Reethi Beach Resort Inkl. Indenrigstransfer

Prisvindende bæredygtigt resort på lille atol med mulighed for all inclusive.
De lækre water villas ligger på vandet på Reethi Beach Resort
Du er her:
  • Reethi Beach Resort Inkl. Indenrigstransfer
location Maldiverne
location Badeferier og eksotiske øer, Bryllupsrejser, Tilbud
location 8 dage / 7 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 8.910 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Reethi Beach Resort ligger på den smukke og frodige ø Fonimagoodhoo, omgivet af en smuk lagune og hvid sandstrand. "Reethi" på det lokale sprog betyder smuk.

Disse komfortable værelser er designet til at harmonere med skønheden på øen. De store lyse villaer (38m²) er beliggende på den vestlige og østlige side af øen, midt i skoven og kun få skridt fra den kridhvide smukke strand. Alle værelserne har aircondition, minibar, safety box. Hver villa har et delvist udendørs badeværelse med bruser, terrasse og liggestole.

På Reethi Resort kan du finde pool, windsurfing, dykning, snorkling. Der er fitnesscenter, samt spa- og wellnesscenter, samt 5 restauranter og 5 barer på resortet. Der er desuden wi-fi på nogle af fællesområderne.

Der er mulighed for at opgradere til større villaer.

Billeder fra Reethi Beach Resort Inkl. Indenrigstransfer

Detaljeret program

  • Maldives_09813

    Dag 1 : Male

    Male - Resort Med Indenrigsfly Du flyver med indenrigsfly fra Male til øen. Reethi Beach Resort Reethi Beach Resort ligger på den smukke og frodige ø Fonimagoodhoo, omgivet af en smuk lagune og hvid sandstrand. "Reethi" på det lokale sprog betyder smuk. Disse komfortable værelser er designet til at harmonere med skønheden på øen. De store lyse villaer (38m²) er beliggende på den vestlige og østlige side af øen, midt i skoven og kun få skridt fra den kridhvide smukke strand. Alle værelserne har aircondition, minibar, safety box. Hver villa har et delvist udendørs badeværelse med bruser, terrasse og liggestole. På Reethi Resort kan du finde pool, windsurfing, dykning, snorkling. Der er fitnesscenter, samt spa- og wellnesscenter, samt 5 restauranter og 5 barer på resortet. Der er desuden wi-fi på nogle af fællesområderne. Der er mulighed for at tilkøbe all inclusive samt at opgradere til større villaer.
  • Dag 8 : Male

    Resort - Male Med Indenrigsfly Du flyver retur til Male.

Priser og info

Priser

Reethi Villa
Fra kr. 8.910 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
8 dage / 7 nætter

Inkluderet

* All inclusive
* Transport fra Malé til resortet

Bemærk: prisen er pr. person baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet

* Green Tax på ca. 5 Euro pr. person pr. nat, som opkræves på stedet.

Bemærk, at flybilletter til Maldiverne IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

18123 241121 RB

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/