Namibias højdepunkter: Grupperejse

Har I begrænset tid? Rejs ud på denne kortere, men mindeværdige grupperejse til Namibia!
alan-j-hendry-sJQTvXc7mNY-unsplash
Du er her:
 • Namibias højdepunkter: Grupperejse
location Namibia
location Internationale grupperejser, Safari
location 12 dage / 11 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 16.785 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

På denne grupperejse i Namibia besøger i landets store højdepunkter. I udforsker først den namibiske ørken i Sossusvlei, hvorefter I fortsætter til den charmerende kystby Swakopmund med palmelinede gader og strandpromenader. Herefter oplever I spændende kultur og imponerende landskaber i Damaraland.

I skal selvfølgelig også på safari i Etosha nationalpark, hvor man kan komme tæt på de vilde dyr. Her kan I opleve et overflod af dyreliv, herunder elefanter, løver, leoparder og næsehorn. Afslut rejsen i Namibias hovedstad, Windhoek, hvor I kan udforske den kosmopolitiske blanding af europæisk arkitektur og afrikansk kultur.

Vi tilbyder både turen i en "classic" udgave med 3-stjernede hoteller og en "superiour" udgave, hvor I overnatter på 4-stjernede hoteller. Der vil maks. være 20 personer med på classic rejsen og maks 6 personer på superior rejsen.

Billeder fra Namibias højdepunkter: Grupperejse

Detaljeret program

 • ndumiso-silindza-ibu9zUnkLFw-unsplash

  Dag 1 : Ankomst til Namibia

  Ved ankomst til Windhoek Lufthavn vil I blive mødt af en repræsentant og kørt til jeres overnatningssted i Windhoek. Resten af dagen kan I bruge som I ønsker.
 • Dag 2 : Namibørkenen

  I dag starter jeres grupperejse! I køres til en lodge i Namibørkenen. Dette er porten til Sesriem Canyon og Sossusvlei, hvor nogle af de højeste klitter på jorden tårner over de hvide ørkensletter. I kan tilbringe eftermiddagen med afslapning ved poolen eller deltage i valgfrie aktiviteter, som lodgen tilbyder.
 • Dag 3 : Namibørkenen

  I besøger Namib Naukluft National Park, hvor de første solstråler farver sandbjergene i forskellige nuancer af abrikos, rød og orange. I vil blive betaget af den surrealistiske Deadvlei, omgivet af nogle af jordens højeste klitter, og Sossusvlei, hvor den tørre Tsauchab flod ender brat mellem klitterne. Efter denne spændende oplevelse besøger I Sesriem Canyon, inden I vender tilbage til lodgen.
 • Dag 4 : Swakopmund

  I fortsætter rejsen mod kystbyen Swakopmund via den lille bosættelse Solitaire og de øde bakker i Kuiseb dalen. I når Walvis Bay, hvor I besøger den lavvandede lagune, et vigtigt vådområde på det afrikanske kontinent og et RAMSAR World Heritage Site. I Swakopmund kan I nyde den afslappede atmosfære og vælge mellem forskellige aktiviteter som ørkenturer eller blot udforske byens charme.
 • Dag 5 : Swakopmund

  I har endnu en dag i Swakopmund. I kan udforske ørkenen eller slappe af med kaffe og friskbagte kager på en af de mange caféer. Byen har en farverig blanding af tysk arkitektur og afrikansk kultur, der tilbyder et bohemisk mix.
 • claudio-piacentino-wedwBlXvPc4-unsplash

  Dag 6 : Damaraland

  I rejser mod øst til Erongo bjergene, hvor I tager på en kort, informativ bush walk med lokale bushmen, der deler historier om deres kultur, traditioner og viser overlevelsesfærdigheder i ørkenen. Herefter fortsætter I gennem Uis og forbi Brandberg, Namibias højeste bjerg, til Damaraland, en af de mindst befolkede områder i Afrika. I når jeres lodge om eftermiddagen og kan slappe af resten af dagen.
 • Dag 7 : Damaraland/Brandberg

  Fra morgenen af tager I mod det uberørte vildmarksområde Otjimboyo Concession og Brandberg, Namibias højeste bjerg. Morgentimerne er det bedste tidspunkt at fange lyset fra solopgangen og den sidste tåge, der lægger sig over bjerget. I fortsætter turen ned i det tørre Ugab-flodleje, hvor I kører langs den bugtende flod. Når I kommer tilbage til lejren, har I tid nok til at nyde landskabet eller følge en af vandrestierne i området.
 • Dag 8 : Etosha Nationalpark

  I rejser til Etosha Nationalpark, hvor I besøger Twyfelfontein, en UNESCO verdensarvssted med 2.500 år gamle klippegraveringer af Bushman samfundet. I besøger også Petrified Forest og ser Welwitschia mirabilis planten, den ældste levende ørkenplante på jorden. Jeres rejse fortsætter til jeres lodge nær Etosha Nationalpark.
 • Dag 9 : Etosha Nationalpark

  I tilbringer dagen på safari i Etosha Nationalpark, hvor I kan spotte elefanter, løver, leoparder, næsehorn og en lang række andre dyrearter. Parken er kendt for sin overflod af dyreliv og er en sand oase for dyreelskere. I kan nyde game drives og observere dyrene ved de forskellige vandhuller i parken.
 • Dag 10 : Etosha Nationalpark

  Endnu en dag med safari i Etosha Nationalpark. I kan se frem til at opleve forskellige dyrearter og landskaber i parken. Etosha Pan, den store saltslette, dominerer parken og tiltrækker en bred vifte af vilde dyr, især under de tørre perioder. I kan observere dyrene i deres naturlige levesteder og nyde den unikke skønhed i dette økosystem.
 • ndumiso-silindza-ibu9zUnkLFw-unsplash

  Dag 11 : Windhoek

  Efter morgenmaden rejser I tilbage til Windhoek gennem savannelandskabet. På vej kan I stoppe ved den berømte træskærermarked i Okahandja eller det lokale håndværkermarked i Windhoek for at købe souvenirs. Windhoek er en blanding af europæisk arkitektur og afrikansk kultur med fremragende restauranter at vælge imellem. I bliver derefter kørt til jeres hotel i Windhoek.
 • Dag 12 : Hjemrejse

  På den sidste dag i Namibia vil I blive transporteret til Windhoek lufthavn i god tid inden jeres fly.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 16.785 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
12 dage / 11 nætter Superior
Fra kr. 25.256 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
12 dage / 11 nætter

Inkluderet

* 11x overnatninger på enten 3* eller 4* hoteller
* Morgenmad på classic. Morgenmad + aftensmad på superior.
* Afgifter og indgang til nationalparker
* Udflugter som specificeret i programmet
* Alt lufthavnstransport
* Alt landtransport imellem destinationer

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visum udgifter
* Rejseforsikring

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.

12504 050424 KJ
hannibal

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.