På denne fantastiske 4 dages tur i Uruguay besøger I to forskellige vingårde.
Irurtia vingården, er an af de største i Uruguay, som blev grundlagt i slutningen af det 19. århundrede ved ankomsten af Hr. Lorenzo Irurtia til Carmelo regionen. Hans passion for gode vine og dedikation til dyrkningen af vin begyndte at give resultater ved vinhøstningen i 1913.. I 1950'erne Dante Irurtia ledelsen og vingården er forblevet i hans families hænder siden da.
Bodegas Cordano & Narbona er to mindre og hyggelige vin steder i regionen. Besøget vil byde på et indblik i arbejdet på vingården. Bodegas Cordano er anden genration i Cordano familien beliggende i en ombygget butik, hvor man kan nyde en vinsmagning. Narbona er beliggende i den oprindelige Narbona gård fra 1740 i udkanten af Carmelo. De har indgået samarbejde med den kendte franske vinproducent Michel Rolland og hans firma. Narbona dyrker både sorterne Pinot Noir og Tannat samt for nylig Syrah & Petit Verdot.
Dag 1 : Colonia
Ved ankomst til den lille hyggelige by Colonia, transporteres I til jeres hotel beliggende i det gamle centrum, hvor omgivelserne er rolige med brostensbelagte gader og i kort gåafstand til centrum. I vil komme på en byrundtur i Colonia, hvor I vil opleve en byrundtur i den gamle by, som er erklæret for menneskeheds arv af UNESCO. Her vil I gå langs brostensbelagte gader og opleve forskellige attraktioner såsan "Porto de Campo", den historiske gade Calle de los Susprios og denne enestående lokale kirke Iglesia Matriz. Herefter vil I få mulighed for at smage den lokale Mate te, som anses for at kombinere det bedste fra kaffe, kakao og grøn te i en blanding.
Dag 2 : Colonia - Carmelo
Efter morgenmaden køres I til byen Carmelo. I besøger først det nationale monument, La Calera de las Huerfanas, jesuit ruiner hvor Uruguays første vinstokke blev plantet. Der fortsættes til Bodega Cordano med rundvisning. I vil afhængig af sæsonen kunne opleve høstningen, flaksetapningen og/eller drue udvælgelsen. Efter en vinsmagning fortsætter vinturen til El Legado, hvor I vil lære om produktionen, stedets historie og smage på druerne. Der sluttes af ved Finca Narbona vin-lodge, hvor I overnatter.
Dag 3 : Carmelo
Dagen bruges på at nyde en picnic lunch i vinmarkerne efterfulgt af en vin og oste parring i vinkælderen. Ved solnedgangen vil I opleve en afslappende cruise igennem Delta øerne, hvor I vil opleve spottet " kilometer 0", hvor Río de la Plate og Rio Uruguay mødes. I vil på turen opleve den uruguayanske kyst, og dets skibsvrag. Turen begynder før solnedgangen ved den afskåret marina of Club del Faro, hvor I stiger ombrod på en klassike båd. Afgange vinter kl. 16.00 / sommer kl. 19.00.
Dag 4 : Carmelo
Det er tid til at tage afsked med Carmelo området og Uruguays dejlige vine, da I køres tilbage til Colonia.
Irurtia vingården, er an af de største i Uruguay, som blev grundlagt i slutningen af det 19. århundrede ved ankomsten af Hr. Lorenzo Irurtia til Carmelo regionen. Hans passion for gode vine og dedikation til dyrkningen af vin begyndte at give resultater ved vinhøstningen i 1913.. I 1950'erne Dante Irurtia ledelsen og vingården er forblevet i hans families hænder siden da.
Bodegas Cordano & Narbona er to mindre og hyggelige vin steder i regionen. Besøget vil byde på et indblik i arbejdet på vingården. Bodegas Cordano er anden genration i Cordano familien beliggende i en ombygget butik, hvor man kan nyde en vinsmagning. Narbona er beliggende i den oprindelige Narbona gård fra 1740 i udkanten af Carmelo. De har indgået samarbejde med den kendte franske vinproducent Michel Rolland og hans firma. Narbona dyrker både sorterne Pinot Noir og Tannat samt for nylig Syrah & Petit Verdot.
Dag 1 : Colonia
Ved ankomst til den lille hyggelige by Colonia, transporteres I til jeres hotel beliggende i det gamle centrum, hvor omgivelserne er rolige med brostensbelagte gader og i kort gåafstand til centrum. I vil komme på en byrundtur i Colonia, hvor I vil opleve en byrundtur i den gamle by, som er erklæret for menneskeheds arv af UNESCO. Her vil I gå langs brostensbelagte gader og opleve forskellige attraktioner såsan "Porto de Campo", den historiske gade Calle de los Susprios og denne enestående lokale kirke Iglesia Matriz. Herefter vil I få mulighed for at smage den lokale Mate te, som anses for at kombinere det bedste fra kaffe, kakao og grøn te i en blanding.
Dag 2 : Colonia - Carmelo
Efter morgenmaden køres I til byen Carmelo. I besøger først det nationale monument, La Calera de las Huerfanas, jesuit ruiner hvor Uruguays første vinstokke blev plantet. Der fortsættes til Bodega Cordano med rundvisning. I vil afhængig af sæsonen kunne opleve høstningen, flaksetapningen og/eller drue udvælgelsen. Efter en vinsmagning fortsætter vinturen til El Legado, hvor I vil lære om produktionen, stedets historie og smage på druerne. Der sluttes af ved Finca Narbona vin-lodge, hvor I overnatter.
Dag 3 : Carmelo
Dagen bruges på at nyde en picnic lunch i vinmarkerne efterfulgt af en vin og oste parring i vinkælderen. Ved solnedgangen vil I opleve en afslappende cruise igennem Delta øerne, hvor I vil opleve spottet " kilometer 0", hvor Río de la Plate og Rio Uruguay mødes. I vil på turen opleve den uruguayanske kyst, og dets skibsvrag. Turen begynder før solnedgangen ved den afskåret marina of Club del Faro, hvor I stiger ombrod på en klassike båd. Afgange vinter kl. 16.00 / sommer kl. 19.00.
Dag 4 : Carmelo
Det er tid til at tage afsked med Carmelo området og Uruguays dejlige vine, da I køres tilbage til Colonia.