Det Indiske Ocean - fortryllende smukt


Se vores forslag til individuelle rejser i Det Indiske Ocean eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Rejser til det Indiske Ocean er som regel ensbetydende med eksotiske øer og atoller, kridhvide sandstrande med svajende palmer, krystalklart vand og hoteller i særklasse. Det indiske Oceans alsidige øer byder dog på mere end ren afslapning såsom snorkling og dykning og vandring i bjerge og udslukte vulkankratere, giver formidable panorama udsigter.

Rejser i La Reunion
La Reunion ligger tæt på krebsens vendekreds - godt 130 km fra nærmeste nabo, Mauritius. Øen er 2.500 km2 stor - altså lidt mindre end Fyn men med et indbyggertal på godt 800.000 mennesker. Bjergene på La Reunion er de højeste i hele det Indiske Ocean og indbyder til vandreture i de frodige landskaber i skøn forening med afslapning langs de pragtfulde strande. Selv om La Reunion er en lille ø, skifter klimaet, både når det kommer til højderne og når det kommer til påvirkningen fra de forskellige kyster. Der er kun to årstider - en varm og regnfuld sommer, der strækker sig fra december til april, hvor man også kan støde på de voldsomme cykloner; og en køligere, tør vinter fra maj til oktober. Det må derfor på det varmeste anbefales, at man planlægger grundigt, før man tager på en rejse til La Reunion.

Rejser i Maldiverne
En rejse til Maldiverne er indbegrebet af afslapning og luksus. Maldiverne består af godt 1200 koraløer, hvoran langt under en fjerdel er beboet. På langt de fleste øer er der kun ét resort, så man aldrig rigtig føler sig overrendt nogle steder. Vil man væk fra hverdagen og bare nyde solen, stranden, vandet og hinanden må en rejse til Maldiverne stå højt på listen over foretrukne rejsemål.

Rejser i Mauritius
I modsætning til Maldiverne, der består af mange små øer, består Mauritius kun af én ø. Udover badeferie byder en rejse til Mauritius også på gode muligheder for at udforske øens midte med bjerge, vandfald og vulkanske landskaber.

Rejser i Seychellerne
"Vi skal på en rejse til Seychellerne". Alene navnet smager eksotisk og er for mange ensbetydende med kridhvide sandstrande, svajende kokospalmer, tropefisk i alle farver og afskygninger, luksuriøse hoteller og små hyggelig bungalows - drømmen om »Bountyland«. Og en rejse til Seychellerne lever op til forventningerne - og vil sikkert også overraske de fleste med et par andre oplevelse

Rejser i Madagaskar
Madagaskar er en perfekt kombination af Afrika og det Indiske Ocean. Med maleriske landskaber og bounty strande får du det bedste fra to verdener. Modsat Madagaskars naboer i det Indiske Ocean ser øen ikke mange turister. Det betyder at man uforstyrret kan udforske alt denne afrikanske perle har at byde på. Du kan opleve alt fra regnskov til ørken, og du kan lave alt fra hiking til dykning – Madagaskar har noget for alle. Er du natur- og dyreelsker, vil du heller ikke blive skuffet over det rige liv øen har at byde på. Faktisk menes det at omkring 90% af øens flora og fauna kun findes der – så find kameraet frem, for du vil uden tvivl se planter og dyr, som du aldrig har set før.