Namibia: Roadtrip til Ørkenens Oase

Fantastisk kør-selv rundrejse til smukke Namibias højdepunkter i egen bil!
birger-strahl-vsHEXpJ5Db8-unsplash
Du er her:
 • Namibia: Roadtrip til Ørkenens Oase
location Namibia
location Kør-selv rejser, Naturrejser, Safari
location 17 dage / 16 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 18.348 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Oplev Namibial: Roadtrip til Ørkenens Oase rundrejse, der tager jer til alle landets mest spektakulære højdepunkter. Turen begynder i hovedstaden Windhoek, hvor I får en fornemmelse af Namibias kultur og historie. Derefter går det mod Kalahariørkenen, hvor I vil opleve det tørre, men alligevel betagende, ørkenlandskab og måske støde på nogle af de bemærkelsesværdige dyr, der har tilpasset sig dette barske miljø. Næste stop er Fish River Canyon, en af de største kløfter i verden.

I den charmerende kystby Lüderitz venter en unik atmosfære og historiske bygninger. Rejsen fortsætter til det ikoniske Sossusvlei område, hvor I vil blive betaget af de enorme sandklitter, der tårner sig op mod den dybblå himmel. Efter ørkenoplevelserne går turen til Swakopmund, en charmerende kystby med et europæisk touch, hvor I kan udforske de nærtliggende klitter eller deltage i vilde vandsportsaktiviteter.

I kører til Damaraland, der byder på utrolige landskaber og muligheden for at besøge lokale samfund, der deler deres kultur og traditioner med jer. Et af højdepunkterne på turen er opholdet i Etosha Nationalpark, hvor I kan opleve den vilde natur og et rigt dyreliv. Safarioplevelserne vil helt sikkert være mindeværdige, da parken er hjemsted for en række imponerende dyr som elefanter, løver, giraffer og næsehorn.

Undervejs vil I have fornøjelsen af at køre i en robust og pålidelig bil, der giver jer mulighed for at udforske de mere afsondrede områder og nå frem til afsidesliggende skatte, som Namibia har at byde på. Ønsker I at bo ekstra lækkert? Med en opgradering til 4* hoteller medfølger bl.a. flere udflugter og helpension på flere af rejsens lodges.

Billeder fra Namibia: Roadtrip til Ørkenens Oase

Detaljeret program

 • ndumiso-silindza-ibu9zUnkLFw-unsplash

  Dag 1 : Windhoek

  Efter jeres ankomst til lufthavnen, henter I jeres bil. Herefter fortsætter I gennem bjergterrænet til Windhoek, hovedstaden i Namibia. Her vil I opleve en by med afro-europæisk atmosfære, som byder på en unik blanding af kultur, historie og gæstfrihed. Om aftenen kan I nyde et klassisk namibisk måltid på en af de mange restauranter i byen.
 • Dag 2 : Windhoek - Kalahari

  Efter morgenmaden rejser I mod syd, og inden længe vil I se hyrdetræer og akacier skyde op af det røde sand i Kalahariørkenen. Jeres lodge er beliggende på et privat vildtreservat, hvor I vil opleve oryxer, springbukke, zebraer og en række andre mindre dyrearter. Om eftermiddagen kan I vælge at tage med ud i Kalahari-ørkenen til et Game Drive, mens der er solnedgang (valgfri).
 • Dag 3 : Kalahari - Fish River Canyon

  Denne morgen rejser I længere mod syd til endeløse sletter med ørken-tilpasset vegetation. I vil besøge piltræskoven ved Keetmanshoop, inden I når jeres lodge, der er tæt på Fish River Canyon.
 • Dag 4 : Fish River Canyon

  Efter morgenmad kører I den korte afstand til storslåede Fish River Canyon. Dette naturfænomen er den næststørste af sin art på jorden. Nyd kløftens imponerende pragt, fauna og flora på en naturskøn gåtur langs kanten af kløften. Efter besøget vender I tilbage til jeres lodge, hvor I kan nyde resten af dagen.
 • Dag 5 : Fish River Canyon - Lüderitz

  Jeres rejse fortsætter forbi Aus og ned ad de åbne sletter i Great Escarpment til Lüderitz. Undervejs kan I forsøge at få øje på Namibs vilde heste, og når I først er i Lüderitz, kan I nyde en naturskøn køretur til Diaz Point, stedet hvor Bartholomew Dias landede i 1488.
 • Luderitz, Namibia

