Ikoniske Sydney, Rock & Reef

Første møde med Australien? Oplev de største seværdigheder i Australien på denne klassiske, men fantastiske rundtur.
Koala Kuranda
Du er her:
 • Ikoniske Sydney, Rock & Reef
location Australien
location Familierejser, Kør-selv rejser
location 15 dage / 14 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 17.252 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Udforsk Ikoniske Sydney, Rock & Reef i landet 'Down Under'! Har man været rigtigt i Australien, hvis ikke man har set det dansk designede operahus i Sydney, den røde ørken med fantastiske stenformationer, verdens ældste tropiske regnskov eller Great Barrier Reef? På denne rundrejse kommer I forbi alle disse australske highlights og oplever både storby, dyreliv, smukke strande og vild natur.
Turen starter med ankomst i Sydney, hvor der er tid til at sondere terrænet, mens i selvfølgelig også skal en tur forbi det verdenskendte operahus. Inden afgang fra Sydney skal i også forbi et Unesco World Heritage Site, nemlig Blue Mountains National Park, og inden længe vil det stå klart, hvorfor nationalparken har fået netop dette navn.
Turen fortsætter til endnu en ikonisk del af Australien, Uluru (Ayers Rock). I vil høre en masse Aboriginernes historie og kultur, mens i bevæger jer rundt i det betagende landskab, som har stor spirituel og hellig betydning for folket.
Turen slutter af i det nordlige Australien i området ved byen Cairns. Her er der mange spændende oplevelser i vente: Great Barrier Reef, som er et ”must”, når man er på disse egne, oldgamle tropiske regnskove, fascinerende dyrearter og ikke mindst afslapning i ideelle omgivelser.
Denne tur er et fantastisk bud på hvordan den første tur til landet ”Down Under” kan se ud og vil med garanti give jer blod på tanden til at udforske dette smukke land endnu mere!

Billeder fra Ikoniske Sydney, Rock & Reef

Detaljeret program

 • Sydney Operahus i solnedgang, Australien

  Dag 1 : Ankomst til Sydney

  Velkommen til Australien! Ved ankomst bliver I modtaget i lufthavnen og kørt til jeres hotel, hvor I har fire overnatninger.
 • Dag 2 : Sydney

  I dag har I dagen til at slappe af og opleve byen på egen hånd og måske komme sig over det værste jetlag.
 • Dag 3 : Sydney Operahus

  Dagen står på en guidet tur i det verdenskendte operahus, designet af danske Jørn Utzon. Her vil I opleve teateret og foyeren, som ellers ikke er tilgængelige for besøgende - I vil få et helt unikt indblik i spændende fakta og sjove historier omkring denne imponerende bygning. Der er over 200 trappetrin, så husk godt fodtøj. Når I allerede befinder jer ved Operahuset, er der god mulighed for at opleve havneområdet omkring Circular Quay og den historiske og smukke bydel, The Rocks.
 • Dag 4 : Heldagstur til Blue Mountains

  Blue Mountain National Park er blot én af de syv nationalparker, der udgør verdensarvsområdet Greater Blue Mountains World Heritage Site. Denne tur starter med afhentning på hotellet. Det første stop er Calmsley Hill City Farm. Denne farm er også hjemsted for kænguruer, emuer, vombatter og koalaer. Nyd en kop morgente og udforsk farmen på egen hånd. Fra Calmsley Hills begynder turen op i Blue Mountain. I vil opleve smukke udsigter over nationalparken og se hvorfor det kaldes ”Blue Mountains”.
 • Dag 5 : Ayers Rock og Field of Light

  I dag pakker I jeres ting og tager til lufthavnen, hvor I skal flyve til Ayers Rock. Når I ankommer, bliver I kørt til jeres hotel, hvor I skal overnatte i tre nætter. Samme aften, når mørket falder på, oplyser den fantastiske installation Field of Light området omkring Uluru (Ayers Rock). Den berømte kunstner Brunce Munros værk fylder mere end 7 fodboldbaner og der er brugt omkring 50.000 lysspindler til projektet.
 • Solnedgang over Uluru, Australien

