Thailand

Rejser til Thailand
Du er her:
  • Thailand

Rejser til Thailand!


Thailand er forbløffende - på alle måder. Selv om der er kommet mange turister til landet gennem de seneste år, modtages man stadig venligt af den lokale befolkning, og det er stadig muligt at finde steder, der ikke er overrendt af turister.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Udvalgte rejseforslag i Thailand

Flot landskab i Khao Yai National Park, Thailand
Kultur, natur og fortryllende strande på Koh Samet
Kultur, natur og fortryllende strande på Koh Samet
Let-Sea-Beachfront-Terrace-Horizontal
Golfrundrejse i det nordlige Thailand
Golfrundrejse i det nordlige Thailand
Long tail boats, Phang Nga Bay, Thailand
Bangkok, Phi Phi, Khao Sok & Khao Lak
Bangkok, Phi Phi, Khao Sok & Khao Lak
getty-images-Rl3_yvXgGv4-unsplash
Golfrundrejse i det centrale Thailand
Golfrundrejse i det centrale Thailand
Stranden ved Khao Lak, Thailand
Familieferie i Thailand
Familieferie i Thailand
Vandet er krystalklart på The Beach Natural, Koh Kood, Thailand
Bangkok, Koh Chang & Koh Kood
Bangkok, Koh Chang & Koh Kood
Solnedgang ved stranden, Thailand
Dødens Jernbane, Bangkoks højdepunkter og øhop i Thailand
Dødens Jernbane, Bangkoks højdepunkter og øhop i Thailand
Flotte omgivelser på Sensi Paradise, Koh Tao, Thailand
Fantastisk ø-hop i Thailand
Fantastisk ø-hop i Thailand
Sukhothai historical park, the old town of Thailand in 800 year ago, Thailand
Thailand I kongernes fodspor
Thailand I kongernes fodspor
Downtown Kuala Lumpur, Malaysia
Storby og øhop i Malaysia og Thailand
Storby og øhop i Malaysia og Thailand
Der ofres til munkene, Thailand (2)
Det nordlige Thailand og Laos
Det nordlige Thailand og Laos
Ko chang
Thailand & Cambodia - Det Kendte & Det Ukendte
Thailand & Cambodia - Det Kendte & Det Ukendte
Koh mak 1

Bangkok


For mange starter en rejse til Thailand med et ophold i Bangkok. Landets mægtige hovedstad, med cirka ni millioner indbyggere, er en travl, varm og hektisk storby. Man skal dog ikke lade sig skræmme af størrelsen, varmen eller de mange mennesker. Byen er spækket med seværdige steder, og man vil snart opdage, at opholdet her hjælper til at forstå Thailand som helhed. Duften fra de velbesøgte gadekøkkeners eksotiske retter stiger til vejrs og blandes med et fascinerende sammensurium af farver, lyde og indtryk. De mangler templer ligger spredt rundt omkring i byen som fredelige oaser midt i det hektiske storbyliv. Her chanter munkene og duften af røgelse hænger i luften.

Thailandsk mad, Thailand


Det nordlige Thailand


Et besøg nordpå til de lidt køligere egne af landet er meget populært. Her bliver oplevelserne præget af store natur- og kulturoplevelser. Det er nemlig her hos bjergstammerne omkring Chiang Mai og Mae Hong Son, de gamle traditioner med tæmning af elefanter og produktion af fantastisk håndværk fortsat findes. Chiang Mai er en skøn by - med mere end 300 templer. Tag på trekkingtur i junglen og mød stammefolkene. De bor primitivt men smilene og gæstfriheden er uovertruffen.

Wat Sorapong i Nakhon Ratchasima, Thailand

Smukke strande i det sydlige Thailand


Som afslutning på en oplevelsesrig rejse i Thailand kan det absolut anbefales at tage sydpå til de utroligt smukke stande. Her kan man dase og slappe af under palmernes skygge. Mange steder, som f.eks. Krabi og Koh Chang, er der gode dykkermuligheder, og selvom en del af strandene er velbesøgte, er det stadig muligt at finde ro og fred under en kokospalme - med udsigt til turkisblåt hav. Vi hjælper naturligvis med at guide jer til den rigtige strand, så I får præcis den strandferie, I ønsker jer.

Private-longtail-tours-from-Koh-Phi-Phi-98765

Thailands festivaler


Der er et hav af mere eller mindre officielle festivaler i Thailand. Hvis du har mulighed for det, anbefaler vi meget, at du oplever en festival på din rejse. Det giver et helt unikt indblik i en kultur og dens mange traditioner. Blandt de vigtigste festivaler er den thailandske nytårsfest Songkran, Loi Krathong, hvor små lysbåde søsættes, lysfestivalen i Ubon Ratchatani og Phi Ta Khon, der er en form for Halloween.

Unge munke, Thailand

Tag børnene med


Thailand er perfekt til familieferie - og gerne med flere generationer. Thaierne elsker børn, så man vil altid føle sig velkommen som familie. Standarden er høj overalt, og i supermarkederne kan man finde alt det, en børnefamilie har brug for. Det er et hav af hotelstandarder at vælge imellem, så man kan altid finde et hotel, der tilgodeser alle behov. Selvom familien dækker over 10 personer i alderen 0-100 år. Og så har vi ikke engang nævnt alle oplevelser. Jungleturene, mødet med elefanter - eller hvad med et besøg på Røde Kors' slangefarm midt i Bangkok?


Næsten uanset hvilke ønsker, I måtte have til jeres rejse til Thailand, kan vi hjælpe med at opfylde dem - til en overkommelig pris.

Billeder fra Thailand

Praktisk info

Transport

I Thailand er der mange forskellige transportmuligheder. Turister benytter ofte taxa eller tuk tuk. Hvis man kører med taxa, anbefaler vi, at man kører med taxameter eller aftaler en pris fra start for ikke at betale overpris. Startgebyret for en taxa ligger ca. på 35-40 Bath.   

Tuk tuks finder man primært i Bangkok og Chiang Mai. Der findes også minibusser, som er en blanding mellem lokale busser og taxaer. Her er det også en god idé at aftale en pris fra start.

Drikkepenge

Drikkepenge er almindelig praksis i turistbranchen - dvs. hoteller, restauranter, taxaer, guider osv. Som alle andre steder i verden afhænger beløbet selvfølgelig af den service, man får. I Thailand er serviceafgifter og moms inkluderet i de priser, man ser i menukortene. Drikkepengene er derfor inkluderet i regningen, men som turist er det god skik at give omkring 10% oveni. 

Valueta og kort

Den officielle valuta i Thailand er Bath (THB). Det er muligt at veksle danske pengesedler til Bath i alle større byer og populære strandområder. Det er ligeledes nemt og bekvemt at hæve penge på Visakort eller Mastercard i de mange pengeautomater. 

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.