Costa Rica
zdenek-machacek-XUFMiGkv-60-unsplash
Du er her:
  • Costa Rica

Rejser til Costa Rica


På en rejse til Costa Rica er det især de store naturoplevelser, der er i centrum. Selvom landet er et af de mindste i verden, så er det samtidig et af de lande med den største biodiversitet. I kan derfor opleve et enestående plante- og dyreliv i de frodige nationalparker og tropiske regnskov, store vulkaner, der tårner op i landskabet og ikke mindst fantastiske sandstrande langs kysten.

Costa Rica adskiller sig på flere punkter fra de øvrige mellemamerikanske lande. Costa Rica har siden borgerkrigen i 1948 været sparet for revolutioner. Militæret er desuden sparet væk for tilgengæld at tilgodese uddannelse. Økonomien er stabil, og landet er et af de rigeste i Mellemamerika. Det skyldes blandt andet den fantastiske natur, som tiltrækker rejsende, og som landet har været god til at beskytte.

Se vores forslag til individuelle rejser i Costa Rica eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Udvalgte rejseforslag i Costa Rica

Peresoso
Costa Rica - Den ultimative rundrejse
filip-mroz-zK049OFP4uI-unsplash
Familieeventyr i Costa Rica
sacha-verheij-X0rRYtJy0R8-unsplash
Det aktive Costa Rica
bruno-emmanuelle-4rvc6HWITpY-unsplash
Costa Rica for de unge & unge af sind
Cano-Island8-1796x2048
Barfodsluksus i Costa Rica
eelco-bohtlingk-x2Dwb97kQ9c-unsplash
Eksklusiv Costa Rica Golfrejse
Villaer ved Arenal vulkanen
Familieeventyr I Costa Rica med lejligheder & villaer
Den smukke quetzal er en fryd for øjet, Costa Rica
Stillehavskysten i Costa Rica & Panama
nat-fernandez-9EZGODr8dbE-unsplash
Panama & Costa Ricas Caribiske kyst
marwan-abdalah-L_0CcU5Bh5M-unsplash
Costa Rica & Nicaragua
Verden er MIN, Tågeregnskov, Costa Rica

Nationalparker i Costa Rica


Costa Rica er kun en anelse større end Danmark. Selvom landet ikke er så stort, er der dog afsat god plads til at beskytte plante- og dyreliv. Over en fjerdedel af Costa Rica er således nationalpark eller på anden måde beskyttet område. Nogle af de mest kendte nationalparker i Costa Rica er Arenal, som især er kendt for sine vulkaner, Tortuguero, som især er kendt for sine skilpadder og Manuel Antonio, hvor folk søger til for at få den helt perfekte blanding af kridhvide strande og enestående smuk regnskov.

Kapuciner abe, Costa Rica

Kulturløse i anden række


Costa Rica skiller sig ud fra andre centralamerikanske lande ved ikke at have de samme tydelige spor til indianske civilisationer og kolonisering. Her er ingen gamle, spanske kolonibyer eller storslåede ruiner efter aztekere eller mayaer. Landets befolkning er mindre indiansk end sine naboer. Tico'erne er nærmest hvide, når man lige ser bort fra indbyggerne på den caribiske kyst. De er efterkommere efter de mange indvandrere fra Europa, der i dag udgør befolkningsgrundlaget. Tico'erne er venlige, ofte mere europæiske end latinamerikanske, overvejende borgerlige, veluddannede og fredselskende mennesker.

costa rica bugt

Den rige kyst


Costa Rica betyder den rige kyst, og det er ikke mindst kysten, der i dag vedvarende tiltrækker turister og hermed investeringer i landet. Både langs Costa Ricas stillehavskyst og Costa Ricas caribiske kyst er der rig mulighed for at finde kridhvide, palmefyldte sandstrande.Costa Rica er et fredeligt land, og størrelsen gør det overskueligt at rejse rundt her. Naturen er mangfoldig og dyrelivet overvældende. Det er den perfekte destination for naturelskere, der både vil opleve regnskovens dyreliv og aktiviteter samt nyde fantastiske strande.

Rincon de la Vieja, Costa Rica

Kør-selv i Costa Rica


Det er let at køre selv i Costa Rica, og med egen bil får man stor frihed til at køre og stoppe, som det passer en. Der åbner sig dermed et væld af muligheder. I regionen omkring hovedstaden San Jose er vejene gode. Kør selv i det uopdagede Costa Rica eller Kør selv til de unikke afkroge.

Billeder fra Costa Rica

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/