  Dag 6 : Trek rundt om Uluru

  Der er tidlig start idag - faktisk står man her i outbacken op sammen med solen. Guiden henter jer på hotellet og sammen begynder I vandreturen rundt om Uluru, også kendt som Ayers Rock. Det er ca. 12 km rundt - inkl. enkelte afstikkere. Den store røde sten er hellig for den oprindelige befolkning og guiden vil fortælle om de mange myter og historier, som knytter sig til stedet. Imens står solen langsomt op og farver stenen mere og mere rød. Undervejs serveres en "outback-morgenmad" og der bliver tid til bare at suge til sig af omgivelserne.
 • Dag 7 : Tur til The Olgas

  Formiddagen har I til fri disposition. Om eftermiddagen vil I blive samlet op på jeres hotel, hvorefter I vil drage ud på denne 3 timers dagstur. Jeres tur starter med en køretur gennem det naturskønne ørkenlandskab hen til indgangen af Uluru-Kata Tjuta National Park. Jeres guide vil fortælle jer om det fantastiske miljø, der vil omgive jer fra første møde med disse rødbrune, storslåede klippeformationer. Han vil forklare, hvordan klipperne udgør et vigtigt kulturelt fænomen for Australien og hvordan Aboriginere udførte en række spirituelle ceremonier netop her. I vil gå igennem de 36 tårnhøje domer, inden I igen vender tilbage til jeres hotel til aftensmadtid.
 • Dag 8 : Ankomst til Cairns

  I vil blive afhentet i Cairns Lufthavn og kørt til jeres overnatningssted, hvor I har syv nætter. Her fra er det nemt at nå til mindre strandbyer nord for Cairns, hvis man ønsker at bo der. Fra denne tropiske del af Australien, er det ideelt at tage på ture ud på Great Barrier Reef og op i den nordlige regnskov.
 • Dag 9 : Fridag i Cairns

  Dagen er til fri disposition. Hop i lagunen ud til vandet i Cairns, gå på shopping eller slap af på hotellet.
 • Dag 10 : Tur til Great Barrier Reef

  Great Barrier Reef er verdens største koralrev og de godt 2300 km koralrev kan ses fra rummet. Revet strækker sig langs hele Queenslands kyst. Et besøg på Great Barrier Reef er næsten et "must", hvis man er i Queensland. Fra Port Douglas og Cairns sejler I ud til revet, hvor det meste af dagen tilbringes. Der er masser af muligheder for at snorkle - eller måske få et prøvedyk? Der serveres en lækker frokost undervejs.
 • Der slappes af i hængekøjen, Queensland, Australien

  Dag 11 : Farverige Kuranda

  I dag får I også set regnskoven indefra og den gamle farverige by, Kuranda. I bliver hentet på jeres hotel og kørt mod naturparken. Her kan I få lov til at møde en række dyr som har hjem i Australien, bl.a. den nuttede koala. I kan håndfodre kænguruer og se Wallabies, Dingoer, Krokodiller og mange flere fascinerende dyrearter.
 • Dag 12 : Oplev Daintree regnskoven

  I bliver hentet på hotellet fra morgenstunden og kører afsted mod det tropiske nord. Her lærer I om, hvordan indfødte levede i naturen tilbage i tiden og hvilke traditioner de havde. I vil opleve smukke steder i regnskoven, med mulighed for en kølig dukkert i floden. Daintree er faktisk verdens ældste tropiske regnskov, som har vokset i over 180 millioner år, som gør oplevelsen helt speciel og unik. Dette er en lærerig og flot dag i regnskoven i selskab med lokale aboriginere.
 • Dag 13 : Fridag

  Dagen er til fri disposition. Måske skal de sidste souvenirs købes eller I har en sidste ting på jeres Australien bucket list, som I skal have udforsket.
 • Dag 14 : Fridag

  Dagen er til fri disposition. Sidste dag på denne tur, skal måske bruges på at slappe helt af og pakke jeres ting sammen.
 • Dag 15 : Afrejse fra Cairns

  I dag går turen hjemad mod Danmark eller videre ud i verden. I vil blive hentet på jeres hotel og kørt til lufthavnen i tide til jeres flyafgang.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 17.252 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
15 dage / 14 nætter

Inkluderet

* Transport som beskrevet i programmet
* Alle nævnte udflugter med engelsktalende guider og entre
* Overnatninger på 3* (mulighed for opgradering) hoteller med morgenmad

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet

* Oversøiske fly & inkluderbare skatter
* Indenrigsfly & inkluderbare skatter
* Alle måltider som ikke er nævnt i dagsprogrammet
* Drikkepenge og lommepenge
* Visum udgifter
* Rejseforsikring

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer! I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.


19023 240723 KJ
hannibal

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.