Canada & USA's Østkyst

Kør ud på en fantastisk roadtrip gennem både Canada & USA og oplev smuk natur og pulserende storbyer!
venti-views-mNs_6VmbaiA-unsplash
Du er her:
 • Canada & USA's Østkyst
location USA, Canada
location Kør-selv rejser
location dage / nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 15.066 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

En rejse til det østlige USA skal selvfølgelig tage udgangspunkt i New York. Her har I tre overnatninger, så I har tid til at opleve de mange attraktioner og nyde byen, atmosfæren og stemningen. Derefter samler I jeres bil op og kører mod nordvest, nærmere bestemt Boston. Fra Boston kører I igennem smukke New England indtil i Når den Canadiske grænse, hvor I vinker på gensyn på USA. I Canada kommer I forbi de ikoniske storbyer; Quebec, Montreal, Ottawa og Toronto.

Derefter fortsætter I til Niagara Falls, hvor I har god tid til at opleve de imponerende vandfald. Fra Niagara Falls kører I til Amish Country i Lancaster County. Amish folket benytter ikke moderne hjælpemidler, og mødet med Amish folket er derfor ligesom en rejse tilbage i tiden. Turen går derefter til Washington D.C. - USA's hovedstad. Her har I tre overnatninger, så I kan nå at se Det Hvide Hus, den enorme statue af Abraham og andre af byens store monumenter. Rejsen sidste overnatning er i Philadelphia, der tilbyder himmelsk mad og hyggelige gader.

Billeder fra Canada & USA's Østkyst

Detaljeret program

 • P1020349

  Dag 1 : Ankomst til New York City

  Velkommen til New York City! Ved ankomsten til New Yorks internationale lufthavn foreslår vi, at I tager en taxa eller metro ind til jeres hotel, der ligger helt centralt på Manhattan. Resten af dagen er fri til at falde til i det amerikanske og nyde NYC.
 • Dag 2 : Oplev New York City

  New York er fyldt med store oplevelser. Med sine tårnhøje skyskrabere, travle gader og forskellige kvarterer er der ingen mangel på ting at se og lave her. Fra ikoniske vartegn som Frihedsgudinden og Empire State Building til museer og teatre i verdensklasse, er der noget for enhver smag i byen der aldrig sover.
 • Dag 3 : Oplev New York City

  I har har I endnu en dag til fri disposition. Glem ikke at gå en tur i Central Park eller passere Brooklyn Bridge med den legendariske Manhattan skyline i baggrunden. I kan også lægge et besøg omkring Grand Central Station, hvor der er i kælderen er gode spisemuligheder.
 • Dag 4 : Billeje New York City

  Efter at have samlet jeres lejebil op er der afgang mod New England og storbyen Boston. Langs Atlanterhavskysten, rejser I gennem Connecticut, hvor vi anbefaler et stop ved det berømte Yale University, der ligger i byen New Haven. Hvis tiden tillader det, bør I inkludere et besøg i Newport, RI. Denne smukke by kaldes "America's First Resort", efter at mange af USA's rigeste, byggede storslåede sommerhuse her omkring århundredeskiftet. I dag er mange af disse palæer museer. Forventet distance: 340 km.
 • Dag 5 : Oplev Boston

  Nyd en hel dag i Boston med alle byens spændende attraktioner. Mange steder kan nemt udforskes til fods, såsom en gåtur langs den historiske Freedom Trail. Andre bemærkelsesværdige seværdigheder omfatter Boston Common og Faneuil Hall.
 • Boston IST

  Dag 6 : Roadtrip: Boston -> White Mountains

  I dag kører I gennem den smukke White Mountain National Forest. Snedækkede Mt. Washington er den højeste bjergtop i det nordøstlige USA. Her overnatter I en enkelt nat omgivet af den smukke natur. Forventet distance: 190 km.
 • Dag 7 : Roadtrip: White Mountains -> Québec City

  I dag siger I på gensyn til USA og fortsætter nordpå til Canada. Undervejs kan I besøge Franconia Notch State Park. Tag sporvognen op ad Cannon Mountain og nyd en spektakulær udsigt over 'The White Mountains'. I fortsætter ruten mod Québec City, hvor I overnatter 2 nætter. Forventet distance: 470 km.
 • Dag 8 : Oplev Québec City

  Denne maleriske by anses for at være den "mest europæiske" by i hele Nordamerika. Den gamle bydel med sine brostensbelagte gader og gamle huse fremkalder atmosfæren af en gammel fransk landsby. Gå en tur langs Promenade des Gouverneurs og nyd udsigten over den storslåede St. Lawrence-flod, på denne fridag i Québec City.
 • Dag 9 : Roadtrip: Québec City -> Montréal

  Ruten fortsætter mod vest langs den naturskønne St. Lawrence Seaway, en stor skibsrute. Dagens endedestination er hyggelige Montréal. Montreal er en tosproget by med fransk som officielt sprog, men mange af de lokale taler også engelsk. Forventet distance: 260 km
 • Dag 10 : Roadtrip: Montréal -> Ottawa

  Dagens del af ruten vil føre jer til Canadas hovedstad. Ottawa er en by prydet med smuk arkitektur og omkringliggende natur. Besøg parlamentsbygningerne på toppen af Parliament Hill eller slentre langs Ottawafloden, hvor mange begivenheder finder sted i løbet af året. Forventet distance: 230 km.
 • chris-desort-U-fJl3lTWJ4-unsplash

