Kør-Selv Sicilien Rundt Og Lipari

Sicilien rundt i egen bil med dase-dage på den lille ø Lipari.
Stromboli
Du er her:
 • Kør-Selv Sicilien Rundt Og Lipari
location Sicilien
location Kør-selv rejser
location 14 dage / 13 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 10.178 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Klassisk kør-selv tur på skønne Sicilien med dase-dage på den lille ø Lipari.

Dag 1: Ankomst til Palermo
Dag 2: Guidet gå-tur i Palermo. Monreale
Dag 3: Cefalù og Madonie-bjergene
Dag 4: Segesta og Erice
Dag 5: Piazza Armerina og Siracusa, 3-retters frokost på en lokal gårdrestaurant
Dag 6: Noto og Catania
Dag 7: Catania og Etna, vinsmagning og frokost
Dag 8-12: Lipari, minicruise med natlig vulkanudbrud på Stromboli.
Dag 13: Milazzo, Taormina og Catania
Dag 14: Hjemrejse

Billeder fra Kør-Selv Sicilien Rundt Og Lipari

Detaljeret program

 • Teatret

  Dag 1 : Palermo

  I lander i Palermo lufthavn, hvor I får udleveret jeres bil og kører til hotellet.
 • Dag 2 : Palermo

  Palermo Byrundtur Byrundturen til fods starter ved mødestedet på Piazza Verdi ved foden af Teatro Massimo-trappen hvor du først har mulgihed for at beundre den imponerende struktur i det største operahus i Italien. Man går kun få skridt før man kommer ind i hjertet af det historiske marked U Capu, hvor historie, tradition og street food blandes med stemmer og ansigter fra Palermos indbyggere. Turen går videre gennem gyder og gamle bygninger for at nå til næste stop på turen, som er ved den normanniske katedral, hvor resterne af Frederik II af Schwaben og den sølvfarvede "Vara" af Santa Rosalia er placeret. Mellem haverne i Villa Bonanno og de gamle romerske ruiner af Paleopoli stopper man ved det kongelige eller normanniske palads, som huser 3000 års Siciliansk historie og de pragtfulde mosaikker i Palatinerkapellet. Her har arabere, byzantinere og normannere delte viden, esoteriske hemmeligheder, liv og skikke i gensidig respekt.Omkring de gamle fæstningsværker kan man fotografere San Giovanni degli Eremiti vis særlige kupler giver en stemningsfuld arabisk-normannisk arkitektur. På vej igennem middelalderkvarterer, spanske facader og gårdhaver til historiske huse, vil man gå gennem "Cassaro" for at nå turens sidste stop ved Quattro Canti eller den elegante barokstruktur Teatro del Sole.
 • Dag 3 : Palermo

  I dag kører I til Cefalu og bjergkæden Madonie. Cefalu er en populær turist by, som blev grundlagt af grækerne for over 1.000 år siden og har i tiden løb været under indflydelse af romerriget, Byzantinum og Arabere.
 • Dag 4 : Palermo - Agrigento

  I det nordvestligste Sicilien finder man de historiske byer Segesta og Erice. Segesta var en af de største byer blandt de oprindelige folk på Sicilien. Der findes mange historier om byens oprindelse, men dens eksistens har været kendt siden år 580 f.k.. I dag fortæller byens ruiner historien om mange civilisationers påvirkning. Det velbevarede oldgræske Doriske tempel udenfor byen er et must at besøge. Den historiske by Erice ligger på toppen af Mount Erice 750 m.o.h. og er forbundet med en kabelbane til den nedre del af byen. Bymuren, Pepoli borgen og Venus borgen er alle historiske landemærker, som er værd at besøge.
 • Dag 5 : Agrigento - Siracusa

