Namibia nord til syd: Grupperejse

Rejs til Namibia på denne klassiske 2 ugers grupperejse og oplev bl.a. Lüderitz, Fish River Canyon & Kalahari!
chris-stenger-uratNQhisao-unsplash
Du er her:
 • Namibia nord til syd: Grupperejse
location Namibia
location Internationale grupperejser, Safari
location 15 dage / 14 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 22.294 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Tag med på en uforglemmelig, Namibia Nord til Syd: Grupperejse! I starter med at udforske den storslåede Kalahariørken, hvor I vil opleve en enorm strækning af sand - dette sandområde dækker hele 9 afrikanske lande. Dernæst venter det imponerende syn af Fish River Canyon, en af jordens største kløfter, og I vil beundre de mystiske quiver træer i Garas Quiver Tree skoven. Efter en spændende tid i ørkenen går turen videre til den charmerende kystby Swakopmund, hvor I kan nyde palmelinede gader og strandpromenader.

Herefter venter den betagende Namib ørken med sine spektakulære klitter i Sossusvlei, hvor I vil opleve den surrealistiske Deadvlei og den ældste levende ørkenplante, Welwitschia mirabilis. På safari i den berømte Etosha National Park vil I komme tæt på en overflod af dyreliv, herunder elefanter, løver, leoparder og næsehorn. Jeres rejse slutter i hovedstaden Windhoek, hvor I kan udforske den kosmopolitiske blanding af europæisk arkitektur og afrikansk kultur.

Alt dette venter på jer på denne enestående rejse gennem Namibia! Book jeres plads nu og vær med til at skabe uforglemmelige minder sammen med andre rejsende på denne engelsktalende grupperejse. Ønsker I at bo ekstra lækkert? Med en opgradering til 4* hoteller medfølger bl.a. flere udflugter og helpension på flere af rejsens lodges.

Billeder fra Namibia nord til syd: Grupperejse

Detaljeret program

 • ndumiso-silindza-ibu9zUnkLFw-unsplash

  Dag 1 : Ankomst til Namibia

  Ved ankomst til Windhoek Lufthavn vil I blive mødt af en repræsentant og kørt til jeres overnatningssted i Windhoek. Resten af dagen kan I bruge som I ønsker.
 • Dag 2 : Kalahariørkenen

  Kalahariørkenen I dag starter jeres grupperejse! I rejser i dag ind i Kalahariørkenen, den største sandmasse på jorden. Kalahari er en stor semiørken af sand, der holdes sammen af sparsom vegetation af torndyr, hvilket gør det til den mest omfattende strækning af sand, der dækker 9 afrikanske lande. 3-stjernet indkvartering På denne grupperejse i Namibia tilbyder indlogeres I på tre-stjernet overnatning, der giver jer en enkel, men komfortabel indkvartering. I vil blive indkvarteret i lodges eller teltlejre med en-suite badeværelser. Disse overnatningssteder er typisk beliggende i naturskønne områder og giver jer mulighed for at opleve den lokale atmosfære og omgivelserne på tæt hold.
 • Dag 3 : Fish River Canyon

  Fish River Canyon I fortsætter til Fish River Canyon. I besøger den unikke Garas quiver tree skov og fortsætter til jeres lodge, tæt på Fish River Canyon. Her kan I udforske området til fods eller tage en valgfri guidet køretur om eftermiddagen.
 • Dag 4 : Lüderitz

  Lüderitz Jeres morgen starter ved kanten af Fish River Canyon, hvor I betragter dette storslåede geologiske fænomen. I rejser senere til Lüderitz, hvor I besøger Garub, udsigtspunktet for Namib ørkenens vilde heste
 • Dag 5 : Namibørkenen

  Namibørkenen Efter en tidlig morgenmad besøger I Kolmanskop spøgelsesby. I fortsætter over omfattende åbne sletter og stopper til en let frokost i landdistriktet Helmeringhausen, inden I når jeres lodge i Namibørkenen. Eftermiddagen kan bruges til afslapning ved poolen eller deltage i valgfrie aktiviteter på lodgen.
 • arne-smith-jRYBR41lx3Y-unsplash

  Dag 6 : Namibørkenen

  Namibørkenen I besøger Namib Naukluft National Park, hvor de første solstråler farver sandbjergene i forskellige nuancer af abrikos, rød og orange. I vil blive betaget af den surrealistiske Deadvlei, omgivet af nogle af jordens højeste klitter, og Sossusvlei, hvor den tørre Tsauchab flod ender brat mellem klitterne. Efter denne spændende oplevelse besøger I Sesriem Canyon, inden I vender tilbage til lodgen.
 • Dag 7 : Swakopmund

