Malaysia
Solnegang, Langkawi, Malaysia
Det vestlige Malaysia, fastlands-Malaysia eller den malaysiske halvø - området har mange navne, hvilket egentlig er lidt sjovt, da det tit er Boreno, der bliver nævnt som det største trækplaster i Malaysia. Det vestlige Malaysia byder heldigvis også på store oplevelser - som fint kan kombineres med en rejse til Borneo.

På vestkysten finder man de største historiske og kulturelle seværdigheder, samt de populære ferie- og badedestinationer, Penang, Pangkor og Langkawi.

I den centrale del ligger den tætte og bjergrige jungle, der bl.a. indeholder Cameron Highlands og Taman Negara National Park.

Den attraktive østkyst besøges hovedsageligt pga. en perlerække af tropeøer, og den mere end 700 km lange kyststrækning, der er spækket med kilometerlange sandstrande. Så uanset hvad I søger, så findes det her.

Udvalgte rejseforslag i Malaysia

bird_park_kl_553724
Fugleeventyr i Singapore og Malaysia
Solnegang, Langkawi, Malaysia

Rejsetidspunkt


Man kan rejse til det vestlige Malaysia året rundt. Man skal bare tage det rigtige sted hen på det rigtige tidspunkt!


Østkysten:Fra oktober til april bringer monsunen regn til det meste af halvøen, men østkysten tager det værste stød med den stærkeste regn, der falder fra november til januar. Resten af året er østkysten relativ tør, så tøv ikke med at besøge østkysten uden for monsunen.


Vestkysten:Her er regnfaldet mere ustadigt og falder igennem hele året. Det meste af vestkysten er beskyttet fra det værste regn fra oktober til april af bjergene, men får lidt regn fra monsunen fra maj til oktober.

Billeder fra Malaysia

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/