Qatar
I:\AXUMIMAGES\Mellemøsten\Qatar\Doha City - Museum of Islamic Art
Du er her:
  • Qatar
Qatar har solskin, endeløs ørken og den overdådige hovedstad Doha - her mødes det moderne Mellemøsten med det traditionelle.

Rejser til Qatar


Qatar er et emirat og en halvø ved Den Persiske Bugt. På grund af beliggendheden ved Den Persiske Bugt er der næsten garanti for sol og varme på en tur til Qatar - uanset årstiden.

Hvis man skal rejse til Asien eller Oceanien er Qatar en glimrende destination for et stop-over. Man får dermed et afbræk på en lang flyvetur, og man får mulighed for at opleve et land, der på grund af indtægerne fra store olieforekomster, er i gang med nogle imponerende bygningsprojekter. Allerede nu har landet færdiggjorte flere ekstravagante byggeprojekter. Se for eksempel The Pearl-Qatar, der er en 4 millioner kvadratmeter stor menneskeskabt ø, hvor inspirationen er fundet i den franske Riviera.

Qatars hovedstad hedder Doha, og det er netop her, at mange af de store projekter er skudt i gang. I Doha møder traditionel arabisk kultur, moderne skyskrabere og luksus, som man kun finder få steder i verden.

Udvalgte rejseforslag i Qatar

Doha City - Museum of Islamic Art
Oplev Doha - En Perle I Mellemøsten

Områder i Qatar

Billeder fra Qatar

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/