Safari, Sol og Strand i Kenya

Oplev elefanter og udsigten til Kilimanjaro i Amboseli National Park, det enestående dyreliv i Masai Mara og ryst støvet af dig på Diani Beach i Mombasa - hele pakken til en helt fantastisk pris!
Blågrønne farver på Masai Mara, Kenya
Du er her:
 • Safari, Sol og Strand i Kenya
location Kenya
location Badeferier og eksotiske øer, Safari
location dage / nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 12.865 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)
Tag på oplevelse blandt Kenya's fantastiske dyreliv, se Kilimanjaro's sneklædte top, indsnus atmosfæren på Karen Blixens gamle farm og nyd strandlivet ved Mombasa's smukke sydkyst! En virkelig god "lille" Kenya-rejse, hvor I på hele safarituren har egen bil og guide.

Dag 1: Ankomst til Nairobi og udflugt til Karen Blixens farm & Giraffe Manor
Dag 2: Nairobi - Amboseli
Dag 3: Amboseli - Lake Naivasha
Dag 4: Naivasha - Masai Mara
Dag 5: Msai Mara
Dag 6: Masai Mara - Nairobi - Diani Beach
Dag 11: Diani Beach - Mombasa Lufthavn

Se detaljeret program under rejseplan

Billeder fra Safari, Sol og Strand i Kenya

Detaljeret program

 • Nairobi, kenya

  Dag 1 : Ankomst Nairobi

  Ved ankomsten til Nairobi, Kenya, bliver I modtaget i lufthavnen og kørt til jeres hotel. I har en enkelt overnatning i Nairobi. Senere på dagen skal I på udflugt til Karen Blixen Museum og Giraffe Manor.
 • Dag 2 : Nairobi - Amboseli

  I dag går turen mod sydøst til Amboseli National Park. Når I ankommer om eftermiddagen, kan I tjekke ind på jeres overnatningssted og spise frokost. Bagefter er der mulighed for at tage med på safaritur i nationalparken, som især er kendt for sine store flokke af elefanter, og det siges, at flere af de gamle hanelefanter bærer på nogle af Afrikas største stødtænder. I godt vejr kan man være heldig at få det perfekte baggrundsbillede til dyrelivet - nemlig Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro, der tårner sig op i det ellers flade landskab.
 • Dag 3 : Amboseli - Lake Naivasha

  I dag forlader I Amboseli og kører gennem frodige te- og kaffeplantager på vejen til Great Rift Valley og Lake Naivasha. Når I ankommer, tjekker I ind og spiser frokost, hvorefter I har mulighed for at tage på en bådtur på søen Lake Naivasha. Søen løber ved foden af Mount Longonot og er én af de otte søer, der ligger i dalen Great Rift Valley, og som samlet kaldes Rift Valley Lakes.
 • Dag 4 : Lake Naivasha - Masai Mara

  Tidlig morgen er der afgang til Masai Mara, der på maa-sproget betyder "de plettede sletter". Ved ankost tager I på en eftermiddagssafari i Masai Mara Game Reserve, der betragtes som Afrikas ultimative vildtreservat, hvor I har mulighed for at se områdets store pattedyr, som blandt andet består af elefanter, giraffer, løveflokke, geparder, flodheste og hundredvis af impalaer, gazeller og gnuer. Hvis I er heldige, kan I også observere de flere millioner gnuers årlige migration til eller fra området i jagten på blandt andet vand og græs. Når I kommer tilbage til hotellet, er der aftensmad.
 • Dag 5 : Masai Mara

  Dagen i dag bruges på at stifte nærmere bekendtskab med Masai Maras fantastiske dyreliv både på en safari og morgenen og en igen om aftenen. I starter dagen med en morgensafari, hvor I kommer ud og oplever flere af de fascinerende dyr i deres naturlige omgivelser. Ingen ved derfor, hvad morgenen byder på. Måske er I heldige at opleve, hvordan et bytte bliver nedlagt og bliver spist af nogle af dyrene om morgenen, og hvordan det om aftenen bliver spist af nogle andre dyr. Uanset hvad dagen byder på, kan I være sikre på en oplevelsesrig dag sammen med dyrene.
 • Blågrønne farver på Masai Mara, Kenya

  Dag 6 : Masai Mara - Nairobi - Mombasa

  Efter morgenmaden kører I gennem reservatet på vej til lufthavnen i Nairobi, hvorfra I flyver til Mombasa. Ved ankomst til Mombasa, bliver I kørt til jeres hotel. Dagene her er fri til afslapning på stranden, dykning eller andre vandsportsaktiviteter.
 • Dag 12 : Afgang Mombasa

  I bliver kørt fra hotellet til lufthavnen i Mombasa, hvorfra hjemrejsen begynder.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 12.865 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
dage / nætter

Inkluderet

* Lufthavnstransfers i Nairobi
* Privat udflugt til Karen Blixen Museum og Giraffe Centre
* Safaritur til Amboseli, Lake Naivasha og Masai Mara
* Bil og guide på safarien
* Helpension under safarituren (4 nætter)
* Parkskatter
* Lufthavnstransfer i Mombasa t/r
* 5 overnatninger på Diani Marine Village inkl. morgenmad

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet

* Oversøiske fly samt indenrigsfly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

11156 211218 NE

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/