_cruises_capeverde_header1
Kap Verde Cruise - Life on board
Kap Verde Cruise - Life on board

Udvalgte udflugter i Praia

P1080086
Markedsbesøg & vandring til Cidade Velha
Markedsbesøg & vandring til Cidade Velha
I dag er Praia er Kap Verdes hovedstad, og før byen blev anlagt i 1800-tallet, var Cidade Velha Kap Verdes hovedstad.

Praias historiske centrum kaldes "Plato". Her er der masser af liv i dagtimerne men stille om aftenen. Byen har både et afrikansk marked, samtidig med at der rundt i gaderne sidder småhandlende og sælger alt fra frugter til tøj og sko. Der findes desuden flere små pensionater og restauranter i Plato.
platueau
De omkringliggende bykvarterer består af Fazenda mod nordvest, der er præget af halvfærdige huse (bygget af tilflyttere, der bygger, efterhånden som de har penge), og mod sydvest ligger først Achada de Santo Antonio, som er præget af lejlighedskomplekser. Bykvarteret Prainha har derimod både ambassader, natklubber og hotellerne Praia Mar og Tropico.
Vil man bade skal man ud til Prainha-kvarteret. Her er en lille strand mellem hotellerne (velbesøgt i weekenderne) og en større strand bag Hotel Praia Mar. Man kan også tage til bugten ved Sao Francisco, men det kræver en lejebil eller taxi. Hvis man vælger at leje en bil, kan man også komme længere ind i Santiago og opleve mere af det indre Santiago.

Billeder fra Praia

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.