Det aktive Costa Rica

Kalder alle aktive rejsende - oplev smukke Costa Rica med et væld af adventure udflugter som riverrafting, ziplining, snorkeling & kajak!
sacha-verheij-X0rRYtJy0R8-unsplash
Du er her:
 • Det aktive Costa Rica
location Costa Rica
location Aktiv ferie, Familierejser, Kør-selv rejser, Naturrejser
location 11 dage / 10 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 16.500 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Denne rejse er til jer, der drømmer om at opleve Costa Rica igennem et væld af udflugter, hvor I får lov til at være aktive og får adrenalinen til at pumpe rundt i kroppen. I rafter ned af Pacuare floden, cykler omkring Arenal vulkanen og sejler i kajak på Arenal søen og ser tågeregnskoven ved Monteverde fra en canopy tour.

I afslutter rejsen med et par dage på stranden ved Manuel Antonio nationalpark, hvor I kan snorkle og opleve livet under vand. Kort sagt besøger I nogle af de smukkeste steder i Costa Rica og kaster jer ud i spændende udfordringer. I får desuden en lejebil, så I hele tiden har stor frihed til at holde ind, gøre stop og tage de omveje, der gør at I oplever det bedste af Costa Rica.

Billeder fra Det aktive Costa Rica

Detaljeret program

 • National teatret, San Jose, Costa Rica

  Dag 1 : Ankomst San Jose

  Velkommen til Costa Rica! Ved ankomsten til San Jose lufthavn bliver I mødt af vores lokale repræsentant, der sørger for transport til jeres hotel i San Jose. I overnatter en enkelt nat på et centralt beliggende hotel.
 • Dag 2 : Pacuare floden

  I bliver kørt fra San José til det naturskønne område ved Pacuaré floden. Herfra overnatter i på Rios Tropicales Lodge, der er den første økolodge bygget på Pacuaré floden og den eneste, drevet med hydrogenereret elektricitet. Dette private reservat indeholder mere end 60 km vandrestier og talrige vandfald, vandløb og pools. Der er to måder at få adgang til lodgen; enten via rafting på Pacuaré floden eller vandreture langs en sti. De forskellige boliger er placeret på bjergsiden i varierende højder, som giver en fantastisk udsigt over floden og de tætte regnskove.
 • Dag 3 : Aktiviteter på lodgen

  I har dagen til fri disposition på lodgen. I kan enten nyde naturen i området i ro og mag eller tage på en af de syv forskellige udflugter der er inkluderet I jeres 'Adventure Package'. I vælger udflugterne ved ankomst på lodgen; tag på en fugleudkigs tur før morgenmaden, besøg nærtliggende landsbyer, tag ud på en vandretur eller stil jeres indre adrenalin sult med en Canopy tour der kombinerer hiking, klatning og rappelling.
 • Dag 4 : Rafting på Pacuare floden

  En af de bedste rafting ture i Costa Rica er på Pacuare floden ved Turrialba, i den centrale dal i frodige omgivelser. Det er primært for folk der har prøvet at rafte før, man skal dog være 14 år for at kunne rafte her. I vil få forklaret alt omkring sikkerheden og teknikken inden det går ned af floden. Der gøres kortere stop til lige at hvile lidt inden morskaben fortsætter med strømmen. I dag får I tildelt jeres lejebil og kører fra Pacuare floden nordpå til det smukke område omkring La Fortuna og den imponerende vulkan, og nationalpark, Arenal, hvor I ovenatter de næste 2 nætter. Køreturen på 180 km. forventes at tage ca. 3,5 timer.
 • Dag 5 : Vandfalds rapelling i Arenal

  Fra morgenstunden bliver I hentet på jeres hotel og kørt på en bjergvej til den første ranch. Herfra får I udstyret på og får en kort forklaring om sikkerhed og rappelling og derefter en kort tur på en smuk regnskovssti til den første vandfaldsrappel. De 5 rappeler varierer i højder fra 13 meter til 55 meter. I skiftevis rapeller og svømmer jer vejen igennem den smukke natur. Efter rapellingen begiver I jer på en kort vandretur ud af canyonen til den anden ranch, hvorfra I køres tilbage til kontoret og nyder en lækker costaricansk frokost lige uden for La Fortuna med udsigt over den berømte Arenal vulkan.
 • Det er godt med et regnslag i tågeregnskoven. MOnteverde, Costa Rica

