Canoa Quebrada

Hippie de-luxe badeferie //test
Canoa Quebrada
Du er her:
  • Canoa Quebrada
Hippie de-lux badeferie på kanten af Atlanterhavet. På toppen af de orange klitter knejser Canoa Quebrada med rødderne plantet i en hippie kultur der for længst er blevet mondæn.

Udvalgte rejseforslag i Canoa Quebrada

Udvalgte hoteller i Canoa Quebrada

toby
Turistklasse hotel
Pousada do Toby
Højt hævet over stranden på toppen af en sandet bakke ligger Canoa Quebrada og skuler ud over Atlanterhavet. Stranden er bred med indbydende sand og lige nedenunder byen ligger den ene hyggelige lille standbar efter den anden og byder dagens badegæster velkommen til en stranddag. Få skridt herfra har fiskerne lagt deres jangadaer op på stranden (små tømmerflåde-lignende fiskerbåde) for at vente på, at natten falder på, så de igen kan komme ud og fiske. De lever stadig et traditionelt liv. Ventetiden fordriver de med at bøde deres garn. Når aftenen falder på, og de atter stikker til havs, fortrækker sol- og strandfolket til byens og nattens aktiviteter - en hyggelig middag i en af de mange små restauranter som bliver toppet af med en fest til den lyse morgen, hvis man da ikke foretrækker at liste hjem og nyde sin rejsefælles selskab i hængekøjen foran sit værelse. Canoa Quebrada venter bare på dit besøg, og her er virkelige plads til alle uanset rejseform, pengepung eller interesser.

Billeder fra Canoa Quebrada

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.