Den Dominikanske Republik
robin-canfield-n_OCaVll4io-unsplash
Du er her:
  • Den Dominikanske Republik

Rejser til Den Dominikanske Republik


Den smukke ø Hispaniola i Caribien huser to ret så forskellige nationer: Den Dominikanske Republik og Haiti.

Se vores forslag til individuelle rejser i Den Dominikanske Republik, vores forslag til en badeferie ved de smukke strande omkring Puerto Plata eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Den Dominikanske Republik er ved at have arbejdet sig op fra at være et ubeskrevet blad til en interessant destination for danskere. Mange forbinder mest landet med charterturisme og store resorts ved strandparadiset Punta Cana. Men landet har mere at byde på end det. Den Dominikanske Republik har et varieret udbud af oplevelser såsom den historiske bydel i hovedstaden, aktiv ferie med trekking, river rafting, golf, hesteridning, cykling, canopy touring og meget andet. Faktisk blev landet kåret som verdens bedste golfdestination i 2013. Men det er uden tvivl det smukke, turkisgrønne hav og de endeløse, hvide sandstrande, som lokker allermest.

Udvalgte rejseforslag i Den Dominikanske Republik

rachid-oucharia-1PwLUZwNmJQ-unsplash
Caribisk strandferie i Den Dominikanske Republik
wilson-paulino-FZlHKJ8AogQ-unsplash
Den Dominikanske Republik: Kør-selv rundrejse
michelangelo-azzariti-GrlSpfWVUek-unsplash
Barfodsluksus i Den Dominikanske Republik
valeriy-labushkin-opTZr9sp7QU-unsplash
Den Dominikanske Republiks højdepunkter
01_f633edfeb293fb15d99625740ba0d025
Golf & Kultur På Den Dominikanske Republik
casa 1
Golf & Natur på Den Dominikanske Republik
dr

Strandene i Den Dominikanske Republik


For dem, der gerne vil opleve både den lokale folkesjæl og de smukke strande, kan vi anbefale enten at tage udgangspunkt omkring Puerto Plata eller Samaná - eller lave en kort rundrejse efterfulgt af et strandophold. For dem, der helst bare vil nyde sit luksusresort og stranden uden behov for andet, er Punta Cana en oplagt destination. Dem, der søger lidt mere tilbagelænede strande med små B&B’s, vil bedst kunne lide steder som Cabarete, Las Terrenas, Las Galeras eller Bayahibe.Der bor omkring 10 millioner mennesker i Den Dominikanske Republik, og det er en livsglad, venlig og hjælpsom befolkning, der smilende møder én overalt, hvor man kommer hen. Maden er god, vejret i top og omgivelserne skønne - alt sammen gode ingredienser til en dejlig feriecocktail.


Det kan anbefales at tage derover i perioden december til juni, så man holder sig udenfor regn- og orkansæsonen. Ikke desto mindre rejser folk alligevel til Den Dominikanske Republik året rundt, for en decideret regntid af den slags med konstant regn og skyer løber man sjældent ind i. Der er for det meste varmt og solrigt i lavlandet, blot afbrudt af kortere tropeskyl.


Bemærk: Vi tilbyder ikke direkte fly - til gengæld tilbyder vi fuld fleksibilitet, så I kan rejse, når I ønsker

Billeder fra Den Dominikanske Republik

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/