  Dag 6 : Lüderitz - Aus

  Denne morgen besøger I "spøgelsesbyen" Kolmanskop, resterne af en travl diamantby, der blomstrede fra 1908 til 1950. I rejser mod nord, hvor jeres næste stop befinder sig i et område med tæt vegetation ved foden af de fantastiske Tirasbjerge.
 • Dag 7 : Aus - Namib-ørkenen og Sossusvlei

  Efter morgenmaden rejser I gennem græssletter og enorme bjergkæder til området omkring Sossusvlei, hvor jeres lodge ligger. Undervejs kan I vælge at besøge Duwisib slot. På jeres lodge kan I bruge resten af dagen på at slappe af.
 • Dag 8 : Namib-ørkenen og Sossusvlei

  I dag står I tidligt op og fanger det uforglemmelige syn af en solopgang over de mægtige sanddynger i Namibørkenen. Efter en gåtur langs eller endda op ad nogle af de fantastiske klitter, kører I tilbage til jeres lodge. I kan stoppe ved Sesriem kløften, en 30 meter dyb kløft, der er opstået som resultat af kræfterne fra den mægtige Tsauchab flod.
 • Dag 9 : Namib-ørkenen og Sossusvlei - Swakopmund

  Efter morgenmaden rejser I gennem Welwitschia sletten og månelandskabet til Swakopmund. Bedre kendt som Namibias legeplads, er denne idylliske by klemt mellem den bagende Namibørken og det kolde Atlanterhav og har karakteristisk tysk arkitektur og atmosfære.
 • Dag 10 : Swakopmund

  I har dagen til fri disposition i hyggelige Swakopmund.
 • grant-durr-lbMlw8p_AY8-unsplash

  Dag 11 : Swakopmund - Spitzkoppe

  Efter at have forladt kystbyen Swakopmund rejser I mod øst mod det maleriske Erongo bjergområde. På vej forbi Spitzkoppe har I mulighed for at besøge en autentisk landsby, hvor San folket lever. Ved ankomst til jeres lodge har I tid til at nyde den skinnende pool eller udforske den lille by Omaruru og omgivelserne. I kan opleve en magisk solnedgang fra pejsen og beundre den afrikanske himmel, mens I nipper til jeres foretrukne 'Namibian Sundowner'.
 • Dag 12 : Spitzkoppe - Damaraland

  Efter morgenmaden fortsætter I til Damaraland, hvor I vil besøge Twyfelfontein og et "open air kunstgalleri", der har over 2500 forskellige bushman klippegraveringer og klippekunst. Tæt på Twyfelfontein kan I også besøge en traditionel Damara landsby, de oprindelige beboere i Damaraland. Derefter vil I besøge Petrified Forest, hvor forhistoriske træstammer stikker op mellem Welwitschia planter.
 • Dag 13 : Damaraland - Etosha National Park

  Efter en afslappet morgenmad kan I besøge en traditionel Himba landsby og møde disse stolte mennesker. Himba folket holder stadig fast i deres traditionelle værdier og kulturer og er et af de sidste ægte nomadiske folk på jorden. I kører længere mod nord til Etosha Nationalpark, der med sine talrige vandhuller er hjemsted for 114 forskellige dyrearter og 340 forskellige fuglearter.
 • Dag 14 : Etosha National Park

  Hele dagen er afsat til safari i Etosha Nationalpark.
 • Dag 15 : Etosha National Park

  Efter solopgang vil I endnu engang køre ind i parken og nyde synet af springbukke og legende dyr, hvilket er startskuddet til endnu en skøn dag. De tætte Mopaniskove fodrer en stor variation af græssere, som tiltrækker rovdyr såsom leoparder.
 • wade-lambert-2q5aDZUq2M4-unsplash

  Dag 16 : Etosha National Park - Otjiwarongo

  Efter at have forladt Etosha Nationalparken vil I i dag rejse gennem Namibias vigtigste landbrugs- og kvægavlsregion. I Tsumeb kan I besøge det lokale museum, der viser denne bys minedriftshistorie samt nogle artefakter fra de omkringliggende områder, der repræsenterer denne regions koloniale fortid. På jeres lodge har I tid til at udforske det forskelligartede dyreliv på et valgfrit game drive eller ad adskillige vandrestier.
 • Dag 17 : Otjiwarongo - Windhoek

  Efter en gåtur gennem et af de store kunsthåndværkermarkeder i Okahandja fører jeres rute jer mellem høje bjergkæder tilbage til hovedstaden Windhoek, hvor jeres tur slutter.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 18.348 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
17 dage / 16 nætter

Inkluderet

* 16x overnatninger på 3* hoteller
* 16x morgenmad, 2x aftensmad
* 17x dages billeje

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visum udgifter
* Rejseforsikring

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.

10629 050424 KJ
hannibal

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.