Smag jer vejen gennem Oaxacas streetfood boder, gå på markeder og kokkererer mexicanske specialiteter! Mexicansk mad er fremragende i hele landet, men Oaxaca formår alligevel at tilbyde sine besøgende kulrinariske oplevelser ud over det sædvanlige.
Dag 1: Ankomst Oaxaca
Den første dag ankommer I til Oaxacas lufthavn, hvor I bliver hentet og kørt til jeres hotel. Resten af aftenen er til fri disposition, til at snuse rundt i Oaxacas travle gader.
Dag 2: Marked og traditionel madlavning
Køkkenet fra Oaxaca er kendt for sin forfining og kompleksitet, og I vil lære at forberede lækre retter fra området. Jeres lærer er en lokal kvinde, der lærte at lave mad fra sin mor, og moren lærte det fra sin mor osv. I starter med at besøge det lokale marked, hvor I smager og køber jeres ingredienser til senere. Der gives et let foredrag om Oaxaca-køkkenet, inden i hopper i forklædet for at kreere en lækker 4-retters menu.
Dag 3: Oaxaca med Street Food og Mezcal
I starter med at besøge markedet Benito Juarez, centrum for byens madoplevelser. Her får I mulighed for at smage de kendte græshopper (chapulines), en lokal og traditionel ost og quesadillas med en tilhørende drik lavet af frisk frugt. Herefter fortsætter I til markedet 20 de Noviembre, hvor I kan nyde en traditionel Tlayuda eller et stykke grillet kød (kaldet tasajo) med guacamole og babyløg. Til slut vil I også få stillet den søde tand og få en mezcal-smagning lavet af forskellige agaver.
Dag 4: Mitla, Tule træet, chili og chokolade
I dag besøger I det arkæologiske sted Mitla. Besøgene vil bemærke, at de forhistoriske colombianske bygninger på stedet er omgivet af moderne huse, eftersom nutidens moderne by ligger omkring det arkæologiske sted. I besøger også det over 1000 år gamle Tule træ.
Om eftermiddagen får I et indblik i fremstillingen af to af Mexicos mest berømte produkter - chili og chokolade.
Dag 5: Afrejse
I bliver hentet på jeres hotel i Oaxaca og kørt til busstationen eller lufthavnen, hvor jeres vidererejse fortsætter.
Dag 1: Ankomst Oaxaca
Den første dag ankommer I til Oaxacas lufthavn, hvor I bliver hentet og kørt til jeres hotel. Resten af aftenen er til fri disposition, til at snuse rundt i Oaxacas travle gader.
Dag 2: Marked og traditionel madlavning
Køkkenet fra Oaxaca er kendt for sin forfining og kompleksitet, og I vil lære at forberede lækre retter fra området. Jeres lærer er en lokal kvinde, der lærte at lave mad fra sin mor, og moren lærte det fra sin mor osv. I starter med at besøge det lokale marked, hvor I smager og køber jeres ingredienser til senere. Der gives et let foredrag om Oaxaca-køkkenet, inden i hopper i forklædet for at kreere en lækker 4-retters menu.
Dag 3: Oaxaca med Street Food og Mezcal
I starter med at besøge markedet Benito Juarez, centrum for byens madoplevelser. Her får I mulighed for at smage de kendte græshopper (chapulines), en lokal og traditionel ost og quesadillas med en tilhørende drik lavet af frisk frugt. Herefter fortsætter I til markedet 20 de Noviembre, hvor I kan nyde en traditionel Tlayuda eller et stykke grillet kød (kaldet tasajo) med guacamole og babyløg. Til slut vil I også få stillet den søde tand og få en mezcal-smagning lavet af forskellige agaver.
Dag 4: Mitla, Tule træet, chili og chokolade
I dag besøger I det arkæologiske sted Mitla. Besøgene vil bemærke, at de forhistoriske colombianske bygninger på stedet er omgivet af moderne huse, eftersom nutidens moderne by ligger omkring det arkæologiske sted. I besøger også det over 1000 år gamle Tule træ.
Om eftermiddagen får I et indblik i fremstillingen af to af Mexicos mest berømte produkter - chili og chokolade.
Dag 5: Afrejse
I bliver hentet på jeres hotel i Oaxaca og kørt til busstationen eller lufthavnen, hvor jeres vidererejse fortsætter.