De mest populære bryllupsrejse-destinationer

Skrevet 2024-04-29 af Louise Sørensen
Når brylluppet er overstået, ser mange par frem til at fejre deres nygifte status på deres bryllupsrejse og dette kan være en vanskelig proces. For at hjælpe de nygifte har vi her hos Hannibal Travel oprettet en liste over lækre og populære destinationer til at nyde sin bryllupsrejse. Fra fantastisk natur til afslappende tropiske strande tilbyder denne liste en række steder, der egner sig til et hvert par.
Maldiverne Bannerbillede
Du er her:
  • Artikler
  • /
  • De mest populære bryllupsrejse-destinationer

Bryllupsrejse til Maldiverne

Du har set billeder af Maldiverne før: billedskønne private villaer hævet over slående blå vand, kridhvide sandstrande og spektakulære solnedgange, der dykker ned i horisonten. Maldivernes naturskønne skønhed er virkelig noget for sig og noget man ikke helt kan forstå, før man er der selv.

Ø-nationen Maldiverne er populær blandt bryllupsrejsende, der leder efter afsondrethed, og eventyr. Man kan udforske havets dybder på en dykker- og snorkeludflugt. Rejsende, der søger afslapning, kan slappe af i en af øens kurbade, og alle besøgende bør helt sikkert bruge en dag på at udforske den maldiviske hovedstad Malé. Hotellerne på Maldiverne er også i sandhed spektakulære, lige fra undervandshoteller til bungalows over vandet til utroligt smukke resorts.

Læs mere om om dette strandparadis her eller prøv vores artikel: Rejser til Maldiverne.

Maldiverne Strand

Bryllupsrejse til Amalfikysten - Italien

Et kig på Amalfikysten og man vil tro at man har fundet paradis. Det er den slags fortryllende effekt, som denne strækning af italiensk kystlinje plejer at have på de besøgende, der krydser dens fascinerende stier. Beliggende i Campania-regionen i Italien ligger dette majestætisk terræn med skyhøje kystklipper, livlig vegetation, og mangefarvede byer som lever side om side med Middelhavets turkisblå vand, hvilket skaber en scene, der har magten til at få selv de mest erfarne rejsende til at stoppe og nyde dette magiske syn. Når man besøger dette sted må man ikke snyde sig selv for at tage en tur langs SS163-motorvejen der følger kysten og de 13 kystbyer der hører med til Amalfikysten. Turen betragtes som en af de mest naturskønne køreture i verdenen.

Få mere inspiration til din næste rejse til Italien her. 

Amalfikysten Aften

Bryllupsrejse til Bali - Indonesien

Bali, Arcadia, Elysium, Zion og Utopia er alle synonymer for "himlen". Den eneste forskel mellem dem er, at man faktisk kan besøge Bali.

Selvom man aldrig har været på øen, så fremmaner ordet "Bali" dagdrømme om det mest fantastiske sted: Tæt pakkede jungle der ligger for foden af tårnhøje vulkaner der skyder op over det smukke landskab, sandede kyster der forsvinder til turkisblåt vand og buede kystlinjer kronet med forskudte pagoder. Bali skuffer sjældent.

Bali er nemlig steder der kan tilbyde alt, hvad man har brug for på en bryllupsrejse. Alt fra paladsagtige feriested ved havet, hvor man kan hengive sig til luksuriøse spabehandlinger og solbadning. Til der der vil ud og opleve Balis historie og kultur med udflugter øens mange templer, eller man opdager nye stier op ad en aktiv vulkan. Bali er i sandhed en himmelsk oplevelse man ikke må snyde sig selv for.

For mere information omkring dette paradis kan man finde mere information her.

Bali Rismarker

Bryllupsrejse til Seychellerne

Vi kender alle, når man går rundt i sine egne tanker og fremtryller en ideel flugt, og drømmer om en afsidesliggende ø med rolige smukke strand, klart blåt vand og en rolig stemning. Men når man er klar til at forvandle den drøm til virkelighed, skal man sætte blikket mod Seychellerne, en klynge af 115 øer, der ligger spredt som små perler på Det Indiske Ocean. De endeløse hvide strande, gigantiske kampesten og svajende palmer er er som taget ud fra en film eller en tv-reklame. Og mens du slapper af langs disse fantastiske strande, er det sandsynligt, at de eneste andre beboere du vil støde på, vil være øernes farverige fugle og enorme skildpadder.Ønsker man mere information og inspiration omkring denne juvel i Indiske Ocean kan man læse mere her.

Seychellerne Solnedgang

Bryllupsrejse til Tahiti – Fransk Polynesien

Flere kilometer af kystlinje, snesevis af lækre hoteller og det bedste af det franske køkken - Tahiti har alle forudsætninger for en perfekt bryllupsrejsedestination.

Løvrige skove ligger ved siden af ​​sandede kyster, franske crêpes serveres sammen med Tahitiansk poisson cru. Hvis der nogensinde har været et sted, der inkarnere den smukke forskellighed der er i den fransk-polynesiske øgruppe, så er det Tahiti. Her gnider den skæve, ofte kaotiske atmosfære i øens hovedstad, Papeete, hvor bygninger ligger side om side med uforstyrret naturlig skønhed. Tahiti bliver ofte omtalt som to separate øer på trods af, at de er forbundet af en lille landbro. Tahiti Nui er den større, nordlige sektion, hvor Papeete kan findes. Tahiti Iti er mindre tilgængelig, selvom mange besøgende tager turen her for at opleve det mindre besøgte område. Rejsende er enige om, at det varme vand, de frodige jungler og de luksuriøse resorts gør Tahiti til et sandt paradis.  

