Costa Rica & Nicaragua

Kombiner Costa Rica & Nicaragua for jer, der både ønsker den storslåede natur og den autentiske kultur.
marwan-abdalah-L_0CcU5Bh5M-unsplash
Du er her:
 • Costa Rica & Nicaragua
location Costa Rica, Nicaragua
location Èn rejse - flere lande
location dage / nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 14.448 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Ikke mange lande i regionen kan slå Costa Rica på deres velstrukturerede udvalg af naturoplevelser med regnskov, vulkaner og strande så langt øjet rækker. Det at landet desuden har en god økonomi og infrastruktur gør, at mange føler det er trygt at rejse der, endda i egen bil.

Naboerne i Nicaragua har ikke nær den samme økonomi og organisation, men derimod kan de byde på langt større kulturoplevelser end de andre. De har smukke, velbevarede byer fra kolonitiden og en autentisk, mere indiansk befolkning. Turen her er med arrangeret transport, men vi kan også tilbyde den i lejebil og med mere luksuriøse hoteller, flere udflugter og meget mere.

Billeder fra Costa Rica & Nicaragua

Detaljeret program

 • National teatret, San Jose, Costa Rica

  Dag 1 : Ankomst Costa Rica

  Velkommen til Costa Rica! Ved ankomsten til San Jose lufthavn bliver I mødt af vores lokale repræsentant, der sørger for transport til jeres hotel i San Jose. I overnatter en enkelt nat på et centralt beliggende hotel.
 • Dag 2 : San José til Arenal

  I dag henter en chauffør jer og kører jer til Arenal på et fint hotel tæt ved nationalparken hvor I har to overnatninger.
 • Dag 3 : Oplevelser på egen hånd i Arenal

  Dagen idag er fri til at nyde området omkring Arenal og La Fortuna på egen hånd. Mod tillæg kan vi også arrangere ture i omegnen f.eks. vandretur omkring selve Arenal vulkanen.
 • Dag 4 : Arenal til Monteverde

  I dag kører I fra hotellet i Arenal til hotellet i Monteverde. I Monteverde overnattes tre nætter på et hyggeligt lodge tæt på regnskoven.
 • Dag 5 : Vandretur I Monteverdes Tågeskov

  Nu er det tid til at stifte bekendtskab med tågeskoven. Dagens udflugt går til Monteverde Reserve, der er spredt ud over 10.500 hektar og over ikke mindre end 6 forskellige habitater. Klimaet og terrænet skaber til sammen en enorm biodiversitet, hvor der er ikke mindre end 400 forskellige fugle arter i skoven. En af dem, der er værd at nævne, er den farvestrålende Quetzal, der var mayaernes hellige fugl. Man finder deslige ikke mindre end 100 pattedyr, 120 padder og krybdyr og ikke mindre end 2.500 planter, der til sammen danner Monteverde, naturelskernes paradis
 • Det er godt med et regnslag i tågeregnskoven. MOnteverde, Costa Rica

  Dag 6 : Fridag i Monteverde

  Dagen idag er fri til på egen hånd at udforske det fantastiske område omkring tågeregnskoven og nationalparken Monteverde. Mod tillæg kan vi arrangere en lang række udflugter som f.eks. guidede vandreture i skoven, besøg ved kaffeplantager, canopytours/zip lines i trætoppene og meget mere.
 • Dag 7 : Monteverde til Rincon de la Vieja

  I dag kører I fra Monteverde nordpå til den smukke nationalpark Rincon De la Vieja, der byder på oplevelser med vulkaner, mudderhuller, hesteridning, vandfald og varme kilder. I overnatter på det skønne lodge Hacienda Guachipelin i 2 nætter.
 • Dag 8 : Rincon de la Vieja

  I har dagen til fri disposition til at udforske nationalparken.
 • Dag 9 : Rincan de la Vieja - San Juan Del Sur, Nicaragua

  Turen går i dag til grænsen ved Peñas Blancas til Nicaragua. Her afleverer I bilen på biludlejningskontoret og krydser derefter grænsen til fods. På den anden side venter en chauffør med jeres navn, som kører jer til hotellet i San Juan del Sur, et attraktivt strandområde ved Stillehavet. San Juan del Sur er tilbagelænet og er beliggende natursmukt hvor grønne bjergområder og stillehavet smelter sammen.
 • Dag 10 : San Juan Del Sur