  Dag 11 : Roadtrip: Ottawa -> Toronto

  I dag kører I videre til Toronto, hvor I på vejen skal forbi regionen Thousand Islands, et område med uovertruffen naturskønhed. Køreturen fra Ottawa til Toronto er en naturskøn og relativt ligetil rejse, der tager cirka fire timer, afhængigt af trafik og vejrforhold. Ruten følger Highway 401, som er en af de travleste motorveje i Nordamerika, og går gennem flere charmerende små byer undervejs. Forventet distance: 440 km.
 • Dag 12 : Oplev Toronto

  Dagen er til fri disposition i Canadas største og mest sofistikerede by. Se den flotte udsigt fra toppen af CN Tower eller nyd en aften i byen på en af de mange restauranter og barer. I kan også udforske Toronto øerne: Blot en kort færgetur fra centrum tilbyder Toronto øerne et fredeligt tilflugtssted med fine strande, parkområder og panoramaudsigt over byens skyline.
 • Dag 13 : Roadtrip: Toronto -> Niagara Falls

  Ingen rejse til denne del af verden ville være komplet uden Niagara Falls, muligvis det mest berømte vandfald i verden. Selvom det ikke er det største af vandfaldene, undlader Niagara Falls ikke at få besøgende til at stå med tabte kæber foran dem. Forventet distance: 150 km.
 • Dag 14 : Oplev Niagara Falls

  En dag ved Niagara Falls er en spændende og mindeværdig oplevelse, der giver jer muligheden for at se kraften og skønheden ved dette vandfald tæt på! Dette storslåede syn grænser op til canadisk og amerikansk terræn og bør ses fra begge sider. I må ikke gå glip af en tur ombord på Hornblower Cruises (maj-okt).
 • Dag 15 : Roadtrip: Niagara Falls -> Bedford

  Fra Niagara Falls kører I sydpå mod Lancaster County, hvor Amish folket lever. Amish folket er kendt for at afvise brug af moderne hjælpemidler såsom elektricitet, biler og telefoner. Man kan derfor se dem komme kørende i små hestevogne i Lancaster County. De er også kendte for deres flotte håndarbejde, som kan købes i området. I overnatter i den lille by Bedford. Forventet distance: 550 km.
 • 1200px-Lancaster_County_Courthouse_-_IMG_7712

  Dag 16 : Roadtrip: Bedford -> Washington D.C.

  På dagens etape til USAs hovedstad bør I ikke gå glip af et besøg i Gettysburg, stedet for det berygtede borgerkrigsslag. Om eftermiddagen ankommer I til Washington, DC hvor I har 3 overnatninger. Byen blev grundlagt i 1791 med det formål, at byen skulle være hovedstad. På grund af en lov fra kongressen er der en begrænsning på højden af bygningerne i Washington. Derfor har byen ikke New Yorks skyline og føles derfor også mere åben og mindre fyldt. Forventet distance: 265 km.
 • Dag 17 : Oplev Washington D.C.

  Har man sagt Washington D.C., må man også sige Det Hvide Hus. Stedet, der huser USA's præsident, er interessant at se udefra. Hvis man er ude i god tid, kan man dog også få en guidet tur i dele af Det Hvide Hus. Det kræver, at man booker turen flere måneder før dagen, og på nuværende tidspunkt anbefaler Det Hvide Hus, at man kontakter sin ambassade i Washington for at høre nærmere om turen. Washington er også kendt for sine fantastiske museer, blandt andet det fantastiske National Air and Space Museum.
 • Dag 18 : Oplev Washington D.C.

  Washington har nok at byde på. Besøg for eksempel United States Capitol, hvor USA's kongres holder til. Derudover er det også værd at besøge Washington Monument, den store Abraham Lincoln statue og byens store militærkirkegård Arlington. Washington har mange spændende kvarterer - besøg for eksempel Georgetown, hvor der er gode shopping og spisemuligheder.
 • Dag 19 : Roadtrip: Washington D.C. -> Philadelphia

  I dag kører I nordpå til Philadelphia, den amerikanske friheds vugge. Det var her, hvor uafhængighedserklæringen blev underskrevet i 1776. Independence Hall, Liberty Bell, Franklin Institute og Philadelphia Museum of Art er blandt de vigtigste seværdigheder i byen. Philadelphia er også kendt for sine mangfoldige og interessante kvarterer, hvoraf mange byder på det bedste inden for mad og underholdning. Forventet distance: 225 km.
 • Dag 20 : Hjemrejse

  I dag kører I den sidste lille strækning tilbage til New York Citys lufthavn, hvor I afleverer lejebilen i god tid til at checke ind til jeres fly. Forventet distance: 150 km.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 15.066 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
dage / nætter

Inkluderet

* 19 overnatninger på 3-stjernede hoteller
* Billeje i 16 dage (Nissan Versa eller lignende)

Bemærk: prisen er baseret på to personer i et delt dobbeltværelse. (Rejser man flere sammen er der gode besparelser at hente).

Ikke inkluderet

* Oversøiske fly

* Ikke nævnte måltider og drikkevarer

* Drikkepenge

* Visum udgifter

* Rejseforsikring

* Udflugter + entreer til nationalparker


Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.

20146 250124 KJ

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/