Familieeventyr I Costa Rica med lejligheder & villaer

På denne rejse til smukke Costa Rica er der god plads til hele familien! Man sover i skønne villaer og lejligheder, og så styrer man selv tempoet i egen bil. Nu til en bedre pris end nogensinde!
Villaer ved Arenal vulkanen
Du er her:
 • Familieeventyr I Costa Rica med lejligheder & villaer
location Costa Rica
location Familierejser, Kør-selv rejser
location 15 dage / 14 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 22.365 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Alle overnatninger er i villaer, lejligheder og familiesuiter, så denne rejse giver god plads til hele familien!

Costa Rica er det perfekte land at tage til med familien! Uanset om man er aktiv og eventyrlysten, drømmer om natur og dyreliv eller bare vil snorkle, surfe eller slappe af på stranden, så kan Costa Rica tilbyde det hele.

Ruten i dette oplæg tager besøgende til nogle af Costa Ricas mest populære destinationer. Man kan komme til at bade i de varme kilder ved Arenal, vandre ved den smukke flod Rio Celeste, opleve den gamle spanske by Las Catalinas, se tågeregnskoven ved Monteverde og nyde stranden ved Dominical.

Man har egen bil på rejsen! Det giver en større frihed og samtidig muligheden for at opleve mange sider af det fantastiske land. Vi vil naturligvis gerne hjælpe med at arrangere diverse udflugter undervejs, og hvis man vil bytte en destination ud med en anden, er det heller ikke noget problem - rejsen kan som altid skræddersys, så den passer perfekt til alles behov.

Rejsen kan selvfølgelig også laves til dem, der ikke har børn med.

Billeder fra Familieeventyr I Costa Rica med lejligheder & villaer

Detaljeret program

 • National teatret, San Jose, Costa Rica

  Dag 1 : Ankomst til San José, Costa Rica

  Ved ankomsten til San José lufthavn bliver I mødt af vores lokale repræsentant, der sørger for transporten til jeres logi i San José. Her overnatter I en enkelt nat.
 • Dag 2 : Kør selv fra San José til Arenal

  Bilen vil blive leveret til jer, hvorefter I kører mod Arenal. Arenal vulkanen er beliggende 7 km fra byen La Fortuna. Vulkanen har været aktiv siden 1968, og området byder på to slags landskaber; den frodige vegetation med vildtliv og den bakkede golde side bestående af lava og sand fra de konstante udbrud.
 • Dag 3 : Oplevelser på egen hånd i Arenal

  Ønsker I at komme på en udflugt, kan vi sagtens være behjælpelige - f.eks. med en tur til Arenal nationalparken og de varme kilder.
 • Dag 4 : Kør selv fra Arenal til Rio Celeste

  I dag sætter I kurs mod Rio Celeste, der betyder "himmelske flod", og som løber gennem den frodige Tenorio Volcano Nationalpark. Her kan I opleve flodens skønhed og udforske den nærliggende Tenorio vulkan.
 • Dag 5 : Oplevelser på egen hånd i Tenorio Volcano Nationalpark

  Vi hjælper jer gerne med at arrangere en udflugt i nationalparken. Rio Celeste er en af de smukkeste floder i Costa Rica, som er blevet uforstyrret af masseturismen. Parken er hjem for en utrolig biodiversitet af både flora og fauna heriblandt: tapirer, vildkatte, aber, tukaner, padder og reptiler.
 • tenorio (1)

  Dag 6 : Kør selv fra Rio Celeste til Las Catalinas

  Las Catalinas er et smukt, isoleret strandområde i det nordvestlige hjørne af Costa Rica. Navnet dækker også over en lille by i strandkanten bygget som en gammel spansk landsby, bilfri zone med hyggelige små plazaer, strandbar, butikker, beach club og meget andet.
 • Dag 7 : Oplevelser på egen hånd i Las Catalinas

  Las Catalinas er et af de bedste steder i Costa Rica for en dag på stranden. Derudover er der også gode vandrestier og vandsportsaktiviteter i verdensklasse. Vi hjælper naturligvis med at arrangere en udflugt, hvis I ønsker dette.
 • Dag 9 : Kør selv fra Las Catalinas til Monteverde

  I kører selv til den spektakulære tågeregnskov Monteverde. Denne type regnskov modtager mindre regn end almindelige regnskove, men fordi de er beliggende mere i højderne, er luftfugtigheden højere, og der er derfor mere skyet. Monteverde ligger i 1200-1600 meters højde.
 • Dag 10 : Oplevelser på egen hånd i Monteverde

  Dagen er til fri disposition, hvormed I kan udforske Monteverde eller Santa Elena reservaterne. Vi hjælper også gerne med at arrangere en udflugt såsom en vandretur i Monteverde eller ziplines og hængebroer i trætoppene.
 • Dag 11 : Kør selv fra Monteverde til Dominical

  I kører selv til Dominical som er beliggende ved Stillehavskysten. Området består af strande og hoteller spredt ud i det bakkede landskab. Området tiltrækker blandt andre en del surfere.
 • IMG_2115

  Dag 12 : Oplevelser på egen hånd i Dominical

  I løbet af disse dage har I mulighed for at udforske den nærliggende nationalpark Marino Ballena eller Manuel Antonio. Det er desuden også muligt at tage ud og dykke ved Isla del Caño. Vi hjælper gerne med at arrangere en eller flere udflugter for jer.
 • Dag 14 : Kør selv fra Dominical til San José

  I kører til San José, hvor bilen bliver hentet sidst på eftermiddagen. Resten af dagen/aftenen har I på egen hånd.
 • Dag 15 : Afrejse fra San José, Costa Rica

  I dag er det blevet tid til at tage afsked med smukke og oplevelsesrige Costa Rica. I bliver hentet og kørt til lufthavnen, hvorfra hjemrejsen begynder.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 22.365 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
15 dage / 14 nætter

Inkluderet

* 14x overnatninger i villaer, lejligheder og familie suiter
* 14x morgenmad
* Alt lufthavnstransport
* 13x dages billejeBemærk: Prisen er pr. person ved to voksne og to børn (under 10 år)

Ikke inkluderet

*Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visum udgifter
* RejseforsikringBemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste", og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

16590 040324 CRS

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/