USA's Nordlige Stillehavskyst

Denne frodige region er kendt for sin dramatiske kystlinje, snedækkede bjerge og frodige skove samt unikke byer!
cora-leach-p0jz4pmnl9E-unsplash
Du er her:
 • USA's Nordlige Stillehavskyst
location USA
location Kør-selv rejser
location 18 dage / 17 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 12.248 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Forbered jer på en fantastisk rejse til det nordvestlige USA! Rejsen begynder i Seattle, hvor I har to overnatninger, så I kan gå på opdagelse i den flotte metropol. Derefter samler I jeres bil op og bruger de næste to uger på at udforske staterne Washington, Oregon og Californien.

En kør selv ferie er en ideel måde at opfange alle de seværdigheder, som denne region er berømt for. På én tur kan I opleve de ikoniske vulkaner, besøge de vinmarker der producerer nogle af USA's fineste vine, og vandre gennem en regnskov, der er hjemsted til elge, bjørne og ørne. Derudover oplever I de imponerende storbyer Seattle, Portland og San Fransisco, der byder på kulinariske oplevelser og spændende sightseeing.

Rejsen langs USAs stillehavskyst er en stor naturoplevelse, som kan opleves både i foråret, sommeren og efteråret.

Billeder fra USA's Nordlige Stillehavskyst

Detaljeret program

 • Seattle (Pixabay)

  Dag 1 : Ankomst til Seattle

  I lander i Seattle lufthavn hvor en transfer afventer jer og kører jer til hotellet i Seattle. Resten af dagen er fri til at slappe af og gå på opdagelse i storbyen.
 • Dag 2 : Seattle

  Brug dagen på at udforske den flotte metropol, omgivet af vidunderligt landskab, moderne arkitektur og en afslappet flair. Seattle er også kendt som "Smaragdbyen" på grund af regn, dis og byens mange parker. Nyd det historiske distrekt, et besøg på Pike Street Market på havnefronten eller nyd en fantastisk udsigt fra Space Needle.
 • Dag 3 : Seattle – Port Angeles

  Fra morgenstunden finder I til lufthavnen på egen hånd og afhenter der jeres lejebil. Herfra kører I til færgeterminalen og sejler med bilen til Bainbridge Island og fortsætter derfra til Port Angeles. I har hele dagen til at nyde det udendørs paradis som halvøen byder på. Hvis I kan lide at surfe, sejle i kajak, tage på vandreture, mountainbike, sejle eller fiske finder I det her. Hvis I i stedet foretrækker en hyggelig, rolig dag, Kan I nyde den maritime atmosfære i gode restauranter og butikker. Forventet køretid 130km.
 • Dag 4 : Port Angeles – Olympic NP - Olympia

  I dag kører I til Olympic National Park, hvor en en af USAs få regnskove venter jer. Mægtige skove dækket af mos og slyngplanter, den vilde stillehavskyst og uberørt natur udgør skønheden ved denne Nationalpark. Forventet køretid 350 km.
 • Dag 5 : Olympia – Mt. Rainier NP – Olympia

  Dagens højdepunkt er imponerende Mount Rainier, en 4.392 m. vulkan med sin glacierede top, i flotte Mount Rainier National Park. Nationalparken har en overflod af vandrestier, der byder på timevis af opdagelse. Dette er en fantastisk dag til en picnic omgivet af smuk natur. Forventet køretid 265km.
 • Olympia-washington

  Dag 6 : Olympia – Portland

  I følger vejen til Mount Saint Helens og fortsætter derfra til Portland, rosernes by. Tag en slentretur langs Old Bayfront og se de historiske huse, fremragende køkken og prisvindende Oregon vine. Forventet køretid 190 km.
 • Dag 7 : Portland

  Hele dagen er sat af til at opleve den flotte by Portland, der har et stort udvalg af madvogne (mere end 600) og er erklæret "home to the world’s best street food". Besøg Nob Hill, et kvarter, der er ideel til afslappede gåture, mens den tilstødende Forest Park er ideelt til længere vandreture.
 • Dag 8 : Portland – Seaside

  Kør den lille tur fra Portland til kystbyen Seaside, der er kendt for den spektakulære havudsigt, kilomenter af offentlig strand og fremragende shopping. Forventet køretid 130 km.
 • Dag 9 : Seaside – Newport

  Nyd køreturen langs det smukke Oregon Coast for at nå dagens destination; Newport. Forventet køretid 190 km.
 • Dag 10 : Newport – Medford

  I dag kører l mod Medford og her er der mulighed for at besøge de gigantiske klitter i Oregon Dunes National Recreation Area. Forventet køretid 390 km.
 • Medford_Square,_Medford_MA

  Dag 11 : Medford – Crater Lake NP – Medford

  I dag har I en længere køretur og det er derfor en god idé at komme afsted fra morgenstunden. Jeres første destination vil være Crater Lake National Park, som er den femte ældste nationalpark i USA. Nyd den blå sø og de imponerende klipper. Efter jeres pause fortsætter I videre til Klamath vandfald, og slutter dagen af med endnu en nat i Medford. Forventet køretid 283 km.
 • Dag 12 : Medford – Eureka

  I kører tilbage til kysten over Grants Pass. Lige efter Crescent City vil I blive ført gennem Redwood National Park og dens imponerende høje træer. I slutter dagen af i havnebyen Eureka. Forventet køretid 310 km.
 • Dag 13 : Eureka – Sonoma

  I kører i dag rutens længste strækning. Undervejs kan I stoppe ved Bodega Bay, hvor Alfred Hitchcock filmede sin berømte film "The Birds" eller ved en af de flotte Redwood skove. Forventet køretid 440 km.
 • Dag 14 : Sonoma

  I har hele dagen fri i Sonoma, der er en af ​​de vigtigste byer i Californiens vinområde.
 • Dag 15 : Sonoma – San Francisco

  På vej til San Francisco passerer du gennem et af de mest berømte vinområder i USA. Stop og nyd en frokost i Sonoma, hvor du kan opleve vinsmagning samt udsøgte ostemagere. Ved ankomst til San Fransisco, kør da til lufthavnen og aflever bilen. I finder på egen hånd fra lufthavnen til jeres hotel i indre by. Forventet køretid 90 km.
 • IMG_4722

  Dag 16 : San Francisco

  Nyd dagen i "Den Gyldne By". San Francisco har meget at byde på! Besøg Alcatraz, Fisherman's Wharf og Pier 39. Hop på en svævebane eller tag 49-Mile Scenic Drive, der vil tage dig forbi Union Square, Golden Gate Bridge og andre berømte seværdigheder.
 • Dag 17 : San Francisco

  Nyd den sidste fulde dag i San Fransisco, enten på sigtseeing eller på en sidste shoppingtur.
 • Dag 18 : Afgang fra San Francisco

  I afhentes med transfer på jeres hotel i San Fransisco og transporteres til lufthavnen. Herfra flyver i enten hjem, eller videre ud i verden.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 12.248 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
18 dage / 17 nætter

Inkluderet

* 17 overnatninger på 3* hoteller
* Billeje fra dag 3 til 15 (Nissan Versa eller lignende)

Bemærk: prisen er baseret på to personer i et delt dobbeltværelse.

Rejser man flere sammen er der gode besparelser at hente.

Ikke inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visum udgifter
* Rejseforsikring
* Envejsgebyr til biludlejning ca. 2.500 DKK.

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.

18442 250124 KJ

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/