Seychellerne
La Digue by Boat & Bike, Seychellerne
Du er her:
  • Seychellerne

Rejser til SeychellerneSom smaragdgrønne juveler ligger 115 paradisiske øer, omgivet af koralrev og turkisblåt vand, spredt ud over et areal på 1.400.000 km2 i Det Indiske Ocean. Dette fascinerende ørige hedder Seychellerne. Alene navnet smager eksotisk og er for mange ensbetydende med kridhvide sandstrande, svajende kokospalmer, tropefisk i alle farver og afskygninger, luksuriøse hoteller og små hyggelig bungalows - drømmen om »Bountyland«. Og en Seychellerne rejse lever op til forventningerne - og vil sikkert også overraske de fleste med et par andre oplevelser. Det er ikke uden grund, at disse smukke øer er blevet et yndet feriemål for folk fra hele verden - og de vender tilbage år efter år for at nyde solen og strandene, den smukke og frodige natur, det delikate kreolske køkken og den smilende og gæstfrie befolkning.

I en verden hvor dagligdagen bliver mere og mere stresset, og forureningen rykker tættere og tættere på, er Seychellerne en sand oase af nydelse for sjæl og krop - as pure as It gets.

Se vores forslag til badeferie på Seychellerne eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Udvalgte rejseforslag i Seychellerne

IMG8 Romance Denis Island
Mahé & Praslin
La Digue by Boat & Bike, Seychellerne

Uspoleret natur


Næsten halvdelen af Seychellernes landmasse, som kun udgør 455 km2, er udlagt til naturreservater og næsten ligeså meget til marineparker. Der bliver gjort et stort stykke arbejde for at begrænse og kontrollere udviklingen i turismen, så den på intet tidspunkt kommer i konflikt med den sårbare natur og de unikke økosystemer. Netop derfor kan Seychellerne byde sine gæster på krystalklart vand, uberørte skove, farverige koralrev, eksotiske øer med eksklusive resorts og smukke afsidesliggende strande.

Anse bugten, Seychellerne

Unikke strande og fantastisk liv under vandet


Det er svært at finde ord for, hvor smukke Seychellernes strande er. Når rejsemagasiner laver lister over verdens bedste strande er det ikke unormalt, at flere af Seychellernes strande finder plads på deres top 10. Sandet er pulverblødt, palmer svajer over stranden og giver skygge, og store sten giver flere af strandene deres eget helt unikke udtryk. Tripper man gennem det bløde sand og ned til vandkanten møder man et turkisblåt hav. Seychellernes små øer er omgivet af koralrev. Strøm og bølger langs atollernes kyst er begrænset og badning, snorkling og dykning er derfor i top. Og man må ikke snyde sig selv for at opleve livet under vandet. Der lever over 900 fiskearter og skaldyr ved koralrevene omkring øerne og på en svømme-, snorkel- eller dykkertur kan man sagtens støde på havskildpadder, delfiner og rokker.

seychellerne

Kreolsk kultur og køkken


De lokale seychellois er sammensat af en række folkeslag - handelsfolk fra østen, franske plantageejere, polynesiske søfarere, afrikanske slaver og engelske kolonister. Denne smeltedigel af befolkningsgrupper har skabt en charmerende kultur, hvor små dele fra forskellige befolkningsgrupper er blevet en del af den lokale kultur på Seychellerne. Det kreolske køkken på øerne er fantastiske og fokuserer selvfølgelig især på fisk og skaldyr. Øboerne er fantastiske til at krydre maden, og derfor får man nogle rigtigt gode spiseoplevelser på øerne.

Billeder fra Seychellerne

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/