Pangani-kysten
Pangani kysten
Du er her:
  • Pangani-kysten
Lille, uberørt fiskerlandsby med levn og historiske bygninger fra både araberne og tyskerne.

Udvalgte rejseforslag ved Pangani-kysten

Mellem Tanga og Dar Es Salaam på Tanzanias fastland finder man en strækning af små uberørte fiskerlandsbyer med levn og historiske bygninger fra både araberne og tyskerne. De mest interessante er Pangani mod nord og Bagamoyo længere mod syd – der også var hovedstad i Tysk Østafrika, som Tanzania hed fra 1886-1891.

Strandene ligger nærmest øde hen. Her er ingen store resorts med hundredevis af chartergæster, ingen anmassende sælgere, ingen aftenunderholdning og larmende barer og restauranter. Her er bare fred, ro og palmeklædte strande, hvor man kan gå for sig selv i timevis.
Og det er derfor man skal tage hertil fremfor f.eks. Zanzibar, hvor strandene er bedre og der er langt flere faciliteter. Her på fastlandets kyst er man langt fra – ikke bare hverdagens stress og jag – men alting!

Midt mellem Tanga og Bagamoyo ligger også en nationalpark – den langt mindre kendte Saadani Nationalpark. Den kommer langt fra op på siden af Tanzanias berømte parker mod nord, men den er et fint ”transit” på køreturen, hvis man skal flyve hjem fra Dar Es Salaam.

Billeder fra Pangani-kysten

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/