I kongernes fodspor

Rejs i kongernes fodspor i Thailand - en rejse fyldt med spændende historie og kultur.
Sukhothai historical park, Sukhothai, Thailand
Du er her:
 • Thailand I kongernes fodspor
location Thailand
location 11 dage / 10 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 18.732 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Kongeriget Thailand er rig på historie og kultur, som udforskes på denne rejse. Thailands nuværende hovedstad, Bangkok, udforskes med skytrain, tuk-tuk og flodbåd, og turen til den tidligere hovedstad Ayutthaya foregår med båd. Fra Ayutthaya går turen til Suhkothai, som også engang har været hovedstad og videre til en af Thailands hyggeligste byer, Chiang Mai og Chiang Rai, hvor der er indlagt flere tempelbesøg.

Vi har tænkt over overnatningerne på denne tur. Det betyder ikke, at I kun bor på luksushoteller. Tværtimod har vi forsøgt at blande hotellerne, så I både får ægte thailandsk luksus, boutique-stil, beliggenhed og charme. Turen kan naturligvis laves med andre hoteller, såfremt I ønsker det - bare kontakt os, så regner vi en pris på det!

Billeder fra Thailand I kongernes fodspor

Detaljeret program

 • P5131990

  Dag 1 : Ankomst i Thailand

  Ved ankomsten til Bangkok bliver I kørt til jeres hotel. Resten af dagen er til fri disposition til at finde jer til rette i Bangkok.
 • Dag 2 : Bangkok

  Denne dagsudflugt er rigtig god for jer, der aldrig har været i Bangkok før og gerne vil se byens højdepunkter. I løbet af dagen kommer I til at bruge de mange forskellige transportmidler, der findes i byen. Man kører nemlig både med Skytrain, tuk-tuk OG sejler på floden. En perfekt introduktion til Bangkok! Om aftenen skal I på restaurant ved flodbredden til Chao Phraya floden, mens der vil være shows med traditionelle thai danse og historier.
 • Dag 3 : Fra Bangkok til River Kwai

  Efter ankomst ved River Kwai besøger i Thailand-Burma Railway Centre, der er et interaktivt museum, informations- og forskningscenter, som præsenterer jernbanens historie. Derefter fortsætter I til de allieredes krigsmindeplads, som er mindesmærke for 6000 allierede krigsfanger, der døde ved jernbanen under 2. verdenskrig. I besøger den berømte bro over River Kwai, der er en del af 'dødens jernbane', der blev anlagt af de allierede krigsfanger. Senere på dagen sejler i en long-tail boat langs Kwai-floden for at besøge en Mon-stammelandsby og et tempel. Folket er det tidligste folk, der boede i Sydøstasien, og de ankom til regionen for over 1.200 år siden.
 • Dag 4 : Fra River Kwai til Ayuttahaya

  Godt 90 km nord for Bangkok ligger den tidligere hovedstad, Ayutthaya. Ved ankomst tager I på en byrundtur i Tuk Tuk, hvor I besøger Wat Mahathat, som er et berømt buddha-hoved omkranset af trærødder, den liggende Buddhas tempel, Wat Lokayasutharam og fiskernes marked ved Talad Klang Pue Kaset Tagon, samt en meditationssession ved Wat Maheyong.
 • Dag 5 : Fra Ayuttahaya til Sukhothai

  I tager til Sukhothai. Her venter en halvdagstur til Sukhothai Historical Park, som er på UNESCO's liste over bevaringsværdig kultur. Her er store Buddha-statuer, templeruiner og resterne af enorme paladser.
 • wat yai ayuthaya

  Dag 6 : Sukhothai

  I dag ser I Sukhothai fra en anden vinkel, når I skal besøge områdets vidtstrakte landskaber og landbrug. Efter morgenmaden på hotellet kører I til Sukhothai Organic Agriculture Farm, hvor I hjælper med at plante, høste eller male ris, afhængigt af årstiden, og måske I kan få lov til at pløje rismarker med en vandbøffel. Efter frokost på gården kører I til jeres endelige destination Sri Satchanalai, den nordlige udkant af kongeriget Sukhothai, hvor I besøger Wat Chang Lom og Wat Chedi Jet Thaew. Derefter vender vi tilbage til Sukhothai.
 • Dag 7 : Fra Sukhothai til Chiang Mai via Lampang

  I Lampang besøger I Wat Phra Dhat Lampang Luang, som er hjemsted for den eneste smaragdgrønne Buddha-statue ud over den i Wat Phra Keo i Bangkok. I får mulighed for at smage riskiks under et besøg på en lokal fabrik. Det sidste stop er på Kad Ban Ta-markedet, inden I ankommer til provinshovedstaden Chiang Mai.
 • Dag 8 : Chiang Mai

  Stå tidligt op og få en autentisk oplevelse i Chiang Mai. Sammen med de lokale står I ved templet Wat Srisofain og giver de processerende munke almisser. Eftrefølgende kører I til Wat Doi Suthep-templet. Denne helligdom på bjergtoppen, som kan dateres tilbage til 1383, giver en spektakulær udsigt over Chiang Mai by og den vidtstrakte Ping-dal. Derefter tager I til Chiang Mais største marked, Talat Warorod, og fortsætter med rickshaw til byens ældste tempel, Wat Chedi Luang. Efter frokost besøger I en håndværkslandsby, hvor I kan købe diverse souvenirs.
 • Dag 9 : Fra Chiang Mai til Chang Rai

  I besøger Wat Rong Khun, der også er kendt som Det Hvide Tempel, der er en smuk blanding af traditionel buddhistisk- og moderne kunst. Ydersiden er dekoreret med små stykker spejlglas, der giver bygningen et unikt udtryk. Efter frokost kører I til Black House, Baan Dam, en imponerende bygning, der både er et kunstatelier, museum og hjem.
 • Dag 10 : Chang Rai

  Fridag i Chang Rai.
 • Limestone cliffs around Phuket

  Dag 11 : Afrejse

  Der er transport fra hotellet til lufthavnen , hvorfra hjemrejsen begyndes.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 18.732 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
11 dage / 10 nætter

Inkluderet

* 10x overnatninger på 3* hoteller
* 10x morgenmad, 8x frokost, 7x aftensmad
* Alle nævnt udflugter
* Alt lufthavnstransport
* Alt landtransport imellem destinationerBemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet

*Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visum udgifter
* Rejseforsikring

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.<span style="font-size:8pt">10379 060624 AC</span>

hannibal

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.