  Dag 6 : Fra Arenal til Monteverde

  Turen er på godt 100 km, og tager 2 timer 40 min, hvis ikke man tager sig god tid og stopper for at nyde udsigten. Monteverde er kendt for den betagende tågeskov og spændende adventure aktiviteter.
 • Dag 7 : Trætops zipline & de hængende broer

  For eventyreren er der de berømte Canopy tours - hvor man har 15 kabler spændt op i træerne, som man svinger sig i med seletøj og tarzanbrøl om man vil - de fleste kan være med, det kræver ingen særlig form, bare lidt is i maven. Selvfølgelig under kyndig vejledning af de dygtige guider. En anden ting, noget som alle kan være med til næsten uanset alder og formkurve er The Treetop Walkway, hvor man på lange hængebroer føler man går hen over skovens tag med en fantastisk udsigt under og ved siden af en. Ruten er ca. 2 km lang. Efter en eller begge disse ture kan man nyde en guidet rundtur i stedets spændende udstilling og samling af reptiler, insekter og sommerfugle samt den lille kolibrihave, hvor de smukkeste og farverigeste små kolibrier myldrer rundt om sukkervandet der stilles ud.
 • Dag 8 : Fra Monteverde til Manuel Antonio

  I kører sydpå langs stillehavsvejen. På vejen kommer I bl.a. forbi Carara Nationalpark, der er et besøg værd. Parken er den nordligste regnskov på stillehavskysten. Stedet er kendt som et paradis for fuglespottere, men der er også mange andre dyr i området og gode vandrestier. Ved parken finder man også Crocodile Bridge, der er et godt sted at spotte de store krokodiller. Herudover kommer I også forbi nogle flotte strande på ruten, bl.a. i den populærer kystby Jaco, stranden Playa Hermosa og strandene ved Esterillo. I ankommer til Manuel Antonio hvor I overnætter de næste 4 nætter. Turen er på omkring 190 km og tager ca 3½ time uden stop.
 • Dag 9 : Kajak & snorkeling

  I dag køres I til Quepos molen, hvorfra I sejler i i alt ca. 2,5 timer forbi øer med smukt marineliv. Halvvejs gennem turen gøres der stop ved Biesanz bugten, hvor der vil være en halv times pause til at svømme og snorkle i den afsidesliggende bugt.
 • Dag 10 : Manuel Antonio på hesteryg

  I bliver hentet på jeres hotel og kørt til Londres. Her møder I jeres guide og jeres hest. Efter instruktioner, guiding og øvelse starter I rideturen ud i regnskoven. Rideturen går gennem dale, forskellige beplantning og et væld af dyr såsom fugle og reptiler. Når turen er ovre, får I serveret en frokost præpareret af lokale ingredienser.
 • National teatret, San Jose, Costa Rica

  Dag 11 : Afrejse fra Costa Rica

  I kører fra Manuel Antonio til San José lufthavn. I dag er det tid til at tage afsked med smukke og oplevelsesrige Costa Rica, hvor I enten flyver hjemad eller videre ud i verden.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 16.500 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
11 dage / 10 nætter

Inkluderet

* 10x overnatninger på 3* hoteller
* 10x morgenmad, herunder helpension ved Pacuare
* 4x udflugter
* Alt luftavnstransport
* Alt landtransport imellem destinationer


Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Det er også muligt at lave denne rejse med lejebil fra dag 2 til dag 8, så I får ekstra fleksibilitet og mulighed for at styre pauser og køreture selv - Desuden bliver det omkring 275 kr. billigere pr. person.

Ikke inkluderet

*Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visum udgifter
* Rejseforsikring
* Nationalpark skatter (10 usd per nationalpark)


Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.

13288 130324 CRS

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/