Paracas
Paracas
Du er her:
Paracas er perfekt til starten eller slutningen på en Peru-rundrejse. Lille badeby men en række hoteller i alle prisklasser., en lille havn, med adgang til friskfande fisk til ceviche og ikke mindst bådene der sejler de nysgyrrige ud til søløverne på mini-Galapagos ved Isla Ballestres.
Paracas blev hårdt ramt af jordskælvet i 2007, og det meste af byen blev jævnet med jorden. Ud af brokkerne er der sprunget en hyggelig, lille resort-by med en række hoteller. I ferier og weekender rejser peruvianere, især fra Lima, til byen for at ligge på stranden og nyde de mange gode hoteller. Midt på ugen er her dog stille, og man kan nyde vandet og se solen gå ned i bugten.

Paracas er perfekt som destination for afslutningen på en Peru-rundrejse. Her er det muligt at slappe af, mens man nyder de friskfangede fisk, der er lavet til retten ceviche.

Paracas er udgangspunkt for ture til Isla Ballestas, og har man tid, så kan en tur til Reserva Paracas, der byder på gyldent sand, søløver og fugle, klart anbefales. I parken findes der desuden et lille museum med oldgamle mumificerede indianere.

Udvalgte rejseforslag i Paracas

tom-cleary-pmDxMCWzeGg-unsplash
Inka Eventyr I Peru

Udvalgte udflugter i Paracas

Buggy paracas01
Sandboarding & Buggy Kørsel

Billeder fra Paracas

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/