  Piazza Armerina er mest kendt for det flotte romerske palads, som ligger lidt sydvest for byen. Her har man udgravet en af de største og mest varierede samlinger af romerske mosaikker i verden. Desuden er byens smukke katedral, som tog 2-300 år at bygge færdig, værd at slå et sving forbi. Siracusa blev grundlagt på den lille ø Ortigia og bredte sig ind på Siciliens østlige del af fastlandet. Her finder man templer til Athene og Apollon samt Ortigia Arethusas kilde, hvor der vokser Papyrus. Sankta Lucia, som fejres på Luciadag d. 13. december, er født i Siracusa.
 • Gade i Siracusa

  Dag 6 : Siracusa - Catania

  Noto og Catania i den sydøstlige del af Sicilien er dagens mål. Noto er kendt for sine mange kirker og for at være hjemsted for en række vinproducenter, som laver vin i høj kvalitet. Noto har en meget homogen siciliansk barok arkitektur, fordi den blev genopbygget efter jordskælvet i 1693. Catania er den næststørste by på Sicilien efter Palermo. Den ligger ved foden af Etna vulkanen. Byen bære tydelige historiske præg af græske og romerske fortid samt Etnas vulkanudbrud i 1663 og 1693.
 • Dag 7 : Catania - Milazzo - Lipari

  Vinsmagning På Etna Turen til Etna er et must for alle, der besøger Sicilien. Europas højeste vulkan byder på en uforglemmelig oplevelse. Først med tovbane og så med firhjulstrækker, når man op i knap 3000 mt. højde. Her er landskabet måneagtig, og man har fri udsigt over det halve Sicilien og Calabrien på den anden side af strædet. Vi har inkluderet vinsmagning på en vingård nær Etna, hvor I skal høre om økologisk dyrkning af druer og selve vinproduktionen, besøge vinkælder og marker, og naturligvis smage på vin samt brød, ost, skinke eller andre af årstidens specialiteter. I tager færgen fra Milazzo til Lipari. I nærområdet er der rig mulighed for at nyde øens mange udsigtspunkter og strande. Du kan tilmed også tage på en sejltur i nærområdet i det Tyrrhenske hav, leje en scooter til dagsture på øen eller nyde italiens smagfulde vine ved solnedgang.
 • Dag 8 : Lipari

  Minicruise til Stromboli med vulkanudbrud om natten En eftermiddags sejltur via Calajunco bugten i Panarea til den mastodontiske klippe, Strombolicchio, hvor man fra vandet ved solnedgang oplever den aktive vulkan bryde ud i festfyrværkeri af røde lapilli farver på nattehimmelen. I Calajunco er der tid til en hurtig dukkert i den vidunderlige bugt. Ved ankomsten til Stromboli er der tid til at spise en frokost, gå en tur i byen med de små butikker og smukke haver samt svømme i det koboltblå havvand.
 • Dag 13 : Lipari - Milazzo - Catania

  Så er det tid til at tage færgen tilbage til Milazzo. Når færgen ligger til land i Millazzo, så kører I til Catania med tid til gøre stop i fire timer i Taormina
 • Dag 14 : Catania

  I kører fra hotellet til lufthavnen. Bilen afleveres i lufthavnen

Priser og info

Priser

Superior
Fra kr. 10.178 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
14 dage / 13 nætter

Inkluderet

* 14 nætter på boutique/4-stjernede hoteller
* 14 dages billeje (Fiat Panda el.lign m/standard forsikring samt udlevering og aflevering i lufthavnen)
* Parkering i Milazzo i 7 nætter med valet service, men man er på Lipari (kun i august)
* Færgebillet Milazzo - Lipari t/r
* Morgenmad alle dage
* Guidet gåtur i Palermo
* 3-retters frokost på lokal gårdrestaurant
* Vinsmagning og frokost på en vingård ved Etna
* Minicruise til Stromboli fra Lipari

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet

* City tax
* Envejsleje på billejen
* Ikke nævnte måltider samt drikkevarer
* Drikkepenge
* Flybillet fra Danmark

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

18346 08032022 STS

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/