For mere information omkring denne smukke ø i Fransk Polynesien kan man læse mere her.

Fransk Polynesien Hytter I Vand

Bryllupsrejse til Maui - Hawaii

Maui er ikke nær så stor som den store ø, og den er heller ikke så lille som Lanai, så travl som Oahu eller så stille som Kauai. For mange feriegæster på Hawaii er Maui det helt rigtige og tilbyder en smag af næsten alt, hvad Aloha-staten har at byde på. Her vil man få alt fra imponerende dyreliv til spændende historie og kultur. Mens du er på besøg her, kan du boltre dig sammen med professionelle huladansere, spille golf langs kystnære fairways, svæve ned ad en zipline, snorkle sammen med fem forskellige typer havskildpadder eller blot slappe af langs nogle af Hawaiis mest bemærkelsesværdige strande.

Maui er opdelt i fem adskilte regioner: Mange rejsende baserer sig langs kysten af South Maui  eller West Maui. Men resten af øen bør ikke gå glip af. Rejs langs vejen til Hana for at opleve East Mauis naturskønne kystlinje, udforsk Haleakala – verdens største sovende vulkan – i Upcountry og opdag de tidligere stammekamppladser i Central Mauis Iao Valley State Park. Og for at få et fugleperspektiv af det hele kan man bestille helikoptertur henover disse fantastiske steder.

Hvis man mangler mere information omkring dette naturparadis, så kan man få mere inspiration her.

Hawaii Palmer

Bryllupsrejse til Sydafrika

Sydafrika er en utrolig bryllupsrejsedestination på grund af dens kulturelle mangfoldighed, dets dyreliv og dets svimlende smukke landskaber. Uanset om du er ivrig efter at opleve bushens vilde natur og prøve at spotte de 5 store, prøve eventyrlige aktiviteter såsom vandreture, sejlads og ridning, eller bare vil nyde landets kultur og historie.

Hvis du ønsker at nyde en uforglemmelig safari bryllupsrejse, er der en række dyreparker, du kan besøge, først og fremmest Kruger National Park. Med dens flodskov og majestætiske Lebombo-bjerge. Parkens landskab vil helt sikkert imponere, men det er mangfoldigheden af ​​vilde dyr, der gør oplevelsen virkelig ekstraordinær. Under dit ophold på Kruger bør du holde øje med leoparder, næsehorn, geparder, elefanter, zebraer og flodheste, for ikke at nævne forskellige farverige fuglearter.

Man kan også læse meget mere om Sydafrika her, hvor man kan få inspiration til aktiviteter og oplevelser.

Sydafrika Giraf

Bryllupsrejse til Thailand

Venligt, madbesat, historisk, kulturelt og nysgerrigt, Thailand frister besøgende med et smil lige så gyldent som landets glitrende templer og tropiske strande.

Når man tænker på bryllupsrejsedestinationer i Asien, kan man måske fremtrylle billeder af ø-hop gennem juvelfarvet vand og grave hælene ned i det pudderagtige sand på Thailands paradisstrande. En romantisk ferie til Thailand kan være en luksuriøs strandflugt, men det er ikke alt, landet har at tilbyde. Udforsk de kulturelle vidundere og det pulserende liv i Thailands byer, trek gennem tæt regnskov for at se muligheder for dyreliv, og lær om traditionerne for landets tilbageværende bakkestammer.

Uden Thailands byer ligger et naturrigt landskab af en blanding af rismarker, tropiske skove og landsbyer, hvor livet er domineret af landbrugsurets rytmer. I nord støder skovene og markerne op mod tandblå bjerge dekoreret med sølvfarvede vandfald. Nede sydpå stikker skrappe kalkstensklipper ud af det dyrkede landskab som forhistoriske skyskrabere eller smukt turkisblå hav ved de sydlige kyster.

Ønsker man mere inspiration om hvad man kan lave og se i Thailand, så kan man finde mere information her.

Thailand Både

Bryllupsrejse til Mauritius

Mauritius er måske uden for den slagne vej, men dets turkise vand, rige dyreliv og luksuriøse ferie hoteller gør det til et ideelt valg for nygifte. Beskrevet af Mark Twain som inspirationen til himlen, er denne lille afrikanske ø øst for Madagaskar et paradis for fugle og vanddyr. Derudover er strandene et af de bedste steder for kitesurfing, snorkling og afslapning.

Mauritius er måske bedst kendt for sine vidunderlige hvide strande, og øen kan prale af over 150 km strande omkring sin kystlinje. Det frugtbare, let skrånende land, der fører væk fra strandene, er tæt beplantet med sukkerrør og skovområder, herunder eukalyptustræer. Mauritius bjergkæder er af vulkansk oprindelse, og øen har en knækket ring af forrevne bjerge og et højt indre plateauområde. Der er mange spektakulære pools og vandfald, ofte med mulighed for at tage en dukkert! Havet er selvfølgelig aldrig langt væk, og havene omkring Mauritius er simpelthen forbløffende med beskyttede laguner og er hjem for verdens tredjestørste koralrev.

Søger I mere information om dette tropiske paradis, så kan I læse meget mere her, om hvad Mauritius har at byde på.

Hvis I har lyst til en bryllupsrejse som er lidt udover det sædvanlige, så har vi lavet en liste med vores bud på 5 lidt anderledes og spændende bryllupsrejsedestinationer, hvor man kan få lidt inspiration til en anden form rejse og destination.

Mauritius Vandfald

Billeder fra De mest populære bryllupsrejse-destinationer

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/