  Swakopmund I fortsætter rejsen mod kystbyen Swakopmund via den lille bosættelse Solitaire og de øde bakker i Kuiseb dalen. I når Walvis Bay, hvor I besøger den lavvandede lagune, et vigtigt vådområde på det afrikanske kontinent og et RAMSAR World Heritage Site. I Swakopmund kan I nyde den afslappede atmosfære og vælge mellem forskellige aktiviteter som ørkenturer eller blot udforske byens charme.
 • Dag 8 : Swakopmund

  Swakopmund I har endnu en dag i Swakopmund. I kan udforske ørkenen eller slappe af med kaffe og friskbagte kager på en af de mange caféer. Byen har en farverig blanding af tysk arkitektur og afrikansk kultur, der tilbyder et bohemisk mix..
 • Dag 9 : Damaraland

  Damaraland I rejser mod øst til Erongo bjergene, hvor I tager på en kort, informativ bush walk med lokale bushmen, der deler historier om deres kultur, traditioner og viser overlevelsesfærdigheder i ørkenen. Herefter fortsætter I gennem Uis og forbi Brandberg, Namibias højeste bjerg, til Damaraland, en af de mindst befolkede områder i Afrika. I når jeres lodge om eftermiddagen og kan slappe af resten af dagen.
 • Dag 10 : Etosha Nationalpark

  Etosha Nationalpark I rejser til Etosha National Park, hvor I besøger Twyfelfontein, en UNESCO verdensarvssted med 2.500 år gamle klippegraveringer af Bushman samfundet. I besøger også Petrified Forest og ser Welwitschia mirabilis planten, den ældste levende ørkenplante på jorden. Jeres rejse fortsætter til jeres lodge nær Etosha National Park.
 • wade-lambert-2q5aDZUq2M4-unsplash

  Dag 11 : Etosha Nationalpark

  Etosha Nationalpark I tilbringer dagen på safari i Etosha Nationalpark, hvor I kan spotte elefanter, løver, leoparder, næsehorn og en lang række andre dyrearter. Parken er kendt for sin overflod af dyreliv og er en sand oase for dyreelskere. I kan nyde game drives og observere dyrene ved de forskellige vandhuller i parken.
 • Dag 12 : Etosha Nationalpark

  Etosha Nationalpark Endnu en dag med safari i Etosha Nationalpark. I kan se frem til at opleve forskellige dyrearter og landskaber i parken. Etosha Pan, den store saltslette, dominerer parken og tiltrækker en bred vifte af vilde dyr, især under de tørre perioder. I kan observere dyrene i deres naturlige levesteder og nyde den unikke skønhed i dette økosystem.
 • Dag 14 : Transfer Hotel - Lufthavn

  Transfer Hotel - Lufthavn
 • Dag 13 : Windhoek

  Windhoek Efter morgenmaden rejser I tilbage til Windhoek gennem savannelandskabet. På vej kan I stoppe ved den berømte træskærermarked i Okahandja eller det lokale håndværkermarked i Windhoek for at købe souvenirs. Windhoek er en blanding af europæisk arkitektur og afrikansk kultur med fremragende restauranter at vælge imellem. I bliver derefter kørt til jeres hotel i Windhoek. Avani Windhoek Hotel Førsteklasses hotel beliggende i butikscentret Gustav Voigts med et bredt udvalg af både forretninger og restauranter. Byens souvenirmarked samt mange af byens attraktioner kan findes i kort afstand fra hotellet, mens Hosea Kutako International Airport kan nås på ca. 35 minutter. Hotellet har bl.a. swimmingpool, fitness, casino, bar, café og restaurant med fantastisk udsigt over byen. De 173 rummelige værelser har alle moderne faciliteter.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 22.294 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
15 dage / 14 nætter Superior
Fra kr. 45.049 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
15 dage / 14 nætter

Inkluderet

* 14x overnatninger på 3* hoteller (el. opgrader til 4* hoteller)
* Engelsk/tysktalende guide
* 14x morgenmad (el. opgrader til helpension med tilhørende udvalgte drikkevarer (dog kun morgenmad i Windhoek og Swakopmund)).
* Alt lufthavnstransport
* Alt landtransport imellem destinationer
* Entréer, parkskatter til nationalparker
* Mineralvand i bussen
* Donation til børnehjemmet Bishop Kameeta Orphan Kindergarden

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visum udgifter
* Rejseforsikring
* Aktivitetspakke (inkluderet på 4-stjernede hoteller) bestående af "Sundowner Drive", Marine Cruise og heldagssafari i Etosha (åben jeep): kr. 1872,- pr. person
* Tillæg for 9 x middag på 3-stjernede hoteller kr. 2400,- pr. person

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.

12503 050424 KJ
hannibal

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.