Zanzibar
Flotte hvide sandstrande, Tanzania
Du er her:
Et vaskeægte ferieparadis med kridhvide sandstrande, svajende palmer og turkisblåt vand.
Zanzibar, der ligger i Det Indiske Ocean ud for Tanzanias kyst, kaldes også "Krydderi-øen" pga. de mange krydderiplantager. Øen var engang centrum for handel mellem Asien og Afrika - ikke mindst slavehandel, som Zanzibar var sidst til at afskaffe. I dag er det et ferieparadis med kridhvide sandstrande, svajende palmer og turkisblåt vand. Men rundt omkring finder man levn fra de svundne tider. Den gamle by, Stone Town, emmer af historisk atmosfære og er fuld af oplevelser, heriblandt gamle slavekamre, arabiske huse, den livlige markedsplads og det hus Dr. Livingstone i sin tid fik af Sultanen af Zanzibar.

Zanzibar byder også på oplevelser i dyreriget. Der er mulighed for at komme på delfin-safari med chance for en svømmetur med disse vidunderlige dyr, og på den sydlige halvdel af øen finder man Jozani Forest Reserve, der er hjem for størstedelen af verdens 2000 tilbageværende røde colobusaber.

Men strandene er vel det, der lokker de fleste turister til Zanzibar, og de bedste af dem finder man på nordkysten omkring Nungwi Village samt på østkysten. Her er der rig mulighed for afslapning på stranden, snorkling, dykning, dybhavshavsfiskeri og de populære sejlture i "dhows" (lokale østafrikanske både).

Kombinationen af de mange oplevelser og de fantastiske strande, gør Zanzibar til en perfekt afslutning på en safari i Kenya eller Tanzania.

Udvalgte rejseforslag på Zanzibar

Strandferie På Tropiske Zanzibar

Udvalgte hoteller på Zanzibar

Seasons Lodge

Billeder fra Zanzibar

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/