Ubud

Ubudm Balim Indonesien
Du er her:
  • Ubud

Udvalgte rejseforslag i Ubud

rokas-skeivys-EILHSBnt6QI-unsplash (1)
Den Autentiske Bali Rundrejse
Den Autentiske Bali Rundrejse
b018f5ef66f95b6cbff798b2671b8db4
Bæredygtige Bali
Bæredygtige Bali
cassie-gallegos-6wCWCPwmRJY-unsplash
Bali & Gili Backpackerrejse
Bali & Gili Backpackerrejse
Gili-Islands-Scuba-Diving-Trawangan-Air-Lombok-4
Bali & Gili Familieeventyr
Bali & Gili Familieeventyr
ismail-hamzah-2mCc2JV6oeQ-unsplash
Bali & Øst Java Rundrejse
Bali & Øst Java Rundrejse

Udvalgte udflugter i Ubud

abenteuer-albanien-wSFub7VcwOc-unsplash
White Water Rafting
White Water Rafting

Udvalgte hoteller i Ubud

IMG_8287_8_9_tonemapped
Camp
Sandat Glamping Tents, Bali
kayon-from-the-sky
Boutique hotel
The Kayon Resort Ubud
188900208
Boutique hotel
Warwick Ibah Villas
I de betagende landskaber med brusende floder, dybe dale og lysegrønne ris terrasser i det centrale højland finder man den atmosfære, som mange betegner som Balis sande sjæl. Det er også her traditionerne og de ceremonielle optog dyrkes mest helhjertet.

I Ubud eller omegn er der altid en højtidelighed, der kræver et optog. Området kan besøges på en heldagstur fra strandområderne i syd, men vil man opleve hele områdets charme, anbefaler vi som minimum 2 - 3 nætter i Ubud.Monkey Forest, Ubud, Bali, Indonesien

Ubud - Balis kulturelle centrum


Byen har siden 1930´erne været Balis kulturelle centrum. Her har kunstnere fra hele verden fundet et kunstnerisk fristed, og de smukke omgivelser har været en uudtømmelig inspirationskilde for bl.a. malere, skulptører og træskærere. Besøg et par af gallerierne eller museerne i Ubud. Trods et stigende antal turister i byen, har Ubud stadig en smittende, afslappet atmosfære og kontrasten til de til tider hektiske strande i syd er skærende. I Ubud findes mange spændende kunstforretninger med flotte kopier af berømte værker, smukke souvenirs og brugskunst. Men faktisk er Ubuds fineste kunstværk det omkringliggende landskab, som bedst indfanges på en spadsere - eller cykeltur.

Monkey Forest


I Monkey Forest i Ubud er det muligt at se macab-aber. Macab er den eneste abeart, der lever på Bali. Det anbefales at besøge aberne omkring middagstid. Om morgenen, før de er fodret, kan de nemlig være lidt aggressive, og om eftermiddagen er de ret dovne. Ved aftenstid, når roen og temperaturen sænker sig, kan indtrykkene fordøjes på en af byens mange hyggelige caféer.

Billeder fra Ubud

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.