KL, som Malaysias hovedstad, Kuala Lumpur kaldes i daglig tale, er en positiv oplevelse og absolut et besøg værd. Her finder man en charmerende blanding af gammelt og nyt med skyskrabere af stål og glas beliggende side om side med traditionelle moskeer og templer. På en spadseretur i byen springer det farverige, multietniske sammensurium i øjnene.

Rundt om i Kuala Lumpurs mange parker summer det dagen igennem af liv - et par moderne klædte malaysiske forretningskvinder spiser deres frokost sammen med en turbanklædt sikh, og under et træ sidder en storfamilie, hvor kvinderne ifølge islamisk tradition bære slør, alt mens børn af alle kulører er på vej fra skole i deres fine skoleuniform.

Kuala Lumpur er et overflødighedshorn af shopping muligheder. Udbuddet på det kinesiske natmarked er enormt. Har du handelstalent, kan ure, skjorter, tasker og CD'er erhverves til spotpris.

Und jer selv et par dages ophold i denne fascinerende metropol, inden I tager på oplevelser i det smukke og frodige land.