  Dagen idag er til fri disposition til at slappe af eller selv tage på tur i San Juan del Sur.
 • sanjuandelsur200001

  Dag 11 : San Juan Del Sur - Ometepe Island

  Der er transport til havnen, hvorfra turen går med båd til den spændende vulkanø Ometepe. Der er en guidet tur til det interessante præ-colombianske museum samt naturreservatet Chaco Verde. Efter frokost besøger I en kaffefarm. Herfter der der transport til hotellet, hvor I overnatter to nætter.
 • Dag 12 : Oplev Vulkan Øen Ometepe

  Heldagsudflugt på Ometepe Island, hvor økosystemer såsom floder, vådland, vandfald og strande gør stedet helt specielt. Det første stop er Coin & Pre-Columbian Museum', hvor I vil lære om kulturen i de forskellige etniske grupper og stammer, der beboede øen Ometepe, gennem deres keramik og værktøjer, der præsenterer den kunstneriske udvikling af disse etniske grupper. Derefter passerer I gennem forskellige landlige landsbyer for at nå naturreservatet Charco Verde. En times let vandring gennem dette reservat vil føre jer forbi tropiske vidundere, herunder fugle, pattedyr, krybdyr, planter, betagende landskaber og den berømte "Charco Verde", en naturlig lille sø i reservatet omgivet af frodig vegetation. Efter frokost på en lokal restaurant (ikke inklusiv) slutter dagen af med en forfriskende svømmetur i det krystalklare vand i 'Ojo de agua' og går derefter tilbage til hotellet.
 • Dag 13 : Ometepe - Granada

  Transport og båd til Granada, nok den smukkeste by i Nicaragua, med dens fantastiske arkitektur fra kolonitiden. Der er byrundtur til fods og i hestevogn samt en afslappende bådtur rundt om de smukke øer i søen. Overnatning tre nætter på et historisk hotel.
 • Dag 14 : Granada & Masaya

  På denne udflugt kører man først fra byen til havnen ved søen, hvorfra man sejler på søen Cocibolca - "Nicaraguas sore sø"- til en verden med over 300 små øer skabt af vulkansk eruption fra Mombacho vulkanen. Dernæst er det Granada by som skal udforskes. Den gamle by Granada er en kolonial juvel i Centralamerika. Den er grundlagt af Fransisco Hernández de Córdoba i 1524 og er den ældste by på det amerikanske kontinent, der har været beboet hele tiden. Eksemplerne på kolonial og neoklassisk arkitektur er overvældende. Der er mange historiske steder og derudover ligger byen lige ved søen Lago Cocibolca/Lago Nicaragua. Nationalparken Volcan Masaya, der er kendt for sin rolige skønhed. Santiago krateret er et af de mest aktive i Centralamerika med dets konstante udledning af gasser der kommer op som høje søjler mod himlen. Floraen og faunaen i den tørre tropiske skov ligger på en baggrund af lava marker. Vi besøger museet ved indgangen til parken og lærer mere om vulkaner. Senere går turen til Masaya, kendt som Nicaraguas folklore-vugge. Her vil vi besøge det smukke marked for kunsthåndværk og en stor variation af typisk håndværk som hængekøjer, lædervarer, trævarer og meget andet. Her er der inkluderet frokost.
 • Dag 15 : Volcán Mombacho

  På denne heldags udflugt tager man afsted fra Granada tidligt om morgenen for at køre til Volcan Mombacho Natural reserve. Regnskoven indeholder en fantastisk diversitet af flora og fauna med arter unikke for egnen heroppe i 1344 meter over havet. Den sidste tur op til krateret foregår i firehjulstrækkere, og langs vejen kan man observere mere end 80 slags orkideer. Ved toppen når man et af naturens højdepunkter, en fantastisk panoramaudsigt over Lago Nicaragua og øerne.
 • granada00003

  Dag 16 : Afrejse fra Nicaragua

  Efter morgenmaden er der transport til lufthavnen i Managua, hvorfra turen går hjemad eller videre ud I verden.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 14.448 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
dage / nætter

Inkluderet

* 15x overnatninger på 3* hoteller
* 15x morgenmad, 3x frokost
* 5x udflugter
* Alt lufthavnstransport
* Alt landtransport imellem destinationer

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelseIkke inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visum udgifter
* Rejseforsikring
* Nationalpark skatterBemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.

20693 200324 CRS & CALI

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/