Storby og øhop i Malaysia og Thailand

Til dette rejseforslag har vi opfundet et helt nyt ord; oplevelsesbadeferie. Man oplever både Malaysia og Thailand i en skøn kombination af storby og masser af afslapning på pragtfulde paradisøer.
Downtown Kuala Lumpur, Malaysia
Du er her:
 • Storby og øhop i Malaysia og Thailand
location Malaysia og Borneo, Thailand
location Badeferier og eksotiske øer, Èn rejse - flere lande, Individuelle rundrejser
location 15 dage / 14 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 11.687 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Malaysias hovedstad, Kuala Lumpur er en skøn by, hvor nyt er blandet med gammelt og multietnicitet er dagligdag. I har et par dage i storbyen, hvor vi både har indlagt en guidet tur, men også har afsat tid til at I selv bare kan gå på opdagelse – måske på det kinesiske natmarked?

Fra storbyen går turen til stranden. I tilbringer nogle dage på den smukke ø, Langkawi, hvor der er tid til at dase og nyde stranden og naturen. Fra Langkawi sejler I til Koh Lipe – en endnu mindre ø, som ligger i Thailand. Det er muligvis en af de mest eksotiske steder i Thailand – og her er ikke meget at lave. Hvis da ikke lige, man tæller det kridhvide sand, det krystalklare vand og de farverige koraller med. Vi tør næsten godt garantere, at I er helt nede i gear efter et ophold her!

I slutter af med stil – med et ophold på et skønt boutique hotel i Bangkok. Nyd den skønne, kaotiske storby, tag på ture eller go shop-amok, inden turen går hjemad igen.

En pragtfuld blanding af indtryk, afslapning, storbyliv og daseliv. Man kunne næsten kalde det en oplevelsesbadeferie!

Dag 1: Ankomst Kuala Lumpur
Dag 2: Heldagstur i KL samt tur til Batu Caves
Dag 3: På opdagelse på egen hånd i Kuala Lumpur
Dag 4: Kuala Lumpur – Langkawai
Dag 5: På opdagelse på Langkawi
Dag 6-7: Afslapning og flere oplevelser på Langkawi
Dag 8: Langkawi – Koh Lipe, Thailand
Dag 9-11: Afslapning på Koh Lipe
Dag 12: Koh Lipe – Bangkok
Dag 13-14: Tid til oplevelser i Bangkok
Dag 15: Afrejse Bangkok

Billeder fra Storby og øhop i Malaysia og Thailand

Detaljeret program

 • Natlig udsigt over Kuala Lumpur, Malaysia

  Dag 1 : Ankomst til Kuala Lumpur

  Ved ankomsten til Kuala Lumpur bliver I modtaget i lufthavnen og kørt til jeres hotel. I har tre overnatninger i KL, som byen også kaldes i daglig tale. Resten af dagen er til rådighed til at hvile ud ovenpå rejsen eller gå på opdagelse i byen.
 • Dag 2 : Heldagstur i KL samt tur til Batu Caves

  Efter morgenmaden bliver I hentet på hotellet – klar til dagens udflugter. Dagen begynder med et besøg på verdens største tinfabrik. Guiden viser de forskellige processer, der skal til for at udvinde tin. Der er også stop ved en batikfabrik, inden turen går til de smukke og berømte Batu Caves. For at komme op til indgangen af grotterne, der er en hinduistisk helligdom, skal man først bestige 272 trappetrin, men så bliver man også belønnet med et imponerende syn. Den største af hulerne er 400 meter lang og 120 meter høj og kan tage pusten fra de fleste. Senere på dagen venter en rundtur til Kuala Lumpurs vigtigste seværdigheder. Det er en god mulighed for at få lidt styr på byen og udvælge, hvad man vil kigge nærmere på de kommende dage. Aftenen er til fri rådighed. – måske til en tur i Petronas Twin Tower, hvor man kan se lysene over byen?
 • Dag 3 : Til fri disposition

  Dagen er fri til selv at udforske KL. Eller man kan vælge at tilkøbe en dagsudflugt til f.eks. den historiske by, Malacca.
 • Dag 4 : Kuala Lumpur – Langkawai

  I spiser morgenmad på hotellet, hvorefter I bliver hentet og kørt i lufthavnen. Herfra flyver I til Langkawi, hvor første del af badeferien venter. Ved ankomsten til Langkawi bliver I igen modtaget i lufthavnen og kørt til jeres hotel, hvor I har fire overnatninger.
 • Dag 5 : Halvdagstur på Langkawi

  I dag er det tid til at blive lidt klogere på Langkawi. I bliver hentet på hotellet og begiver jer afsted på en halvdagstur, som giver et fint indtryk af øen. Hvis vejret er til det, kan I tage kabelbanen op på toppen af Langkawis 2. højeste bjerg, og nyde en formidabel udsigt. Der er besøg ved den legendariske prinsesse Mahsuris grav. Hun blev henrettet for mere end 200 år siden og blødte efter sigende hvidt blod ved henrettelsen som et tegn på sin uskyld. Tæt ved hendes grav ligger også en flot traditionel malaysisk hus. Et besøg på Rice Garden Museum giver en fin indsigt i, hvordan ris plantes, dyrkes og høstes.
 • Palmestrand, Langkawi Island, Malaysia

  Dag 6 : Langkawi

  De næste dage er fri til at bruge som I vil. I kan slappe af eller tage på hel- eller halvdagsudflugter, hvis I har lyst. Tiden er jeres!
 • Dag 8 : Langkawi – Koh Lipe, Thailand

  Fra hotellet går turen til havnen, hvorfra I tager færgen til Koh Lipe. Turen til Koh Lipe tager ca. 1½ time og I bliver mødt på havnen ved ankomsten. Vores lokale repræsentant viser jer vej til jeres hotel. Koh Lipe vil nok føles som en voldsom kontrast til Langkawi! Koh Lipe er lille bitte og her leves et ægte, afslappende ø-liv. Der er ikke så meget andet at lave end at slappe af, kigge på det lokale liv på havnen, tage en snorkeltur – og måske en middagslur. Man skal sætte pris på det dovne liv – men trænger man til seriøs afslapning og rendyrket bounty-ø, så er man kommet til det rette sted. Dagene bruges på Koh Lipe. Den ene dag kan I evt. tilkøbe en snorkeltur, hvis I har lyst.
 • Dag 12 : Koh Lipe - Bangkok

  Efter morgenmaden tjekker I ud og bliver kørt til havnen. Herfra sejler I til fastlandet, og bliver kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver til Bangkok. I Bangkok bliver I igen mødt og kørt til jeres hotel. I har tre overnatninger i Bangkok. De næste dage er til rådighed i Bangkok. Der er et hav af udflugtsmuligheder i Bangkok! Har I aldrig været i byen før, skal I naturligvis se alle de store højdepunkter såsom Grand Palace, Wat Po og Wat Arun. Er det anden, tredje eller ottende gang, I er i byen, har I sikkert andre ønsker. I kan selv tage på opdagelse i byen, eller vi kan hjælpe med at planlægge nogle udflugter for jer – valget er jeres!
 • Dag 15 : Afrejse Bangkok

  I god tid inden afrejse bliver I hentet og kørt til lufthavnen. Bestil rejsen. Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 11.687 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
15 dage / 14 nætter

Inkluderet

* Alle lufthavnstransfers og transfer fra til/havne
* 14 overnatninger på 3* hotel med morgenmad
* Alle nævnte udflugter
* Færgebillet fra Langkawi - Koh Lipe - fastlandet i Thailand

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet

* Oversøiske fly samt indenrigsfly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.
hannibal

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.