Botswanas nordlige højdepunkter

En klassisk rundrejse, hvor I oplever Botswanas nordlige højdepunkter og det smukke Victoria Falls I Zimbabwe.
Okavango-deltaet set fra oven
Du er her:
 • Botswanas nordlige højdepunkter
location Zimbabwe, Botswana
location Èn rejse - flere lande, Safari
location 11 dage / 10 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 28.727 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Drømmer I om til opleve Botswanas Nordlige Højdepunkter på et safari- og natureventyr i særklasse? Så er denne rejse noget for jer. I starter i Zimbabwe for at opleve det ikoniske Victoria Falls. Vandfaldet er kåret til ét af verdens syv naturlige vidunder, og når I har været der, så ved I hvorfor.
Herfra bevæger I jer over grænsen til Botswana for at opleve Chobe Nationalpark ved Kasane. Kasane ligger langs Chobe-floden og er dørtrinnet til parken og dets imponerende dyreliv, som i både kan opleve til vands og til lands. Især bøfler, elefanter og fugle findes, der mange af i parken.
Næste stop på turen er Khwai Community Area. Her vil I bruge det meste af jeres tid på at udforske den smalle Khwai-flod, som bl.a. værter mange rovdyr, herunder leoparder, løver og krokodiller. Khwai er også hjemsted for et landsbysamfund, hvor folk lever side om side med de vilde dyr, og et landsbybesøg giver jer en dosis kulturel indsigt sammen med jeres safari.
Efter et par dage I Khwai, ankommer I til Okavango deltaet, hvor der venter jer store natur- og dyreoplevelser. Deltaet er hjemsted for ikke mindre end 122 pattedyr, 71 fiskearter, 444 fuglearter og over 1000 forskellige planter.
En rejse til det nordlige Botswana vil uden tvivl give jer minder for livet.

Billeder fra Botswanas nordlige højdepunkter

Detaljeret program

 • Sunset helicopter

  Dag 1 : Ankomst til Victoria Falls

  I bliver mødt i lufthavnen og kørt til jeres hotel, der ligger i gåafstand til storslåede Victoria Falls. Dagene er sat af til at opleve dette naturlige vidunder og de skønne omkringliggende omgivelser.
 • Dag 3 : Chobe Nationalpark, Kasane

  I bliver hentet fra jeres hotel og kørt til Kasane, hvor i skal tilbringe de næste dage. Her er dagene afsat til safariaktiviteter i Chobe Nationalpark.
 • Dag 6 : Khwai Community Area

  I dag bliver i kørt til lufthavnen i Kasane, hvor I med et lille propelfly flyves til Khwai landingsbane. I tjekker ind på jeres hotel. I de følgende dage er der daglige safarioplevelser i udkanten af Moremi Game Reserve og Khwai Community Concession.
 • Dag 9 : Okavango-deltaet

  I dag flyver i fra Khwai landingsbane til Delta Camp landingsbane. I bruger dagene på safariaktiviteter i Okavango Deltaet.
 • Dag 11 : Afgang fra Maun

  I flyver fra Delta Camp landingsbane til Maun lufthavn, hvorfra turen går mod Danmark.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 28.727 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
11 dage / 10 nætter

Inkluderet

* 2 nætter på Bayete Guest Lodge, inkl. morgenmad
* 3 nætter på The Old House, inkl. helpension, safariaktiviteter og nationalparkentréer
* 3 nætter på Khwai Guest House, inkl. helpension, safariaktiviteter og nationalparkentréer
* 2 nætter på Oddballs’ Camp, inkl. helpension, safariaktiviteter og nationalparkentréer
* Alt landtransport imellem destinationerne
* Alt lufthavnstransport

* 3 indenrigsflyBemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visum udgifter
* Rejseforsikring

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne
præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.


14791 160424 SDB

hannibal

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.