Alghero
Badeferie-i-Italien-Alghero-by
Du er her:

Badeferie i Italien – Vi anbefaler Alghero


Hvis man vil på badeferie i Italien, er det oplagt at besøge Alghero – en af Sardiniens flotteste byer og som både byder på kridhvide sandstrande og et centrum, der oser af ro og hygge.
Ved den nye bydel Lido er strandende lavvandede og børnevenlige, så hvis man søger efter en familievenlig badeferie i Italien, er Sardinien og det smukke Alghero også oplagt. Vandet omkring Alghero er så flot, at det indbyder til snorkeludflugter, dykning og smukke bådture. Hvis man kører kun få kilometer ud fra centrum, når man til dykkercentret Capo Galera. Alghero er oplagt at rejse til, hvis du vil på badeferie i Italien.

Udvalgte rejseforslag i Alghero

Badeferie-i-Italien-Alghero-by

Vil du opleve andet end bare en badeferie i Italien?


Selv om Alghero er oplagt, hvis du vil på en badeferie i Italien, har Alghero også meget mere at byde på. Algheros historiske centrum, der stadig er omringet af en smuk ringmur og med tårne fra Middelalderen, kalder på udforskning. Man kan starte med en slentretur i de charmerende og snævre gader, der fyldes med gademusikanter, mode- og smykkeforretninger samt restauranter og caféer der udsender en velkendt duft af italiensk mad, som nok skal overtale dig til at blive og spise en god og mættende frokost.


Overalt i Alghero er der steder med cykeludlejning, så hvis du vil fordøje din frokost og opleve mere af den smukke by, kan du tage på cykeltur til det arkæologiske område, Palmavera, som ligger en halv times cykeltyr mod nord, og derfra kan man cykle ned til stranden Bombarde Beach, hvor man kan nyde udsigten over det helt klare Middelhav. Hvis man lejer bil på Alghero, er der også flere oplagte steder at køre til, som kan supplere din badeferie i Italien – blandt disse steder er Capo Caccia, som er et smukt klippeområde 30 kilometer mod nordvest og vingården Sella & Mosca, der ligger 11 kilometer mod nord, og som også nås på cykel.


Efter en dag med oplevelser i både vand og på land anbefaler vi aftengåtur på Algheros strandpromenade, hvor man kan nyde lyden af bølgerne, imens man er på vej op til en af de hyggelige caféer og restauranter. Når man sætter sig dér, kan nyde solnedgangen, imens man nyder en lækker italiensk middag, måske med en glas italiensk vin – en fantastisk afslutning på en god dag.

Billeder fra Alghero

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/