Rejser til Maldiverne


"Drømmer jeg eller er jeg vågen? Tæerne graver sig ned i det kridhvide puddersand, mens jeg med solen i ryggen ser ud over det krystalklare vand. En følelse af ro og velvære breder sig mens smilet bliver større - Ah, lykke..."

Se vores forslag til badeferie på Maldiverne eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Paradisøerne, Maldiverne, ligger spredt ud over et stort område som nås enten med båd eller vandfly fra hovedøen Male, hvor Maldivernes internationale lufthavn ligger. Maldiverne består af cirka 1200 øer, hvoraf kun 250 er beboet. Kendetegnende for disse øer er, med undtagelse af Male, at der kun er et resort på hver ø. Blandt disse resorts finder du nogle af verden bedste "hideaways" med fokus på luksus og bæredygtigt turisme.

Med en sand overflod af smukke koraler og eksotiske fisk byder en rejse til Maldiverne på snorkling og dykning i verdensklasse for både nybegyndere og øvede.

Klimaet på Maldiverne er tropisk med en gennemsnits temperatur på 28 grader, og præget af de to monsunvinde: Den sydvestlige monsun, der blæser fra maj-november og den nordøstlige monsun, der blæser fra december til april. Den nordøstlige monsun er normalt tør og varm, og tidspunktet fra december-april er også det bedste tidspunkt at besøge Maldiverne.